مخابرات سرویس نامحدود رو من راضیم...به نظرم ارزش داره...من 2 مگ دارم سرعت دانلودم 130 کیلوبایته..خوب نیست ولی قابل تحمله...قیمتشم خوبه....هر دو ماه 145 میدم
مخابرات سرویس نامحدود رو من راضیم...به نظرم ارزش داره...من 2 مگ دارم سرعت دانلودم 130 کیلوبایته..خوب نیست ولی قابل تحمله...قیمتشم خوبه....هر دو ماه 145 میدم
سلام یکی آدرس سایت رو برام بفرسته الان با فریگیت میام
ایرانی جماعت هرچی سرش بیاد حقشه باو نامحدود کجا بود دلتون خوش کردین به نامحدود با سرعت تخمی؟؟؟؟؟؟من حاضرم حجمی بگیرم ولی یک گیگ یه ثانیه ای دانلود کنم نه که 24 ساعته اونم اگه قطع نشهتا چند سال پیش حجمی کردن الا دوباره نامحدود نامحدودم کنن بدون چند درصد ایرانی چند درصد خارجی تفکیک میکنن یعنی تو پاچت میزارن بدبختچیزی که پارس انلاین زده بسته درصدی ایران بسته خارجی یاهم نامحدود فلان قدر سرعت عن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از پاییز پارسال یه ساله مخابرات 2 میگ گرفتم با دان شبانه 2-6 رایگان.شبی 4 گیگ دان دارم.
اگه نا محدود کنن هم مث نا محدود چند سال قبل نمیشه.کلی تبصره میزارن براش.خارجی داخلی میشه و دستشون بازتر برای کم فروشی میشه.هیچکی در ایران بفکر مصرف کننده نیست.تو هر صنفی.
سلام بچه ها شبانه رایگان پارس انلاین که جدیدا نوشته 2 تا 7 نامحدوده چطوره؟حداقل 3.5 شبی میشه دانلود کرد؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)