صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: مرد میانسال در دادگاه خانواده / 15سال است که از زنم کتک می‌خورم!

حرفه ای

مرد میانسال در دادگاه خانواده / 15سال است که از زنم کتک می‌خورم!

مرد
    که با سر و وضع آشفته وارد دادگاه خانواده شده بود، وقتی مقابل قاضی نشست، در تشریح علت درخواست جدایی‌اش گفت: دیگر خسته شده‌ام، شما را به خدا مرا از دست همسرم نجات دهید. قاضی که با شنیدن این حرف‌ها بسیار متعجب شده بود، همانطور که مرد را به آرامش دعوت می‌کرد، گفت: آرامش خود را حفظ کنید و بگویید چه اتفاقی افتاده که اینقدر پریشان احوال هستید. مرد میانسال آهی کشید و در حالی که خود را روی صندلی جابه‌جا می‌کرد، گفت: «15 سال قبل با دختر یکی از اقوام دور پدرم که 9 سال از من کوچکتر بود و به تازگی در حوزه روانشناسی فارغ‌التحصیل شده بود، پیمان زناشویی بسته و او را با مهریه 500 سکه طلا به عقد خود درآوردم. اما متاسفانه و برخلاف انتظارم، از همان روزهای اول زندگی، متوجه تندخویی و عصبانیت همسرم شدم. اوایل احساس می‌کردم، شاید به خاطر مشکلات کار و شروع زندگی مشترک به هم ریخته است، بنابراین به خود امید می‌دادم که به مرور زمان آرامش به زندگی‌مان بازمی‌گردد. اما حدود 3 ماه بعد از ازدواج بر سر مسئله‌ای پیش پا افتاده بین من و همسرم جر و بحثی صورت گرفته که در کمال ناباوری او سیلی محکمی به صورتم زد که از تعجب خشکم زده بود! به قدری از این اتفاق شوکه بودم که قدرت انجام هیچ‌کاری را نداشتم. با این حال همسرم ضمن تهدید گفت که اگر بار دیگر فریادی سرش بکشم یا با او مخالفت کنم، باز هم کتکم خواهد زد.
    من که باز هم رفتار و حرف‌هایش را به حساب عصبانیت گذاشته بودم، سعی کردم ماجرای آن روز را برای همیشه فراموش کنم. اما چند روز بعد بر سر موضوع دیگری دوباره همان رفتار خشن همسرم تکرار شد. در نتیجه تصمیم گرفتم تا از او جدا شوم و با سر و صورتی کبود به دادگاه رفته و دادخواست طلاق دادم. اما همسرم در دادگاه ابراز پشیمانی کرد و گفت سعی می‌کند این رفتار و حرکات ناپسندش را کنار بگذارد. بنابراین آشتی کرده به خانه برگشتم. غافل از این که چه سرنوشتی در انتظارم بود.
    روز بعد وقتی از محل کارم به خانه برگشتم و از همسرم چای خواستم، ابتدا او را با سینی چای مقابلم دیدم، اما ناگهان و در کمال ناباوری استکان چای داغ را روی صورتم پاشید و با خونسردی گفت: این کار را کردم تا یاد بگیری دیگر برای فرار از زندگی و مشکلات به فکر طلاق و دادگاه نباشی! چند ماهی گذشت و همواره سعی کردم طوری رفتار کنم که عصبانی نشود تا اینکه متوجه شدم به زودی بچه‌دار می‌شویم، اما نه تنها از این موضوع خوشحال نشدم، بلکه دائم به این موضوع فکر می‌کردم که همسرم با این خلق و خو چگونه می‌خواهد فرزندمان را تربیت کند. از طرف دیگر با خود گفتم شاید با تولد فرزندمان خلق و خوی همسرم نیز عوض شود. اما افسوس که سخت‌ در اشتباه بودم، چرا که همچنان رفتارهای پرخاشگرانه‌اش ادامه داشت. حالا هم حدود 15 سال از زندگی مشترکمان گذشته، اما هیچ تغییری در او ایجاد نشده است. ضمن اینکه بر سر هر مسئله کوچکی که بر خلاف میلش باشد، مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرم. طوری که هیچ جای سالمی در بدنم ندارم و همه اعضای بدنم حداقل یک بار زیر ضربه‌های سنگین مشت و لگد همسرم شکسته و مدارکش هم موجود است!
    مرد آه دیگری کشید و ادامه داد: «هفته گذشته به خاطر مشکلات کاری کمی دیر به خانه رسیدم، وقتی در را باز کردم، یک دفعه با چماق به طرفم حمله ور شد. من که دو پا داشتم، دو پای دیگر قرض کردم و به خانه مادرم پناه بردم. بالاخره پس از کلی فکر کردن تصمیم گرفتم تا تمام حق و حقوق او را یکجا و نقدی بپردازم و جانم را نجات دهم، بنابراین امروز به دادگاه آدم تا دادخواست طلاقبدهم.»
    قاضی پس از شنیدن اظهارات مرد میانسال به دلیل عدم حضور همسرش در دادگاه وقت دیگری را برای رسیدگی تعیین کرد تا پس از شنیدن حرف‌های زن در این باره تصمیم بگیرد.آنچه خواندید نه فیلم سینمایی بود، نه فیلمنامه‌ای که قرار است فیلم شود، یک اتفاق جالب و البته بسیار نادر در دنیای همسران بود.

2. 7 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اَه اَه حالم بد شد چندش

4. 2 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    خاک تو سر مردهدیشو میدادی که ارزون تر در میومد
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    البته معلومه الکیه

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

8. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    خاک تو سر مردهدیشو میدادی که ارزون تر در میومد
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    البته معلومه الکیه

اگه ميكشت شايد قصاص ميشد اون ريسكه

فكر نكنم الكي باشه چون ديدم مردي كه مثل سگ از زنش ميترسه و چقدر من حالم از ديدن مرداي زبون و ذليل بد ميشه

10. 2 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    اگه ميكشت شايد قصاص ميشد اون ريسكه

فكر نكنم الكي باشه چون ديدم مردي كه مثل سگ از زنش ميترسه و چقدر من حالم از ديدن مرداي زبون و ذليل بد ميشه
    قصاص بهتر از اینه ادم از زنش کتک بخوره

کمکی بود در خدمتمتتونم

12. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    آبروی هرچی مرد رو برده...

14. 3 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SaSan69 نمایش پست ها
    آبروی هرچی مرد رو برده...

من كلا با زدن مرد مخالفم ولي يعني حتي در مقابل كتك خوردنش هم نميتونسته مقابله به مثل كنه و بزنه؟

16. 3 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

18. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اینکه اسمشو نمیشه مرد گذاشت باید گفت ضعیفه
    حال ما را از کسی پرسیده ای؟ **** مثل ما بال و پرت را چیده ای؟
    حسرت پرواز داری در قفس؟ **** می کشی مشکل در این دنیا نفس؟
    سادگی هایت برایت تنگ نیست؟**** رنگ بی رنگیت اسیر رنگ نیست؟
    رنگ دنیایت هنوزم آبی است؟**** آسمان باورت مهتابی است؟
    هرکجایی شعر باران را بخوان**** ساده باش و باز هم کودک بمان
    باز باران با ترانه ، گریه کن!**** کودکی تو، کودکانه گریه کن!
    ای رفیق روز های گرم و سرد**** سادگی هایم به سویم باز گرد!

20. 2 کاربر مقابل از YAS عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)