برادره من چه دل خجسته ای داری.
با این بدبختی و درگیری هایی که مردم دارن همون دانلود معمولی هم با کلی دردسر میکنن.دیگه این فکرا رو که اصلا نکن!!!
از طرفی هم همه که اشنا نیستن با این چیزا
از یه طرف دیگه کلی پول باید بدیم سره همین ریموت کردن و این داستان خب ادم فیلم نبینه سنگینتره
منکه دارم خودمو اماده میکنم و میخوام برم کلاس زبان کره ای که حداقل برم کره شمالی هوای خوب تنفس میکنم از ترافیک و همسایه بیشعور هم خبری نیست.
گاو و گوسفند میخرم با همونا عشق و حال میکنم![]()
البته من امیدوارم که این طرح رو لغو کنند یا تغییراتی رو اعمال کنند
چون پیج اینستاگرام واعظی وزیر ارتباطات که توی صفحه ی اول مدیر تاپیک لینک گذاشته بود نگاه کردم دیدم کاربران ترکوندن !!
یعنی همه ناراضی ، همه اعتراض ، همه در خال فحش دادن هستند :))
این هم یکی از محاسن و قدرت های فضای مجازیه ، حتی اگه واعظی کامنتها رو ببنده من حتم داره که وضعیت بدتر میشه و ملت کمپین راه میاندازن و بیشتر سر و صدا میکنند
همونطور که آزاده نامداری کامنتها رو بست و دیدین کاربران چه بلایی به سرش آوردن و همه جا پخش کردن
امیدوار باشیم![]()
حالا تا این جدول بصورت عملی پیاده شه تغییرات زیادی حتمن داره شرکتا مثل هم عمل نمیکنن
ولی اگه بخوام همین جدولو ملاک قرار بدم باید سرعت تا 20 مگشو بگیرم که برای من سراسر ضرره چون من الان دارم همین سرعتو هر سه ماه 60 تومن پرداخت میکنم (که تا همین چن وقت پیش 50 تومن بود ) من شخصا حجم برام مهم نیست چون همیشه همون روزای اول ترافیک پایه تموم میشه بعد از ذخایر حجمای جشنواره استفاده میکنم در طول روز دانلودی ندارم همش شبانه استفاده میکنم
حالا بیاد ببینیم چه پخیه
اگه طبق این جدول باشه من دیگه نت نمیام ماهی باای 150گیگ دانلود دارم با این فقط میشه خاه شادونه دید پس خاله های دیگه چی![]()
خاله اگوستی 720 پرید باس بریم 360
![]()
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)