صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: ستاره هایی که در دام اعتیاد گرفتار شدند!!!!!

نیمه فعال

ستاره هایی که در دام اعتیاد گرفتار شدند!!!!!

شهرت و ثروت چیزهایی هستند که بیشتر ما، حتی اگر در ظاهر نشان ندهیم، برای به دست آوردن آنها تلاش می کنیم. با این حال، با وجود تمام علاقه ای که به ستاره های محبوب مان داریم، گاهی فراموش می کنیم که آنها هم درست مثل ما انسان هستند و ممکن است که به بیراهه روند.

اعتیاد معضل مهمی نه تنها برای بسیاری از مردم عادی، بلکه برای بسیاری از ستارگان مشهور دنیا نیز است. آنها به دلایل مختلفی، از شهرت گرفته تا افسردگی و شکست عشقی، به اعتیاد روی می آورند که متاسفانه روی حرفه و طرز فکر طرفداران آنها نیز تاثیری منفی می گذارد.

اما آیا می دانید که این ستاره ها کدامند؟ اگر شما هم دوست دارید که با ستاره هایی که به مواد مخدر اعتیاد داشته یا همچنان دارند آَشنا شوید، با ما همراه باشید.

جنیفر آنیستون

جنیفر آنیستون یکی از بازیگران محبوب آمریکایی است اما گویا او در زندگی شخصی خود آنقدرها هم که شما فکر می کنید موفق نیست. او در مصاحبه ای اعتراف کرده که به ماری جوآنا اعتیاد دارد. او حتی گفته که در طول ازدواج اش با برد پیت، اعتیادش به این ماده مخدر بیشتر شد. از کجا معلوم، شاید برد پیت بود که این یادگاری تلخ را از زندگی اش برای او بر جای گذاشت؟

آنجلینا جولی

آنجلینا جولی با مواد مخدر غریبه نیست. اگر چه او بازیگری سرشناس، زنی خیر و مادری مهربان و دلسوز است اما اعتیاد او به مواد مخدر لکه سیاهی بر زندگی اش است که از دید هیچکس پنهان نیست.

او حتی در مقابل خانواده، دوستان و حتی در استودیوهایش و ملا عام نیز به طور آشکارا مواد مخدر مصرف می کند. اعتیاد او آنقدر بود که زمانی که او برای نقش «Lara Croft» در فیلم « Tomb Raider» انتخاب شده بود، کارگردان فیلم به دلیل سابقه اعتیادی که داشت، هر از چند گاهی از او تست اعتیاد می گرفت.

ریحانا

ریحانا نیز از آن جمله ستاره هایی است که به طور علنی به اعتیاد خود اعتراف می کند. او می گوید که تنها به وید اعتیاد دارد اما عکس هایی از او در حال کشیدن جوینت نیز منتشر شده است. او با این کار بسیاری از هوادارانش را از خود راند.

کارا دلوین

کارا دلوین یکی دیگر از چهره های هالیوودی است که از همان بچگی در محیطی پر از مواد مخدر بزرگ شد. مادر او اعتیاد شدیدی به هروئین داشت و همین امر روی سبک زندگی او نیز تاثیر گذاشت. او می گوید: «اگر چه مادرم هیچوقت جلوی من مواد مصرف نمی کرد اما من تحت تاثیر او قرار گرفته و معتاد شدم.» یک بار در سال 2013 زمانی که کارا از خانه اش بیرون می آمد، توسط دوربین خبرنگاران دستگیر شد.

در عکس ها، یک نایلون حاوی پودر سفید رنگی از جیب های او بیرون زده بود. نمی دانیم که او هنوز هم به مواد مخدر اعتیاد دارد یا نه اما خوشبختانه مصرف او تا به حال به حرفه اش لطمه ای وارد نکرده است.

اپرا وینفری

مطمئنا شما از موفق ترین و پولدارترین زن جهان انتظار ندارید که به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد. اپرا وینفری 25 سال است که در زمینه های مختلفی فعالیت دارد طوری که او را به شهرت جهانی رسانده است. او زن خیری است که کمک های زیادی به مردم کرده است اما خیلی ها هنوز درد دل های او را نمی دانند.

او در کودکی در فقر به سر می برد و چندین بار مورد تجاوز قرار گرفت. او اعتراف می کند که در سن 20 سالگی کوکائین مصرف می کرد اما خوشبختانه توانست خودش را از آن باتلاق بیرون بکشد و زندگی تازه و سالمی را در پیش گیرد.

کریستن استوارت

درست قبل از فیلمبرداری مجموعه «Twilight» عکس هایی از کریستن استوارت که در حال کشیدن مواد مخدر در مقابل خانه اش بود، منتشر شد. مطمئنا شما هم می توانید تصور کنید که این عکس ها چه تاثیر منفی بر شخصیت او نزد هوادارانش بر جای گذاشت. اگر چه او در جواب مردم گفت: «وید کشیدن من تنها به خودم ربط دارد» اما از آن پس بود که او دیگر هیچگاه نتوانست جایگاه مستحکم خود را در میان مردم پیدا کند.

متیو مک کانهی

متیو مک کانهی اعتراف می کند که قبل از آشنایی با همسرش به مواد مخدر اعتیاد داشته است. او جزو یکی از ستاره هایی است که بدون توجه به نظر هوادارانش وید مصرف می کرد. او حتی یک بار در خانه اش واقع در آستین تگزاس توسط ماموران پلیس، به دلیل مصرف ماری جوآنا، دستگیر شد.

کامرون دیاز

کامرون دیاز نیز به ماری جوآنا اعتیاد دارد. او حتی چندین بار در موقعیت های مختلف در حال کشیدن این ماده مخدر دیده شد. او حتی اعتراف کرد که چندین سال پیش از اسنوپ داگ، که با هم در یک دبیرستان درس می خواندند، مواد خریده است.

کیت ماس

کیت ماس یکی از بهترین سوپرمدل های جهان است اما متاسفانه او به مواد مخدر اعتیاد دارد. گفته شده که او به هروئین معتاد است که البته ظاهر لاغر و نحیف او نیز این امر را ثابت می کند. پس از جدایی او از جانی دپ، اعتیاد او شدت یافت.

او از سر ناراحتی و افسردگی نه تنها مواد مخدر بلکه مشروبات الکی نیز به وفور مصرف می کرد که در نهایت منجر به لغو قراردادهای کاری اش شد. اگرچه او برای ترک اعتیاد خود تلاش کرد اما هنوز هم نتوانست آن را به طور کامل کنار بگذارد.

مایلی سایرس

اگر چه مایلی سایرس در مصاحبه های اخیرش اعلام کرده که مصرف مواد مخدر را کنار گذاشته اما این واقعیت گذشته او را پاک نمی کند. او در گذشته از هر فرصتی برای مصرف مواد استفاده می کرد. حتی عکس های زیادی از او در حال مصرف مواد مخدر نیز پخش شده است. او علت ترکش را تمرکز روز آلبوم های جدیدش می داند و گفته که ترک وید برایش بسیار ساده بوده است.

لیدی گاگا

لیدی گاگا به ماری جوآنا و کوکائین اعتیاد شدید داشت اما خوشبختانه به کمک التون جان توانست اعتیادش را کنار بگذارد. او خودش اعتراف می کند که تنها به خاطر رویارویی با شهرت، به مواد مخدر روی آورد که مصرف روزانه او حتی از 15 تا 20 جوینت هم تجاوز می کرد.
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 15 کاربر مقابل از hosseinov عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

4. 2 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها
    اینم اصغرم مفنگیه.گفتم دوستان در جریان باشن

6. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط D.SOL نمایش پست ها
    اینم اصغرم مفنگیه.گفتم دوستان در جریان باشن
    سلام اکبر دودی بازم دود کردی رفتی فضا ک.س شعر میگی پفیوز

8. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    سلام اکبر دودی بازم دود کردی رفتی فضا ک.س شعر میگی پفیوز
    کله التی من تو عمرم سیگارم از 1 کیلومتری ندیدم.من و دود؟؟؟ من فقط تو خط بگا بگام

10. 2 کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    کله التی من تو عمرم سیگارم از 1 کیلومتری ندیدم.من و دود؟؟؟ من فقط تو خط بگا بگام
    آفرین پسر خوب ادامه بده
    ویرایش توسط saHar21 : 08-07-2017 در ساعت 09:38 AM

12. کاربر مقابل از saHar21 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    تا حالا چقدر دادی؟ راستشو بگو اینم خودش یجور اعتیاده دیگه

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط saHar21 نمایش پست ها
    آفرین پسر خوب ادامه بده
    آره در ادامه باید بده

فعال

فعال
    آره در ادامه باید بده
    با ادب باش

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)