نوشته اصلی توسط D.SOL میشه من علیشمس گوش کنم؟ علیشمس میشه پلی بوی علی زشته نگو بابا پلی کن
بابا درک کنین دیگه ** خانم یا آقایی که از پستهای دیگران مفت بری میکنی ** اگر شعور تشکر کردن از پست دیگرانو نداری اقلا کمی معرفت داشته باش و دست از مفت بری زحمت اونها بکش !
ENSAN
نوشته اصلی توسط nasernew خدا شفا نمیده که ... تاریخ عضویتمو دیدی؟ .. بابا تو خوبی اصلا بی خیال بعدها متوجه عمق فاجعه میشی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مدت مدیدیس در کنار هم در انجمن هستیم امارشو دارم این موسن پشت سرت خیلی یوزرتو مسخره میکنه و اون کلمه ی قدیمی رو میگه حالا برو رفاقت کن
محسن چرا با اینا دهن به دهن میکنی شبت بخیر فقط همون تک دوست هوادار تیم نفت
نوشته اصلی توسط D.SOL امارشو دارم این موسن پشت سرت خیلی یوزرتو مسخره میکنه و اون کلمه ی قدیمی رو میگه حالا برو رفاقت کن توام که شاه دیوثی
نوشته اصلی توسط تن ماهی علیشمس میشه پلی بوی علی زشته نگو بابا پلی کن دیوث این امضات که هنوز ماله منو درکم کن یه کمه رفیق شفیقت موسنم که اینجاست امشب اینجا بهشت شده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR توام که شاه دیوثی از من گفتن بود حالا برو رفاقت کن با دشمن
نوشته اصلی توسط D.SOL از من گفتن بود حالا برو رفاقت کن با دشمن میلاد نیس یکم بخندیم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میلاد نیس یکم بخندیم اخه قرمساقه پا نمیده وگرنه کاری میکردم از خنده بترکید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن