دیگه پیر شدی مرد
چندین و چند بار گوش دادم حقیقتا آلبوم خوبی نیست متاسفانه . یادش بخیر قمیشی "فرشته ، الکی ، جزیره ، بی سرزمین تر از باد ، زندگی ، هدیه و ..." .
عالی عالی عالی .بهترین آلبوم ده سال اخیر
ویرایش توسط varran : 11-17-2017 در ساعت 03:59 PM
فقط ترک 5 بقیه همه تحریرهای تکراری
بذار نامه هاتو بهت پس بدم که فکرت نمونه دیگه پیشِ من
که با نامه هات خاطراتت رو هم ، بسوزونیشون تووی آتیش من
به چشمای من اعتنایی نکن ، به آهی که تووی صدای منه
خداحفظی کن خداحافظی ، بهت قول میدم دلم نشکنه
ویرایش توسط varran : 11-17-2017 در ساعت 04:59 PM
آلبوم خوبی بود در کل...
احسنت به استاد قمیشی که با این اوضاع نابسامان موسیقی خارج کشور یه آلبوم تولید کرد...
فقط تنظیمات یکنواخت بهروز لطفی پور باعث شد آلبوم گیرایی آلبوم یادگاری رو نداشته باشه...
سبک تنظیمات و سمپل هاش شبیه کارهای 15 سال قبل بهروز صفاریان بود...
Juninho Pernambucano : The Master Of Free Kicks
البومی فوق العاده از استاد قمیشی
کلا یه سری که کلا هر اهنگی بیاد تو همین 20 ثانیه اول برای اینکه از کاروان عقب نمونن سریع کامنت میدن فلانه طرف داره صد تا کانال تلگرامی و گروه تلگرامی و انواع سایت ها رو باز و بسته میکنه و میخونه و کامنت میده میخواد مثلا با اهنگ هم ارتباط برقرار کنه اولین چیزی هم که میگن اینه که قدیما بهتر بود . عزیز من قبلا یهو بعد ماه ها چند البوم موسیقی رو تو یه cd mp3 میگرفتی میذاشتی گوش میکردی فوقش یه کتاب هم کنارش میخوندی و بیشتر حواست به موزیک بود تا کارای دیگه . همونا رو هم اینقدر گوش کردی برات خاطره انگیز شده . حالا مثلا الان البوم سرنوشت با بی سرزمین تر از باد جابجا میکردن باز یه سریا میومدن میگفتن این چه البومیه . البته اینو برای یه سری گفتم که واقعا از ته دل دوست نداشتن تکلیف یه سری که کلا واسه مسخره بازیو و اینکه بگن ما دیگه خیلی فراتر از موسیقی ایرانی گوش میدیم و به اصطلاح موزیک شناسیم و موزیک های سطح بالای خارجی گوش میکنیم مشخصه و با اونا کاری نداریم
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)