صفحه 5 از 25 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 247

موضوع: آلبوم جدید فریدون آسرایی بنام عشق یعنی منتشر شد | تیراژ دوم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    تعجبت بخاطر اسمشه یا ایشون فرد خاصی هستن
    تا اونجایی که من می دونم همه شعراش سپیده
    خیلی ام خوبه

Moderator

3. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

‏۳‏ ساعت پیش ·

٦ روز تا پخش البوم
    عشق يعنى.....

کاربر جدید
    عاشقتم امیر... با این پست های همیشه تازه و هیجان انگیزت...

Moderator
    واننده موسیقی پاپ کشورمان از انتشار تازه ترین آلبوم خود با عنوان «عشق یعنی…» در اوایل دی ماه سال جاری خبر داد.

فریدون آسرایی در گفتگو با خبرنگار ما در تشریح تازه ترین فعالیت‌های خود توضیح داد: خوشبختانه با تلاش شبانه روزی که بهروز صفاریان و همکارانش طی هفته های اخیر در استودیو انجام دادند تدوین تازه ترین آلبومم را با عنوان « عشق یعنی…» به اتمام رسانده ایم و طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفته از چند روز دیگر کارهای تبلیغاتی آلبوم آغاز می شود و این برای من اتفاق بسیار خوشحال کننده ای است که امیدوارم مورد توجه مخاطبان نیز قرار بگیرد.

وی درباره این آلبوم گفت: بهروز صفاریان تقریبا در نیمی از قطعات آلبوم به عنوان تنظیم کننده حضور داشته است ضمن اینکه مهران خالصی، امید محرم زاده و فرشاد حسامی به عنوان تنظیم کننده قطعات دیگر در تهیه آلبوم کنار ما بودند در بخش ملودی و آهنگ نیز بهنام کریمی و تعدادی دیگر از هنرمندان با من همکاری کرده اند. در انتخاب ترانه ها این بار سراغ ترانه سرایان جوانی رفتم که واقعا استعداد خوبی در این عرصه دادند و تصور می کنم مخاطبان با کارهای این عزیزان ارتباط خوبی برقرار می کنند.

خواننده قطعه پرطرفدار «گل هیاهو» ادامه داد: چند روز پیش که برای شنیدن اثر نهایی به استودیو رفته بودم به نظر می آمد که تهیه کننده و دوستانی که حضور داشتند از اثر راضی بودند. به هر حال وقتی هنرمندانی چون بهروز صفاریان در کنار باشند به طور حتم آن اثر می تواند کار زیبایی باشد. البته این آلبوم نتیجه بیش از سه سال و شش ماه تلاش من و همکارانم است که امیدوارم بعد از انتشار در بازار موسیقی مورد رضایت مخاطبان نیز قرار بگیرد.

آسرایی با اشاره به تاریخ انتشار آلبوم توضیح داد: اگر مشکل خاصی پیش نیاید آلبوم «عشق یعنی…» اوایل دی ماه امسال وارد بازار موسیقی خواهد شد. این در حالی است که به طور حتم برنامه ریزی هایی برای برگزاری کنسرت خواهیم داشت که بعد از انتشار آلبوم جزییات آن اطلاع رسانی خواهد شد.

آلبوم های «سرگذشت»، «اولین سلام»، «غریبه»، «از تو دورم» و «خاطرات گمشده» آثاری هستند که فریدون آسرایی تاکنون آنها را در بازار موسیقی منتشر کرده است.

منبع: مهر

7. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

نیمه فعال
    چندروز دیگه؟؟؟
    هرچه زودتر منتظریم

Moderator
    تاریخ پخش : یکشنبه

11. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    خیلی هم خوب
    امیدوارم که تاریخ انتشار تغییر نکنه و پس فردا منتشر شه

Moderator
    به گزارش خبرنگار موسیقی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، جدیدترین آلبوم فریدون آسرایی خواننده پاپ کشورمان پس از دو سال هفته آینده 8 دی‌ماه از سوی شرکت «هنر اول» روانه بازار موسیقی خواهد شد.

بنابراین گزارش، آسرایی نام «عشق یعنی» را برای دومین آلبوم خود انتخاب کرده است.
    در این آلبوم موسیقایی، بهروز صفاریان، آرش پاکزاد، فرشاد حسامی، امید محرم زاده، سعید زمانی، بهنام کریمی، مهران خالصی و بهزاد عبداللهی به عنوان تنظیم کننده حضور دارند.
    همچنین ترانه‌های «عشق یعنی» را سروش صمیعی، آرش نژادی، علی ایلیا، حسین غیاثی، حامد جلیلی،‌ فرهاد شیبانی، امیرعلی بهادری، محمد کاظمی، پرسا مقدس، نسرین قاآنی و رسول یونان سروده‌اند.

البته مدیریت هنری جدیدترین آلبوم فریدون آسرایی را بهروز صفاریان بر عهده دارد و طی برنامه ریزی های صورت گرفته این آلبوم دوشنبه هفته آینده 8 دی ماه در فروشگاه‌های عرضه محصولات فرهنگی سراسر کشور عرضه خواهد شد.
    «عشق یعتی» هفتمین آلبوم فریدون آسرایی است.

14. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 5 از 25 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)