وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
ببین کی تاپیک زده البوم رفت واسه 5 سال دیگه![]()
شرکت پردیسان پاسارگاد
نام تجاری : هنر اولزارت
![]()
امید زیادی میره به البومش![]()
به گزارش «موسیقی ما»، فریدون آسرایی که در سالهای گذشته آلبوم «خاطرات گمشده» را روانه بازار موسیقی کرد و قطعه «سلام» از این آلبوم به شدت مورد توجه دوستداران موسیقی قرار گرفت، درباره آلبوم جدید خود در گفتگو با خبرنگار «موسیقی ما» گفت: «آلبوم مراحل کاری و تهیه و تولید اش تمام شده و برای انتشار در اختیار صاحب امتیاران اثر قرار گرفته است.»
وی افزود: «این آلبوم قرار است تحت امتیار موسسه «آوای هنر» و از طریق شرکت پخش «هنر اول» در بازار توزیع شود و پیش از این قرار بود تیزر آلبوم در ابتدای فیلم «چ» قرار بگیرد که بنا به برخی دلایل این اتفاق نیفتاد تا تیزر در ابتدای فیلم «هرکول» منتشر شود و همین باعث شده انتشار این اثر کمی به تاخیر بیفتد.»
آسرایی درباره آخرین گمانه زنی ها درباره انتشار آلبوم جدیدش نیز گفت: «فکر می کنم اواسط یا اواخر آبان زمانی باشد که آلبوم منتشر شود. پیش از این قرار بود که آلبوم «عشق یعنی» اواسط مهر به بازار بیاید که متاسفانه نشد و البته هنوز هم قطعیتی در این باره وجود ندارد. شاید دوستان من در شرکت «آوای هنر» بهتر بتوانند در این باره اظهار نظر کنند.»
این خواننده همچنین درباره کلیت این آلبوم و تیم کاری اش نیز به «موسیقی ما» گفت: «بهروز صفاریان در این آلبوم همه کاره است. مدیریت هنری آنرا برعهده دارد و با توجه به زمان زیادی که صرف تولید آن شده فکر می کنم مورد توجه دوستداران موسیقی قرار خواهد گرفت.»
گفتنی ست از این خواننده تاکنون آلبوم هایی چون «غریبه»، «خاطرات گمشده» و... در بازار موسیقی کشور منتشر شده است.
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)