باو این فریدون رو بیخیال
از هیچی خبر نداره
اواسط یا اواخر ابان !!! میخوایی 12 آبان البوم رو بدن که مصادف هست با تاسوعا که شگونم داشته باشه
به نظرم البوم اگه اماده هست و تحویل داده ، همین روزا میاد
باو این فریدون رو بیخیال
از هیچی خبر نداره
اواسط یا اواخر ابان !!! میخوایی 12 آبان البوم رو بدن که مصادف هست با تاسوعا که شگونم داشته باشه
به نظرم البوم اگه اماده هست و تحویل داده ، همین روزا میاد
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
دوستان کسی خبر جدیدی از آلبوم نداره ؟
همین روزا میاد یا اینکه می افته بعد محرم ........؟
مصاحبه فریدون با خانواده سبز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی بهروز صفاریان همه کاره آلبوم باشه ---
انتظار از کار بالا میره --- ولی جدا از اینکه فریدون رو قطعات حساسه --- بهروز خیلی خیلی حساسیت داره ---
و قبل از نهائی کردن یک کار امکان داره چندین و چند بار تغییر تو کار ایجاد کنه ---
واسه همین کارهاش با تاخیر عرضه میشه ---
بهروز صفاریان؛ آهنگساز و تنظیم کننده پیشکسوت کشورمان در گفت و گو با موسیقی فارس از همکاری خود با خوانندگان مطرحی همچون محسن چاوشی، فریدون آسرایی و محمد اصفهانی خبر داد و در این باره گفت: طی همکاری هایی که با این دوستان داشته ام آلبومهای مشترکی تولید شده اند که به زودی منتشر می شوند .
این آهنگساز درادامه گفت: آلبوم فریدون آسرایی با عنوان «عشق یعنی...» آماده انتشار است و طی همین هفته های آتی روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد. در این آلبوم من 9 قطعه تنظیم کرده ام که احتمالا یکی از آنها حذف می شود . در آلبومی از محمد اصفهانی نیز به تنظیم برخی قطعات اقدام کرده ام که سعی بر این است تا این آلبوم نیز تا پایان امسال منتشر و روانه بازار موسیقی کشور شود.
صفاریان به همکاری خود و محسن چاوشی اشاره کرد و در این باره اظهار داشت: با محسن چاوشی نیز از مدتها پیش همکاری خود را در جایگاه تنظیم کننده آغاز کرده ام. این همکاری به آلبومی که اخیرا منتشر شد، نرسید و قرارا است در قالب آلبومی دیگر منتشر و روانه بازار شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلى از دوستان سوًال ميكنند اين البوم كى مياد واقعيت اينه كه خودمم خسته شدم از همة كسانى كه دست اندر كار اين البومن واينقدر تاريخاى الكى به خوردم دادن واقعاً خستم
دست اخر ميگن ارشاد از چند تا ترانه و تنظيم ايراد گرفته
نميدونم چى بگم فقط خستم از هر چى موزيك و خوانندگى
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)