ادای احترام استاد ناصر چشم آذر به واروژان بزرگ
ادای احترام استاد ناصر چشم آذر به واروژان بزرگ
سلام بابک جان
خیلی دوست داشتم چند خطی درباره واروژان بزرگ برامون حرف بزنی...
به هر حال اینجا هیچکس بهتر از خودت با واروژان عزیز آشنا نیست...
به یاد واروژان
گلی بدون خار
چهل سال گذشت و هنوز حاضری...
فروتنی که سالار شب ترانه ی ما بود...
چه زیبا بود... چه زیبا بود...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سطر به سطر توصیف شاهکارهای عالیجناب با اون قلم شیرینت...
لذت بخشه نوشته هات بابک عزیز با این همه نکته سنجی و ظرافت و البته شناختی که از موسیقی داری...
حالا میشه یه جوره دیگه و با وسواس به این کارها گوش کرد و عشق بازی کرد... یه حس تازه گی...
یه حسی که بعد صدها بار گوش کردن این ترانه ها, انگار حالا برای اولین باره که م ی ش ن و م ش و ن!!
من که خیلی چیزها گیرم اومد...
ممنون از تو
ممنونم از شایسته ی جان و بابک عزیز !
وقتیکه واروژان چهره در نقاب خاک کرد دلهای دوستدارن موسیقی غم گرفت ، غمی که پس از سالها هنوز جاش خوب نشده ، غمی که نسل به نسل وقتی که با واروژان آشنا شدن اون رو حس کردن ،
ولی اگر یکباره دیگه و از زاویه ای دیگه به این مصیبت تلخ که بر موسیقی وارد شد نگاه کنیم شاید تقدیر رو بهتر قبول کنیم
بنظر من اگه واروژان در سالهای پس از انقلاب حضور داشت یا ممنوع الکار میشد یا مثل آندرانیک و اریک و ... راهی دیار غربت میشد ، واروژان طی سالهای که در ایران فعالیت داشت رنج و سختی های زیادی دید ، شاید قلب مهربان واروژان دیگر تحمل نداشت که اون وقایع رو ببینه
از طرفی درگذشت واروژان در سن ۴۱ سالگی اگرچه غم بزرگی داشت ولی برای همیشه از وی یک اسطوره ساخت ، من اعتقاد دارم اگر غلامرضا تختی هم در سال ۴۶ مرگ مشکوکی نداشت و در جوانی فوت نمیکرد هرگز این جایگاه بزرگ رو نداشت ، ولی تختی مرد بزرگی بود پس باید اون موقع میرفت تا جاودانگی اش و مقامش حفظ شود
واروژان هم به آسمان رفت تا همیشه جاودانه بماند ...
علی
باعث تاسف و شرمساریه که صفحه رسمى عارف درباره واروژان جان این اشتباه فاحش رو بکنه و زادروز تولدش رو تبریک بگه!!!
لطفا مستند به یاد واروژان پخش شده از من و تو رو قرار بدین.
سلام...سپاس بابت این تایپیک برای این بزرگ مرد موسیقی ایران...در ماشین دو فلش دارم که یکی اش مخصوص آهنگ های دل خودم،،از داریوش و ابی و گوگوش تا ..حبیب.به دوست ام که دهه شصتی مثل خودم ، میگفتم: من هنوز این ترانه ها ارضاء میکنم از نظر موسیقی و آهنگ های این چند ساله کماکان بعد یک دقیقه گوش دادن ،تراک عوض کردم...خداروشکر در برهه اوج جوانی با این بزرگان مثل واروژان ، بیات، زولاند،چشم آذر ها و... گوش هام از این اصوات ها پر کردم ...حرف نگفته از این دوره حال حاضر و تهی موسیقی زیاده...درد این که طرف هم شاعر ،هم خواننده اس ، هم آهنگساز و هم تنظیم کننده واسه یک تراک!!.بعد واروژان بزرگ هم تنظیم کننده بوده..اینها کجا و آن،،، ....بازم ممنون از موزیک باران
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)