ممنون و سپاس
عجب مشکلی پیش اومد بود که آقا امیر بستند؟
اگه یک تاپیک ارزشمند و به درد بخور تو انجمن بود یکی این و یکی هم تاپیک آهگ خود امیر هست. اصلا باور کن من فقط به خاطر این تاپیک میومدم انجمن و سایت موزیک باران. چیزای دیگه و آهنگ های دیگه که همه جا پیدا میشن.
خیلی حیف شد دقیقا هر چی تو این انجمن به اوجش میرسه یه جورایی تو اوج نابود میشه...
مشکل اینجاست که بعضی ها فک میکنن کیفیت کاست آلبومای داریوش از سیدی بهتره
از خودم نمیگما دیدم که گفتن ...
البته نه تمام کاستها / کاستهای کمپانی پرسپولیس که 5 تا از آلبوم های داریوش رو به بازار داده واقعا کیفیت بالایی دارند
رسول رستاخیز رو کلتکس زده که با کیفیت پرسپولیس قابل مقایسه نیست
رسول رستاخیز نمونه کاست پرسپولیس 3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا شما کاملا درست میگید شکی در این حرفا نیست / مطلب مهمی که من بارها در انجمن ها گفتم اینکه متاسفانه دوستانی که کارهای خوب و با کیفیت دارند اینجا فقط نظاره گرند و فقط برای دانلود کردن به اینجا سرمیزنند نه برای گذاشتن کارهای خوب / حرفی هم نمیشه زد به هرحال مال مال خودشونه / اما اگر میومدن و اینجا فعالیت میکردند این مشکلات هم پیش نمی اومد / همه مث شما نیستن امیر آقا که این همه کار بدون هیچ چشم داشتی در اختیار ملت میذاری / دم همه ی دوستان با مرام و دستو دلباز گرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)