2580, alitak, Am!r, davvood, derakht5, ENSAN, ha3an, lili123456, navidhomeyra, Zavash
تقدیم دوستان خوبم در این تاپیک و مدیریت محترم تاپیک
ای کاش میشد اشکان نازنین هم به ما بپیونده
ای کاش . . .
کاست تک حضرت تقدیم شما
لازم به توضیح که از این کاست در سال 1358 که منتشر شده خیلی از شرکتهای کاست کپی از روی شرکت تک بوده
که کاور کاست باقی شرکتها ضبط کاست در فایل زیپ گذاشتم و این کاست تک از کیفیت بسیار برخورداره تقدیم شما دوستان خوب
تشکر رو لطفا . . . !!! ای کاش اشکان هم به ما بپیونده .. .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1366saeid, 2580, ahmad3958, alijordan, alitak, Am!r, amirvalad, bahramr, chiakav, DaneyalMahyar, dariushibash, davvood, derakht5, dghanavati, ebi2014, Elegance, ENSAN, FAAF, frang, ghasemshah, h1a20, ha3an, johnny, jupiter1969, lili123456, mahdimar, mazar246, mohnaj40, mohsen63, navidhomeyra, reza49, SaSan69, Shayesteh, snowyriver, xzaq, Zavash
ممنون اقا محسن.این کاست رو داشتم اورجینال.یکی امانت گرفت دیگه بهم نداد.هنوز جلد نوارو دارم.کیفیتش خیلی بالا بود.
دوستان سلام.
تاپیک منتخب آهنگهای قدیمی که اشکان زده بود چی شد ؟؟
پرهام مهاجر
سلام دوستان همیشه مومن خوش آمد میگم به دوستانی که به جمع چهارمین تاپیک اومدن ، امیدوارم کمک کنن تاپیک خوبی بشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1366saeid, 2580, ahmad3958, alijordan, alitak, Am!r, chiakav, davvood, derakht5, Elegance, ENSAN, erza697, FAAF, frang, ghasemshah, h1a20, ha3an, johnny, lili123456, mhrismanchian, mohsen63, navidhomeyra, Shayesteh, sokhtedell, Zavash
سلام شایسته عزیز / خوبم / شما خوبی ؟؟
خب پس سرنوشت اون تاپیک هم به تاپیک من دچار شد ... من یه مدتی نبودم و امروز اومدم انجمن دیدم تاپیک نیست . حق با توئه بعضی از دوستان خوب اگر اجازه میدادند و خرابکاری نمیکردند که همون اولی سرجاش بود و به چهارمی کشیده نمیشد .. چی بگم گفتنی که زیاده ولی اینجا جاش نیست
ایشالا که این یکی رو گل بارون نکنن.. !
با آرزوی موفقیت .
پرهام مهاجر
داریوش / مصلوب
اصل اصل / غیر اینترنی !
تبدیل از کاست " تک "
تقدیم به دوستان عزیز.
گیتار اول آهنگ که خیلی جاها نداشت این داره .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرهام مهاجر
1366saeid, 2580, ahmad3958, alijordan, alitak, Am!r, amirvalad, archer90, ashkan95, bahman, bahramr, chiakav, davvood, derakht5, ebi2014, Elegance, ENSAN, FAAF, faramarzyahyaei, frang, ghasemshah, h1a20, ha3an, jupiter1969, l_SAVALAN_l, mahdi6262, Mahnaz1100, maliheh, mazdak333, miyanji, mohsen140, mohsen63, navidhomeyra, payam70p, Pejman4731, reza49, saeidstr69, Sahand.M, SaSan69, Shayesteh, snowyriver, sokhtedell, xzaq, Zavash
با سلام به همه دوستان
و شایسته و پرهام عزیز .. همینطور محسن عزیز که تایپیک رو با اهنگهای خوبش در غیاب من بالا نگه داشته
پرهام جان دستت درد نکنه ممنون بابت اهنگ مصلوب
از همه تون ممنونم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)