Wav
Amal Maher - Aaraf Menien
Wav
Amal Maher - Aaraf Menien
ویرایش توسط Ramy : 03-03-2020 در ساعت 02:29 PM
A l i REZA, abed64, aliniceboy, Am!r,Amir, bayani, Bumblebee, FAAF, ghasemshah, guitar, Hadi, helen1, hemi, Hercules, Hosein333, jupiter1969, KamkarDel, mehdi777, mkb4453, muhama, parhammf, RAHAM, raminhayeri, red39d, Resul, roya.p, SAB3R, Saber, sadegh1, Sahand.M, sediqeh1990, shabahang-1982, shahab3, shahrum1988, Shayesteh, tavahome, zianaseh, علی 3
سپاس فراوان از تلاش شما و قرار دادن آلبومای با کیفیت خوب و فول کاور. آرزوی سلامتی و بهروزی دارم براتون.
با سلام خدمت دوستان من اینجا جاداره از Ramy عزیز مجددا تشکر کنم . چون آلبوم هایی که قرار دادن کاملا ارجینال هستن به همراه کاورهای اصلی و رزولیشن بالا . من توسط auCDtect Task Manager تست کردم و نتایج کاملا گواهی بر ارجینال بودن و کیفیت بالای تبدیل به FLAC شدنو ارئه میکرد. دوستان قدر دان این لطف باشین که این آرشیو رو با کیفیت و رایگان در اختیار همگان گذاشتن.
یک دنیا سپاس
با سلام وخسته نباشید خدمت Ramy عزیز و دیگر دوستانی که برای سایت تلاش میکنند ممنون بابت البومهای اورجینال وکاورها یک درخواست داشتم اگرامکان دارد فول البوم امراء و گونل سیبل و دیگر خوانندگان ترکی راباکیفیت 320 اورجینال همراه با کاورها درسایت قرار دهید باتشکر فراوان
داخل تاپیک آلبوم های خارجی که امیر عزیز ساختتش، بعضی هاشون هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
با سلام وخسته نباشید خدمت Ramy عزیز البومEmrah - Best Of Emrahخارج کردن اززیپ ارورمی دهد لطفا درست کنیدباتشکر فراوان
عالی بود،کاش آلبومهای قبلی رو هم باز اپلود می کردین لینک همگی خرابن،مرسی
سلام.لینکهای صفحه های قبل کار نمیکنن
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل و زحمت کش دست مریزاد ,فقط بزرگواری کنید لینک های آلبوم های قبلی رو اصلاح کنید و این لینک آلبوم آخریم ف ی ل ت ر! ممنونم از توجهتون وقتی که میذارید
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)