من چون خیلی در یوتیوب میگردم میبینم که نود درصد این آهنگها و این مجموعه در یوتوب هست، ممنون از زحمت دوستان
من چون خیلی در یوتیوب میگردم میبینم که نود درصد این آهنگها و این مجموعه در یوتوب هست، ممنون از زحمت دوستان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سوغاتی
شاعرِ ترانه: اردلان سرفَراز
ملودی سازِ ترانه: محمد حیدری
تنظیم کنندۀ ارکستر: ناصر چشم آذر
فایل از آرشیو ناصر چشم آذر
نسخۀ ریمستر سده و اصلاح شده توسط پارسا غَرَوی زاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: کسانی که به این ترانه علاقه مند هستند حتماً این نسخه را دانلود کنند تا تفاوتِ این نسخه با نسخه های دیگر را حس کنند
1366saeid, 2580, alabama18187, alijordan, alitak, Am!r, aras47, Arashiya66, Azita, DaneyalMahyar, derakht5, ENSAN, farshe22, ghasemshah, h1a20, hemi, hesam2010, Hosseiin, javad40, jupiter1969, Mazyaram, milad afra, mohnaj40, mohsen63, omidthevoice, RAHAM, rezayazdani390, salahsal, snowyriver, sokhtedell, solas, vida, Zavash
سلام دوست عزیز لطفا کاملشو بزارید ممنون
سلام.آلبوم اشکان حریر سبز
یکی رادوست میدارم اجرای اول معین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ببخشید دوست عزیز اهنگ حریر سبز اشکان که در البوم که گذاشتید کیفیتش پایین می باشد . اگر این اهنگ را با کیفیت بهتر دارید بگذارید
سلام و وقت بخیر به دوستان موزیک بارانی
از گلایه ها صحبت کنم یا عشق به کارهای که گذاشته میشه و هیچ گونه کیفیتی از لحاظ صداپردازی ندارن . . .
دوستان کارهای که آپ میشه با دقت بیشتری آپ بشه و این تاپیک از روزهای اوجش خیلی خیلی فاصله گرفته ، الا اینکه اشکان و یکی دو نفر دیگه پستهای معتدل بزارن
خیلی وقته خودم پست نذاشتم با اینکه کارهای خوب دارم ،
فعلن دنبال خرید کاستهای هستم که در آرشیوم کم و کسر هستن از قبیل شمارهای آونگ و تاپ تن و آرگامان و آرمون و علی الخصوص استریو س و پ ر دیسکو . . .
ان شاالله در آینده نه چندان دور با دستی پر به خدمت شما خواهم اومد
امیدوارم همیشه موفق باشید
در دل بود تا گلایه
چون خیلی وقته پستی ندیدم جیگرم حال بیاد ....
بازهم سپاس بابت حضورتون که تاپیک بالا مونده . . .
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)