اولین و آخرین با صدای اشکان / هواگیری شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین و آخرین با صدای اشکان / هواگیری شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو خدا این آلبوم رو برامون بفرست دمت گرم
دوستان عزیز و مهربان ممنونم از لطف همگی تون -- لطفا البوم " دلم گرفته است " فریدون فرخزاد کمپانی CBS رو هم بذارین
سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
دوستان کسی کاست یا آهنگ های قدیمی جمال وفایی رو داره بذاره واسه دانلود؟ البته به غیر از آلبوم هایی که توی خود سایت هست. منظورم کارهای قبل انقلابه
اگه کسی داره ممنون میشم قرار بده. ممنون
دلم تنگ است
دلم میسوزد از باغی که میسوزد
نــه دیــداری
نــه بیــداری
نــه دوستــی از ســر یــاری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
با تشکر از کانال مهناویان
ویرایش توسط AMIR HOSEIN : 01-13-2021 در ساعت 03:19 PM
1366saeid, 2580, alijordan, alitak, aras47, Arashiya66, bardia2020, DaneyalMahyar, derakht5, ebi2014, ebrahim, Elegance, ENSAN, erza697, farshe22, ghasemshah, h1a20, hemi, hesam2010, hilfiger, izeh, mahdi6262, mahdsaafaz, maliheh, mehdi777, milad afra, mitra_afi, mjb007, mohammadzbz, morteza1975, Omidmkz, prodigy, RAHAM, SABAQOM, salahsal, shabahang-1982, shekoohi, solas, محمد ما, vida, xzaq
آلبوم درویشان حمیرا - هواگیری شده
1366saeid, 2580, alijordan, alitak, amir581, aras47, Arashiya66, derakht5, ebi2014, ENSAN, ghasemshah, h1a20, hemi, hesam2010, hilfiger, hombre, houman0005, izeh, milad afra, mohammadzbz, morteza1975, Payam2006, prodigy, romance, salahsal, shekoohi, solas
سلام دوستان عزیز کسی نسخه ریل ماهی خسته من از گوگوش را دارد قبلا در یوتوبوب بود ولی متاسفانه پاک شده ممنونم میشم اگه داشتید ارسال کنید
من دارم ولی نمیدونم به چه صورت باید بزارنم
دوستان لطفا اگه آلبومی از خواننده گمنام قبل انقلاب بهروز مقدم موجود دارین لطفا بذارین اگه آهنگ چشم آبی علی نظری تبدیلی از نوار داشتید بذارید
به به دادا جان... عااااالیییییی،،، ممنون میشم بزاری برامون طرف دومش هم ترانه ی یک گندم از حس من هست اگه درست گفته باشم..
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)