صفحه 29 از 53 نخستنخست ... 19272829303139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 281 به 290 از 525

موضوع: ::: بهترین ترانه ها و آهنگهای پاپ :::: تبدیل شده از کاست و صفحه های ارجینال قدیمی :::

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ترانۀ -شقایق-

شاعرِ ترانه: اردلان سرفراز
    سازندۀ ملودیِ ترانه: فرید زُلاند
    تنظیم کنندۀ موسیقی: آندرانیک آساطوریان (آندو)
    صدا: داریوش

نسخه‌ی تبدیل شده از روی نوار ربع اینچ اصلی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویرایش توسط mjb007 : 05-06-2019 در ساعت 10:52 PM

نیمه فعال
    تولد گوگوشه
    شاه ماهی هنر ایران که مانندشون هرگز نخواهد امد.
    خواستم یادی از ایشون کرده باشم و یادمان سالها خاطره سازی برای چند نسل .
    ترانه زیبای گل هزار پر با کیفیت عالی به همراه نسخه بدون کلام تقدیم شما دوستان همراه.
    کلام : آرش سزاوار موسیقی و تنظیم : اریک ارکانت اجرا : 1355

ویرایش توسط Amir.p : 05-07-2019 در ساعت 03:09 AM

نیمه فعال
    سلام و وقت بخیر
    کمی حالم خوب است ، اما تو باور نکن رفیق
    دوستان لطفا توجه کنن ، در مورد آهنگ خانم هایده که صدای تبلیغاتی داره اولش یک توضیح مختصر خدمت دوستان بگم ، و این هستش که صدای لول متعلق به پارسا غروی زاد هستش مهندس صدابردار استودیو پاپ هستن و بیشتر ریل های بابک بیات و ناصر چشم آذر و منوچهر خان و نوار کاستهای ادر بابک بیات که در خونه ضبط خانگی میشدن خدمتتشون هستش و در مورد ترانه هایده صدای اول آهنگ برای کانال تلگرامی ایشون هستش و هدفش هر چه بهتر شدن آهنگهای خاطر انگیر با کیفیت هر چه بهتر خدمت دوستان برسه و همیشه کارهای ناب و تاپ تو کانالش گذاشته و آخرین کاری که گذاشته ورژن نایاب و تا حال نشنیده خونه (سیل غارتگر) از داریوش رو در کانال قرار دادن که از آرشیوهای خاص بابک بیات هستش که به هر عناوینی بابک بیات دوست نداشتن در زمان حضورشون این نسخه رو بیرون ارائه بدن و به هر روی با اجازه خانواده محترم بیات این نسخه پالایش شده و ارائه شده و نسخه بسیار خوبی هم بود . و باز هم آهنگ سوغاتی هایده در کانال تلگرامی خودشون این طور عنوان کردن
    خانم هایده قسمتی از شعر رو اشتباه خوندن و این اشتباه به این صورت بود
    شعر صحیح خانم هایده
    واسه کبوترای عشق ، دست کی دونه بپاشه ...
    و خانم هایده به اشتباه خوندن
    دست کبوترای عشق ، واسه کی دونه بپاشه >>>
    این نسخه از هنرمند عکاس کامبیز باقری با کیفیت بسیار بالا به پارسا جان دادن و این نسخه رو کلامش رو با هنرش درست کردن و به جای کلمه دست >>> واسه رو عوض کردن . . .
    سالها بود این شعر بصورت اشتباه به گوش داده میشد . . .
    به بزگواری خودتون ببخشید اگر پر حرفی بوده و ای کاش منظورم رو کامل رسونده باشم
    همیشه دوست داشتم بهترین ها متعلق به این تاپیک موزیک باران باشه و شماها نازنینان
    اما گلایه ها کم نیست
    بماند به بعد

4. 17 کاربر مقابل از mohsen140 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    معین (البوم شاخه نبات )در خواستی دوستان[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir.p نمایش پست ها
    درود
    در مورد این توضیحی که دادی محسن جان صحبت سر ترمیم و اشتباه معروف اهنگ سوغاتی در هنگام ضبط اهنگ نیست . ایشون لطف کردن و ترمیم و تصحیح کردند. اهنگ نازنین زنده یاد طوفان رو هم که شنیدم همین صدا روش بود و شاید کارهای دیگه . در ادامه گفتگویی که با دوست عزیز mjb007 در تاپیک (در مورد صدای تبلیغاتی این اقای محترم بر روی ترانه ها و اثار فاخر) داشتیم , این گفتگوی به صورت خصوصی بین ما رد و بدل شد و ایشون هم در این مورد همین توضیح های شما رو دادن و اخرین پیغامی که من برای ایشون دادم هم برای شما عزیز و دوستان گرامی بازنشر میکنم که فکر میکنم پاسخ این متن شما هم باشه.

"درود. سپاس از پاسختون. اقای غروی زاده یا هر شخص محترم دیگه ای که هر نسخه ای که در اختیار داره به خصوص نسخه مرجع ربع اینچی یا کپی اون باید به شاکله اصلی اون قطعه و اثر وفادار باشه نه دخل و تصرف کنه . تازه این اقا مسوولیتش بیشتر هم هست. البته بحث ریمستر و پالایش فرق میکنه ولی اینشون کار درستی نمیکنن. یا این اثار رو منتشر نکنن و پیش خودشون نگه دارن یا منتشر میکنن به نسخه مرجع و صاحبان اصلی و ماندگار اثر باید وفادار باشن نه اینکه حق مالکیت برای خودشون قائل بشن. "

در ادامه برای تکمیل اضافه کنم
    که دوستان دیگری هم هستند که نسخه های متفاوت و نسخه های ربع اینچی اصلی و کپی با کیفیت اون رو در اختیار داشتند و دارند و این سالها خودشون با عشق و کمی پالایش و ترمیم اینها رو منتشر کردند. از اساتیدی مثل ناصر چشم اذر تا زنده یاد ناصر فرهودی و استاد ویگن داوودی و بچه های قدیمی و جدید ارشیو دار . اگر نگم تمام ولی قریب به اتفاق این کارهایی که به عنوان ریل و اصلی در این انجمن و تاپیک و جاهای دیگه گذاشته میشه از ارشیو و انتشار این عزیزان هست. کدامیک از این بزرگواران این کار رو کردن, اصلن به خودشون اجازه ندادن و نمیدن.
    این اقای غروی زاده هیچ حق معنوی و قانونی و عرفی نداره که اینکار رو بکنه و حالت کپی رایت برای خودشون درست کنه. ایشون فقط این اثار به دستشون رسیده و اگر واقعا عشق و علاقه دارند به این اثار با ریمستر کردن و ترمیم خب منتشر کنن ولی وقتی صدای خودشون رو اضافه میکنن انگار که از مالکان و تهیه کنندگان این اثار هستند . درست نیست برای دیده شدن و جایگاه درست کردن برای خودشون این کار رو ادامه بدن و دیگر عزیزان هم در ادامه این اشتباه ایشون رو همراهی کنن و مهر تاییدی بر کار ایشون بزنند. داریوش هم برای نخستین بار آهنگ نفس رو چند سال پیش به صورت با کیفیت از ارشیو خودشون با اینکه از افرینندگان اثر هستند و با کیفیت اصلی و بدون چشم داشت در اختیار همگی قرار دادند بدون دخل و تصرف و کم وزیاد . حالا ایشون...
    این اثار اهنگ عبدالمالکی و اینها نیست که این طور با صدای پیش درامد بخواد منتشر بشه.
    همگی سرسلامت باشید.

حالا من این موضوع (سخنِ درستی که شما میگین) رو به ایشون میگم و امیدوارم گوش کنن...
    ولی حتمن تا الان عزیزانی بودند که به ایشون گفتند... ولی فکر نمیکنم گوش بدند.

من پاسخِ ایشون رو کپی کردم:

"پیش قضاوت گناه بزرگیست ! چه کسی گفته من حق قانونی و معنوی ندارم ؟ از کجا می دونید نوارهارو به دستم رسیده ؟ چرا فکر نمی‌کنید شاید صاحب اصلیش این اختیار رو به من داده ؟"
    ویرایش توسط mjb007 : 05-07-2019 در ساعت 07:07 PM

7. 14 کاربر مقابل از mjb007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    درود نسخه سالم (تصحیح شده اشتباه معروف) بدون صدای تبلیغاتی خدمت شما و همه دوستداران
    آهنگ ماندگار سوغاتی با صدای خانم هایده
    کلام : اردلان سرفراز موسیقی : زنده یاد محمد حیدری آرانژمان : زنده یاد ناصر چشم آذر

ویرایش توسط Amir.p : 05-08-2019 در ساعت 06:55 PM

نیمه فعال
    بازار ترانه سوغاتی از زنده یاد بانو هایده گرم هست .. یکی هم من قرار بدم .. تصویری .. دوستانی که این ویدئو رو دارند و یا میتونن بدست بیارن که هیچ .. اما دوستانی که به هر دلیل امکان بدست آوردن ویدئوی این ترانه رو ندارن .. من تقدیمشون میکنم . کیفیت 480 و بدون تگ تبلیغاتی .

ویرایش توسط Zavash : 06-10-2019 در ساعت 02:18 AM

نیمه فعال

ترانۀ عروسک (شبِ آفتابی)

شاعرِ ترانه: ایرج جنتی عطایی
    آهنگسازِ ترانه: بابک بیات
    صدا: داریوش

نسخۀ تبدیل شده از کاست پرسپولیس
    تبدیل دیجیتالی و ریمستر پارسا غَرَوی زاد

پ.ن: بدونِ صدای تبلیغاتی

نیمه فعال

کاربر جدید
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در خواست آهنگ استاد گلپایگانی درود به همه دوستان گرامی و سپاس از لطف و محبتتون,
    به دنبال آهنگ اول این کاست هستم ۱ - ابو عطا (شبی در حال مستی)
    در این کاست ۴ آهنگ هست, آهنگ دوم یک شاخه گل هست آهنگ سوم و چهارم از گلهای رنگارنگ هست

13. 14 کاربر مقابل از derakht5 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 29 از 53 نخستنخست ... 19272829303139 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)