نوشته اصلی توسط
Amir.p
درود
در مورد این توضیحی که دادی محسن جان صحبت سر ترمیم و اشتباه معروف اهنگ سوغاتی در هنگام ضبط اهنگ نیست . ایشون لطف کردن و ترمیم و تصحیح کردند. اهنگ نازنین زنده یاد طوفان رو هم که شنیدم همین صدا روش بود و شاید کارهای دیگه . در ادامه گفتگویی که با دوست عزیز mjb007 در تاپیک (در مورد صدای تبلیغاتی این اقای محترم بر روی ترانه ها و اثار فاخر) داشتیم , این گفتگوی به صورت خصوصی بین ما رد و بدل شد و ایشون هم در این مورد همین توضیح های شما رو دادن و اخرین پیغامی که من برای ایشون دادم هم برای شما عزیز و دوستان گرامی بازنشر میکنم که فکر میکنم پاسخ این متن شما هم باشه.
"درود. سپاس از پاسختون. اقای غروی زاده یا هر شخص محترم دیگه ای که هر نسخه ای که در اختیار داره به خصوص نسخه مرجع ربع اینچی یا کپی اون باید به شاکله اصلی اون قطعه و اثر وفادار باشه نه دخل و تصرف کنه . تازه این اقا مسوولیتش بیشتر هم هست. البته بحث ریمستر و پالایش فرق میکنه ولی اینشون کار درستی نمیکنن. یا این اثار رو منتشر نکنن و پیش خودشون نگه دارن یا منتشر میکنن به نسخه مرجع و صاحبان اصلی و ماندگار اثر باید وفادار باشن نه اینکه حق مالکیت برای خودشون قائل بشن. "
در ادامه برای تکمیل اضافه کنم
که دوستان دیگری هم هستند که نسخه های متفاوت و نسخه های ربع اینچی اصلی و کپی با کیفیت اون رو در اختیار داشتند و دارند و این سالها خودشون با عشق و کمی پالایش و ترمیم اینها رو منتشر کردند. از اساتیدی مثل ناصر چشم اذر تا زنده یاد ناصر فرهودی و استاد ویگن داوودی و بچه های قدیمی و جدید ارشیو دار . اگر نگم تمام ولی قریب به اتفاق این کارهایی که به عنوان ریل و اصلی در این انجمن و تاپیک و جاهای دیگه گذاشته میشه از ارشیو و انتشار این عزیزان هست. کدامیک از این بزرگواران این کار رو کردن, اصلن به خودشون اجازه ندادن و نمیدن.
این اقای غروی زاده هیچ حق معنوی و قانونی و عرفی نداره که اینکار رو بکنه و حالت کپی رایت برای خودشون درست کنه. ایشون فقط این اثار به دستشون رسیده و اگر واقعا عشق و علاقه دارند به این اثار با ریمستر کردن و ترمیم خب منتشر کنن ولی وقتی صدای خودشون رو اضافه میکنن انگار که از مالکان و تهیه کنندگان این اثار هستند . درست نیست برای دیده شدن و جایگاه درست کردن برای خودشون این کار رو ادامه بدن و دیگر عزیزان هم در ادامه این اشتباه ایشون رو همراهی کنن و مهر تاییدی بر کار ایشون بزنند. داریوش هم برای نخستین بار آهنگ نفس رو چند سال پیش به صورت با کیفیت از ارشیو خودشون با اینکه از افرینندگان اثر هستند و با کیفیت اصلی و بدون چشم داشت در اختیار همگی قرار دادند بدون دخل و تصرف و کم وزیاد . حالا ایشون...
این اثار اهنگ عبدالمالکی و اینها نیست که این طور با صدای پیش درامد بخواد منتشر بشه.
همگی سرسلامت باشید.