[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان کسی این آلبوم را با کاور کاملش داره ممنون میشم قرار دهید
--------------------------------------------------------------------
3 تا آهنگ هست دوستان میخواستم اگر میشناسید آهنگها و یا هر دو آلبوم را قرار دهید خیلی دنبالشم .
بنده یه اخلاقی دارم خواننده ای که نمیشناسم خیلی بهم نمی چسبه گوش کردنش و دوست دارم هر آهنگی که گوش میکنم خواننده اش معلوم باشه و بشناسمش
و امّا 3 آهنگ مدّ نظر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]