سلام اقای جعفری بینهایت بابت قرار دادن فیلم های با کیفیتتون سپاسگزارم لطفا در صورت مقدور بودن ازفیلم های اقای وحدت،سمسارزاده،ژاله کریمی،میری،رضا بیک را هم قرار بدهید
سلام اقای جعفری بینهایت بابت قرار دادن فیلم های با کیفیتتون سپاسگزارم لطفا در صورت مقدور بودن ازفیلم های اقای وحدت،سمسارزاده،ژاله کریمی،میری،رضا بیک را هم قرار بدهید
با کسب اجازه از جناب امیدها خدمت شما دوست عزیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا موقع اکسترکت فایلها ارور میده؟؟
دوست عزیز من بعد اینکه آپلود کردم خودم تمام پارتها رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی اکسترکت کردم همچنین پارتها دارای حالت ریکاوری هست یعنی پارت یک اگه مشکل داره با WinRAR بازش کن و از بین گزینه ها repair رو انتخاب کن نرم افزار یه پارت یک دیگه کنار پارت یک قبلی میسازه اون پارت جدید رو همنام با پارت یک قبلی بکن و اکسترکت کن به احتمال نود و نه درصد مشکلت حل میشه اگه نشد بگو تا دوباره آپلود کنم
با عرض سلام و تشکر . اگه ممکنه یکبار دیگر این فیلمها رو اپلود کنید . ممنون میشم (محلل . گنج قارون . خاک) با سپاس فراوان
2580, aras47, Ashkan Zahedi, Elena, ghasemshah, Hadi, hamid2145, hassan180, hosin, Hosseiin, realkeyvan, reza1351, saamnc, stefani
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)