با اجازه اقا نوید
من این لینکو داشتم از این ویدئو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهرام فروهر
مگه تموم عمر چند تا بهاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داشتی بزن رو تشکر
به به!، دستتون درد نکنه نوید عزیز. اگه بازم از بهرام فروهر دارید بزارید. بخصوص اجراهایی اوایل دهه هفتاد. بازم ممنونم
بهرام فروهر[/QUOTE]
مگه تموم عمر چند تا بهاره
ویرایش توسط ahmad30 : 03-25-2018 در ساعت 12:03 PM دلیل: .
[QUOTE=ahmad30;810376]به به!، دستتون درد نکنه نوید عزیز. اگه بازم از بهرام فروهر دارید بزارید. بخصوص اجراهایی اوایل دهه هفتاد. بازم ممنونم
خواهش میکنم /نمی دونم یادم نیست از بهرام فروهر ،حدود 120 قسمت از برنامه DVD های من شبکه itn هم ضبط کردم که منتظر یه فرصتم تا بتونم آپلود کنم
دوست داشتی بزن رو تشکر
زنده یاد جهان
باغبون
دوست داشتی بزن رو تشکر
آقا نوید جان، دستمریزاد !. دمت گرم داداش. تو این سال یادم میاد ارژنگ ، نازی افشار ، بهار ، ضیا ، جمال وفایی و علی شیبانی هم اهنگ های خوبی داشتند .اگه دم دست داشتید بگذارید لطفن . قربانت
زنده یاد جهان[/QUOTE]
باغبون
[QUOTE=ahmad30;810483]آقا نوید جان، دستمریزاد !. دمت گرم داداش. تو این سال یادم میاد ارژنگ ، نازی افشار ، بهار ، ضیا ، جمال وفایی و علی شیبانی هم اهنگ های خوبی داشتند .اگه دم دست داشتید بگذارید لطفن . قربانت
خواهش میکنم /فکر نمیکنم داشته باشم از کسانی که گفتید رو
دوست داشتی بزن رو تشکر
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)