دوباره محشر میکنم زندگی از سر میکنم
دوباره محشر میکنم زندگی از سر میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهر لباتو رو لبو روی تن کسی نزن فقط به من بوسه بزن به روح و جسم و تن من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واویلا لیلی دوست دارم خیلی
شهر من من به تو می اندیشم نه به تنهایی خیش
میمیرم اگه از تو نشونی نمونه عزیزم میسوزم تو نیایی چشامو من به در میدوزم میرم میرم میرم بدون وداع میرم میرم به خاطره ها میرم خدا حافظ ... مجید خراطها - آلبوم به یادماندنی آواره.
ویرایش توسط kamran69 : 09-09-2014 در ساعت 05:26 PM
برای آخرین بار خدا نگهدار برو ولی خاطراتمو نگهدار برو عزیز گریه نکن دلم میگیره ولی بدون اینجا یکی برات میمیره... آآآآ هآ هآ هآ ... عاشق این تیکه آه کشیدنشم. هنوز نشناختین خواننده رو ... ای بابا وسعت صدای ایران علی عبدلمالکی هست دیگه ... الهی قربونش برم که کلی خاطره واسمون ساخت...
ویرایش توسط kamran69 : 09-09-2014 در ساعت 05:22 PM
ای گل رویایی ای مظهر زیبایی تو عروس شهر افسانه هایی عاشقت میمونم قدر تو رو میدونم نیاد اون روزی که بی تو بمونم لای لالایی لالایی لای ... امید سلطانی عزیز.
ویرایش توسط kamran69 : 09-09-2014 در ساعت 05:24 PM
بزن تبر ، محکم بزن، من خدا ِ پشتم پسر.......
واسه بدی هاتم دلم تنگه دلتنگ خونسردیت هنوز هستم هرچی که میگفتی نمیشنیدم رو تلخیات چشمامو میبستم یادش بخیر هر بار تو میرفتی من برمیگشتم طبق عادت هام وقتی که خوب دنیامو میدیدم حس میکردم هستی ولی تنهام هر جا که حرفت میشه میخندم تا حس کنم پشتم بهت قرصه حتی سکوتم زجره وقتی که یکی ازم حالت رو میپرسه ... سلطان احساس مجید خراطها - آهنگ متفاوت طوفان عاشقشم بد جور چون با آهنگهاش بزرگ شدم.
با رفتنت طو فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــا ن به پا کردی...
ویرایش توسط kamran69 : 09-09-2014 در ساعت 05:32 PM
از این ور اون ور شنیدم داری عروس میشی گلم مبارکت باشه ولی آتیش گرفته این دلم . خیال میکردم با منی عشق منی مال منی فک نمیکردم که یه روز راحت ازم دل بکنی . باور نمیکردم بخوای راس راسی تنهام بزاری آخه همش گفته بودی دوسم داری به پای عشقم میمونی .......... تاج عروسیتو برات خودم هدیه میخرم گریه نکن حرفاتو من پیش کسی نمیبرم هر کی بپرسه بش میگم خودم ازش خواستم بره میگم برای هردومون اینجوری خیلی بهتره... استاد امین حبیبی نازنین و دوست داشتنی و خوش صدا. طرفدارشم چه جور.
ویرایش توسط kamran69 : 09-09-2014 در ساعت 05:35 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)