صفحه 109 از 318 نخستنخست ... 95999107108109110111119159209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,081 به 1,090 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    امین فیلم جدید چی اومده تازگیا ؟
    فیلمای خوب امسال اومده اکثرش!
    whiplash
    foxcatcher
    nightcrawler
    the judge
    birdman
    imitation game
    american sniper
    interstellar
    boyhood
    inherent vice
    the theory of every thing
    selma
    و..........
    البته همه کیفیتاشون عالی نیست ولی من با dvdscr دیدم
    ویرایش توسط Herzeleid : 02-05-2015 در ساعت 03:55 AM

2. کاربر مقابل از Herzeleid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    آقا ما بریم
    شبتون خوش
    برامون دعا کنید که شر این پایان نامه لعنتی هر چه زودتر کنده شه
    دم شما گرم شب خوبی بود خوش گذشت!

ایشالا که به خوبی و خوشی تمومش کنی اقا رضا
    شبت بخیر

4. کاربر مقابل از Herzeleid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اول جمله اخرت
    فکر میکنی! به خدا کیف میکنیم این طور میگن اصن هیچ لذتی بالاتر از این نیست که از فرط استیصال چیزی جز این اتوبس ندارین!
    اگر بازی سیتی مثال میزنی گفتم دلیلشُ بازیکنا توان ضد حمله نداشتن نه این که نخوان...نیمه دوم عملا 11 تا جنازه تو بازی بود و الا ما برد میخواستیم از سیتی و مساوی زیادنتیجه خوبی نبود هر چند هیچ جزوه هم نیمخواستیم فاصله امتیاز کم شه!
    حتی چلسی اون قدر بد بود که شاید اگر تیم مقابل یکمی میل به برد داشت راحت میتونست ببره اون بازیو ولی من مطئنم اگر ارسنال با شرایط ما میخواست بره به این بازی یه حماسه دیگه خلق میشد
    والا ابن فصل 80 درصد بازیا ما تیمی بودیم که حمله میکردیم و مالکیت هم داشتیم و لی همه اون 20 درصدُ میبینن که اونم به نظر من کاملا منطقی بوده
    چرا فکر میکنی من از روی به قول خودت استیصال :| این حرفو میزنم
    هوداری لچه هم چلسی رو با اتوبوس میشناسن
    ویدیو ها - برنامه های تلوزیونی - کاریکتور ها و .... همنطور که اگه میانگین سنی ارسنال 57 سالم باشه اونو یه تیم جون بی تجربه میشناسن همه - همنطور که تمام بازیکنان رئال از اکادمی هم بیان همه اوانا رو نجومی میبینن چلسی هم شده اتوبوس
    و بدون شک هیچ تیمی مثل خودشم وارد نیست تو این زمینه

یه نکته هم بگم کلا تو فوتبال به نظرم تیمی شادایه و قابل احترام و حذاب که بتونه موقعیت گل ایجاد کنه
    بارسا زمانی که مالکیتش سبب موقعیت میشد حذاب بود واسه همه زمانی که مالکیتش به هیج موقعیتی خلق نمیشد ملال اور و خسته کننده همین امر تو دفاع هم هست اگه دفاع کنی و بتونی موقعیت گل ایجاد کنی فوتبلا زبایی ارائه دادی اگر نه یه شوت به چارچوب نزنی ملال اور و اتوبوس وار

اینجور که شما از خستگی حرف میزنید ادم یاد مصاحبه درخشان و قلعه نوبی میفته توان ضد حمله نداشتن مگه زمین شخم زدن
    تو اروپا تو دو هفته 4 بازی کنی میشه از خستگی نالید بعد سه روز بازی که دلیلی نیست به اون صورت که نتونی شوت به چارچوب بزنی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    آقا ما بریم
    شبتون خوش
    برامون دعا کنید که شر این پایان نامه لعنتی هر چه زودتر کنده شه
    موفق باشی اقا رضا
    شبت زیبا
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    بریم بخوابیم ما هم
    امین خان شبت خوش بحث کردن با تو واقعا لذت بخشه
    شب همه دوستان گلم خوش

8. کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    چرا فکر میکنی من از روی به قول خودت استیصال :| این حرفو میزنم
    هوداری لچه هم چلسی رو با اتوبوس میشناسن
    ویدیو ها - برنامه های تلوزیونی - کاریکتور ها و .... همنطور که اگه میانگین سنی ارسنال 57 سالم باشه اونو یه تیم جون بی تجربه میشناسن همه - همنطور که تمام بازیکنان رئال از اکادمی هم بیان همه اوانا رو نجومی میبینن چلسی هم شده اتوبوس
    و بدون شک هیچ تیمی مثل خودشم وارد نیست تو این زمینه

یه نکته هم بگم کلا تو فوتبال به نظرم تیمی شادایه و قابل احترام و حذاب که بتونه موقعیت گل ایجاد کنه
    بارسا زمانی که مالکیتش سبب موقعیت میشد حذاب بود واسه همه زمانی که مالکیتش به هیج موقعیتی خلق نمیشد ملال اور و خسته کننده همین امر تو دفاع هم هست اگه دفاع کنی و بتونی موقعیت گل ایجاد کنی فوتبلا زبایی ارائه دادی اگر نه یه شوت به چارچوب نزنی ملال اور و اتوبوس وار

اینجور که شما از خستگی حرف میزنید ادم یاد مصاحبه درخشان و قلعه نوبی میفته توان ضد حمله نداشتن مگه زمین شخم زدن
    تو اروپا تو دو هفته 4 بازی کنی میشه از خستگی نالید بعد سه روز بازی که دلیلی نیست به اون صورت که نتونی شوت به چارچوب بزنی
    دلیلش همونه که گفتم!
    این موجی هم که میگی درست شده بعد از سال 2012 و قهرمانی چلسی ایجاد شد! شاید چون خیلیا دوست نداشتن اون تیم قهرمان شه.....شاید چون مثلا فکر میکنن حق چلسی نبوده و این دست صحبتا
    ولی تویی که یه هوادار عاقلی میدونی اگر اون سال چلسی قهرمان نمیشد الان چه بلایی سرش اومده بود!
    2012 قهرمان واسه چلسی حیاتی بود( حالا به هر قیمتی) اگر قهرمان نمیدشیم شاید کلا مسیر باشگاه عوض میشد
    اگر قهرمان نمیشدیم منابع مالی که با قهرمانی سرازیر باشگاه شد کلا در کار نبود! سال بعد سهمیه حضور در اروپا نداشتیم و هازاردم قطعا از بین منچستر و چلسی منچسترُ انتخاب میکرد به اینا ضرر مالی و از دست رفتن بقیه بازیکنا هم اضافه کن تازه شاید تیم میرفت تو بحران و مورینو هم بر نمیگشت!
    پس اگر منطقی باشیم چلسی باید قهرمان میشد و شاید این تنها راه واسش بود.....تیمی که رفت فینال جلو بایرن از کمبود بازیکن رایان برتراندی که به تازگی فروختیمش رُ برای اولین بار در فینال بازی داد این خودش یعنی همه چی!

من هیچ مشکلی با شناخته شدن تیم با این چیزا ندارم اونی که مهمه ما داریم کار خودمونو میکنیم و موفق هم هستیم!

اتفاقا اشتباه میکنی! چلسی ابدا توان دفاعی سایق رُ نداره...مدافعا خیلی پرشاتباه ظاهر میشن...تو بازی هایی که مسوای هم میخواستیم به قول دوستان گل خوردیم! دیگه بهترین خط دفاع لیگ نیستیم...باختای پر گلم دادیم! و از همه مهم تر تو ضدحمله که همیشه نقطه قوتمون بوده خیلی ضغیف شدیم و بیشتر بردا روی مالکیت و بازی مستقیم بوده!
    تو همین فصلم چلسی بازی زیبا داشته! جلو تیمای بزرگ نه چرا که هدف امتیاز بوده ولی سال بعد بهتر میشه این موردم! این فصل فقط باید جام ببریم و تمام!

صمنا خستگی هم بهونه نیست! من خودم میگم بازی رفت جلو لیور میخواستیم مساوی بیایم بیرون و بد بازی کردیم خیلی بد
    اما سیتی دلیل بد بازی کردن خستگی بود...منی که تقریبا تمام بازی ها رُ دیدم تو 2 سال اخیر بهت میگم هیچ وقت تیمُ این قدر خسته ندیده بودم!
    اشتباهات پی در پی و بزن زیرش و بدون برنامه 890 درصد به خاطر ختسگی بود...فشار کل لیگ و بازیا به کنار! تفاوت ما با سیتی 210 دقیقه بازی سخت جلو لیورپول بود وانم در حالیک ه اونا یک هفته استراحت کردن ما یه بازی مرگ و زندگی 120 دقیقهرای داشتیم که کلی هم مصدوم دادیم و 3 تا از عناصر اصلی تهاجمیمونم نداشتیم!
    مطمنا هر وقت دیگه چلسی میخود به این سیتی اونم تو بریج میرفت واسه برد اما این بازی شرایطش استثنا بود...مطمئن باش ما تو بریج دیگه به کسی امتیاز نمیدیم اینو بهت قول میدم

فوق حرفه ای
    بریم بخوابیم ما هم
    امین خان شبت خوش بحث کردن با تو واقعا لذت بخشه
    شب همه دوستان گلم خوش
    بعد از مدت ها یه بجث و کل کل درست و خسابی داشتم و بسیار هم لذت بردم!
    دم تو هم گرم با حوصله به خرج دادی و همراهی کردی
    بقیه دوستانم ببخشن سرشونو درد اوردیم خصوا بچه های گل فعال تاپیک و دوست خوبم ارمین
    شب همگی بخیر

11. 2 کاربر مقابل از Herzeleid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

13. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    تولدش مبارک

15. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    جوزپ بارتومئو: صد و پانزده سال است بارسلونا از خیلی چیزها رنج می برد؛ همه چیز در پرونده غیر طبیعی است

به گزارش الموندو، بارتومئو در خصوص صحبت های امروز صبح خاویر فائوس که یکی از معاونین باشگاه بارسلونا است و گفته بود به این باشگاه از برخی جریانات سیاسی فشار وارد می شود، توضیح داد. مدیر باشگاه بارسلونا بیان کرد: " من با خاویر فائوس و کارلوس ویلاروبی صحبت کردم، آن ها به طور کامل از هیئت مدیره حمایت خواهند کرد. بارسلونا باشگاهیست که مدت 115 سال است از برخی چیزها رنج می برد و ما در این مدت تاریخی حملات بی شماری را دریافت کرده ایم، اما کارمان را به خوبی انجام داده ایم. مطمئن باشید در این حالت، نیمار بیشتر تقویت خواهد شد. از آغاز در این پرونده نیمار همه چیز نادر بود و سریع پیش می رفت. روز دوشنبه دادستان درخواست داده بود، سه شنبه قاضی پذیرفت! این سرعت از لحاظ قانونی در جهان، اصلا طبیعی نیست و باعث می شود من به خیلی از چیزها فکر کنم."

17. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 109 از 318 نخستنخست ... 95999107108109110111119159209 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)