ویرایش توسط Herzeleid : 02-05-2015 در ساعت 03:55 AM
چرا فکر میکنی من از روی به قول خودت استیصال :| این حرفو میزنم
هوداری لچه هم چلسی رو با اتوبوس میشناسن
ویدیو ها - برنامه های تلوزیونی - کاریکتور ها و .... همنطور که اگه میانگین سنی ارسنال 57 سالم باشه اونو یه تیم جون بی تجربه میشناسن همه - همنطور که تمام بازیکنان رئال از اکادمی هم بیان همه اوانا رو نجومی میبینن چلسی هم شده اتوبوس
و بدون شک هیچ تیمی مثل خودشم وارد نیست تو این زمینه
یه نکته هم بگم کلا تو فوتبال به نظرم تیمی شادایه و قابل احترام و حذاب که بتونه موقعیت گل ایجاد کنه
بارسا زمانی که مالکیتش سبب موقعیت میشد حذاب بود واسه همه زمانی که مالکیتش به هیج موقعیتی خلق نمیشد ملال اور و خسته کننده همین امر تو دفاع هم هست اگه دفاع کنی و بتونی موقعیت گل ایجاد کنی فوتبلا زبایی ارائه دادی اگر نه یه شوت به چارچوب نزنی ملال اور و اتوبوس وار
اینجور که شما از خستگی حرف میزنید ادم یاد مصاحبه درخشان و قلعه نوبی میفته توان ضد حمله نداشتن مگه زمین شخم زدن
تو اروپا تو دو هفته 4 بازی کنی میشه از خستگی نالید بعد سه روز بازی که دلیلی نیست به اون صورت که نتونی شوت به چارچوب بزنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم بخوابیم ما هم
امین خان شبت خوش بحث کردن با تو واقعا لذت بخشه
شب همه دوستان گلم خوش
دلیلش همونه که گفتم!
این موجی هم که میگی درست شده بعد از سال 2012 و قهرمانی چلسی ایجاد شد! شاید چون خیلیا دوست نداشتن اون تیم قهرمان شه.....شاید چون مثلا فکر میکنن حق چلسی نبوده و این دست صحبتا
ولی تویی که یه هوادار عاقلی میدونی اگر اون سال چلسی قهرمان نمیشد الان چه بلایی سرش اومده بود!
2012 قهرمان واسه چلسی حیاتی بود( حالا به هر قیمتی) اگر قهرمان نمیدشیم شاید کلا مسیر باشگاه عوض میشد
اگر قهرمان نمیشدیم منابع مالی که با قهرمانی سرازیر باشگاه شد کلا در کار نبود! سال بعد سهمیه حضور در اروپا نداشتیم و هازاردم قطعا از بین منچستر و چلسی منچسترُ انتخاب میکرد به اینا ضرر مالی و از دست رفتن بقیه بازیکنا هم اضافه کن تازه شاید تیم میرفت تو بحران و مورینو هم بر نمیگشت!
پس اگر منطقی باشیم چلسی باید قهرمان میشد و شاید این تنها راه واسش بود.....تیمی که رفت فینال جلو بایرن از کمبود بازیکن رایان برتراندی که به تازگی فروختیمش رُ برای اولین بار در فینال بازی داد این خودش یعنی همه چی!
من هیچ مشکلی با شناخته شدن تیم با این چیزا ندارم اونی که مهمه ما داریم کار خودمونو میکنیم و موفق هم هستیم!
اتفاقا اشتباه میکنی! چلسی ابدا توان دفاعی سایق رُ نداره...مدافعا خیلی پرشاتباه ظاهر میشن...تو بازی هایی که مسوای هم میخواستیم به قول دوستان گل خوردیم! دیگه بهترین خط دفاع لیگ نیستیم...باختای پر گلم دادیم! و از همه مهم تر تو ضدحمله که همیشه نقطه قوتمون بوده خیلی ضغیف شدیم و بیشتر بردا روی مالکیت و بازی مستقیم بوده!
تو همین فصلم چلسی بازی زیبا داشته! جلو تیمای بزرگ نه چرا که هدف امتیاز بوده ولی سال بعد بهتر میشه این موردم! این فصل فقط باید جام ببریم و تمام!
صمنا خستگی هم بهونه نیست! من خودم میگم بازی رفت جلو لیور میخواستیم مساوی بیایم بیرون و بد بازی کردیم خیلی بد
اما سیتی دلیل بد بازی کردن خستگی بود...منی که تقریبا تمام بازی ها رُ دیدم تو 2 سال اخیر بهت میگم هیچ وقت تیمُ این قدر خسته ندیده بودم!
اشتباهات پی در پی و بزن زیرش و بدون برنامه 890 درصد به خاطر ختسگی بود...فشار کل لیگ و بازیا به کنار! تفاوت ما با سیتی 210 دقیقه بازی سخت جلو لیورپول بود وانم در حالیک ه اونا یک هفته استراحت کردن ما یه بازی مرگ و زندگی 120 دقیقهرای داشتیم که کلی هم مصدوم دادیم و 3 تا از عناصر اصلی تهاجمیمونم نداشتیم!
مطمنا هر وقت دیگه چلسی میخود به این سیتی اونم تو بریج میرفت واسه برد اما این بازی شرایطش استثنا بود...مطمئن باش ما تو بریج دیگه به کسی امتیاز نمیدیم اینو بهت قول میدم
جوزپ بارتومئو: صد و پانزده سال است بارسلونا از خیلی چیزها رنج می برد؛ همه چیز در پرونده غیر طبیعی است
به گزارش الموندو، بارتومئو در خصوص صحبت های امروز صبح خاویر فائوس که یکی از معاونین باشگاه بارسلونا است و گفته بود به این باشگاه از برخی جریانات سیاسی فشار وارد می شود، توضیح داد. مدیر باشگاه بارسلونا بیان کرد: " من با خاویر فائوس و کارلوس ویلاروبی صحبت کردم، آن ها به طور کامل از هیئت مدیره حمایت خواهند کرد. بارسلونا باشگاهیست که مدت 115 سال است از برخی چیزها رنج می برد و ما در این مدت تاریخی حملات بی شماری را دریافت کرده ایم، اما کارمان را به خوبی انجام داده ایم. مطمئن باشید در این حالت، نیمار بیشتر تقویت خواهد شد. از آغاز در این پرونده نیمار همه چیز نادر بود و سریع پیش می رفت. روز دوشنبه دادستان درخواست داده بود، سه شنبه قاضی پذیرفت! این سرعت از لحاظ قانونی در جهان، اصلا طبیعی نیست و باعث می شود من به خیلی از چیزها فکر کنم."
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)