لوییز سوارز تنها دارنده ی توپ طلای کشور اسپانیا جایزه ی خودش را در مراسمی باشکوه به موزه بارسلونا تحویل داد.
قابل ذکر است که در این مراسم بارتومئو ، اینیستا ، و همسر لوییز سوارز حضور داشتند.
لوییز سوارز تنها دارنده ی توپ طلای کشور اسپانیا جایزه ی خودش را در مراسمی باشکوه به موزه بارسلونا تحویل داد.
قابل ذکر است که در این مراسم بارتومئو ، اینیستا ، و همسر لوییز سوارز حضور داشتند.
تراشتگن 23 ساله شد ... تولدت مبارک
ویرایش توسط Rmin : 04-30-2015 در ساعت 06:25 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
.
آریگو ساکی: (سرمربی سابق میلان و ایتالیا)
.
"نمیدونم که بارسا الان بهترین تیم اروپاست یا نه. بازی اونا در برابر بایرن خیلی چیزا رو ثابت میکنه"
.
"بارسا لحظات فوق العاده ای رو میگذرونه. سوارز با تیم خیلی هماهنگ شده؛ مسی به سطح همیشگیش برگشته و نیمار هم خیلی پیشرفت کرده. تمام تیم پیشرفت کردن"
.
"بارسا الان بهتر از قبل پاسکاری میکنه... بهتر از قبل حمله میکنه... مالکیت توپشون بیشتر شده و الان msn رو دارن"
.
"به نظرم انریکه داره فوق العاده کار میکنه و عملکردش در ابتدای فصل فراموش شده. براش آرزوی موفقیت میکنم. ولی بارسای لوچو، خوشبختی و خوشحالی بارسای پپ رو کم داره"
.
"بارسای انریکه با بارسای پپ متفاوته. انریکه هنوز قدرت خلق جادویی که توی بارسای پپ بود رو نداره"
.
"اگر در رختکن سرمربی شخصیت بالایی داشته باشه و مانند رهبر عمل کنه، مهار بازیکنا آسون تر میشه. در حال حاضر باید این ستاره ها رو با تاکتیک قانع کنی نه با دستور دادن"
.
"لیونل مسی در حال حاضر دور از محوطه جریمه بازی میکنه ولی هنوز تفاوت ها رو رغم میزنه. اون جادو میکنه... یه نابغه... اون خیلی کامله..."
براووبا 20 کلین شیت، بهترین امار را در 5 لیگ معتبر اروپایی دارد
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)