10 سال از اولین گل لئو برای بارسلونا گذشت ...
10 سال از اولین گل لئو برای بارسلونا گذشت ...
خبر اختصاصی برای احسان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مجموع به نظرتان بهترین بازیکن چه کسی است؟خوشبختانه شانس این را داشتم که با بازیکنانی نظیر فیگو، زیدان، رونالدو، کریستیانو و ... بازی کنم،
اما مسی واقعا متفاوت با سایرین است. او همه چیز حتی غیر ممکن ها را بسیار ساده می کند و احساس می کنید که دارد
با دوستانش در خیابان فوتبال بازی می کند! البته از میان بازیکنان ابتدای دوران حضورم در فوتبال نیز می توانم از روبرتو باجو و رایان گیگز نام ببرم.
الان رئالیا و کریس فنا رائولو میگیرن به فحش
پس بازم باید حرص بخورم از دست دنی
بازی با ختافه ، مسی دو متری ِ دنی بود ، جوری پاس داد انگار میخواد سانتر کنه اصن این بشر عادت کنه هی بره اون گوشه سانتر کنه اگه ریبری برسه رسماً بیچاره ایم دنی رفته کنار پرچم کرنر ، ریبری این ور داره ضد حمله میزنه فصل بعد هم باید حرص بخورم
.
.
لوئیس انریکه (کنفرانس مطبوعاتی)
.
"تیم به وضوح نشان داده است که آنها به خود اطمینان داشته و در این فصل اهداف بزرگی را دنبال می کنند."
.
.
"مادرید فردا شکست می خورد؟ من اینجا نیستم تا از مادرید صحبت کنم. اگر تمامی بازی های خود را ببریم وضعيت حریمانمان برایمان مهم نخواهد بود."
.
.
"مطمئنا شکست مادرید برای ما بهتر است اما نکته ی مهم برای من بازی فردا مقابل کوردوبا است که می تواند کلید بازی های دیگر باشد."
.
.
"اکنون ما فرصت جنگیدن در همه ی جام ها را داریم. اما نباید از احتمال ها حرف زد و هر وقت جام ها را بردیم صحبت خواهیم کرد."
.
.
"پدرو؟ وضعیت بعضی از بازیکنان را درک می کنم. فعلا باید روی تیم کنونی تمرکز کنیم و در انتهای فصل از مشکلات بازیکنان صحبت خواهیم کرد."
.
.
"در این مرحله از فصل تمامی بازیکنان می دانند که از آنها چه می خواهم و چگونه باید بازی کنند ؛ من اکنون فقط بازیکنانی که آمادگی بازی دارند را انتخاب می کنم."
.
.
"کوردوبا در قعر جدول است؟ آنها مثل بقیه ی فصل فردا هم بازی بزرگی را نشان خواهند داد. آنها به امتیاز نیاز دارند و بازی آسانی نخواهد بود."
.
"امسال به دلیل جام هایی که می خواهیم سال متفاوتی خواهد بود و ما نیز اکنون در مرحله ی تعیین کننده ی فصل قرار داریم. اکنون هر تیمی می خواهد تا بهترین نمایش خود را داشته باشد."
.
"این بارسا تحسین برانگيز است؟ در این فصل حالت های مختلفی وجود داشت ؛ در بعضی از بازی ها ما خوب نبودیم اما در اکثر بازی ها ما خوب ظاهر شدیم."
.
"خواهان تغییر سوارز بودم؟ واضح است که او در جام جهانی دچار اشتباه شده و مجازات خود را هم گذراند اما او اکنون به خوبی با ما هماهنگ شده است و همانطور که می بینید اعتماد به نفس خود را بازیافته است."
.
.
"عدم مصدومیت msn تا آخر فصل؟ مانند بقیه ی بازیکنان تیم حالت فیزیکی آنها هم فوق العاده است."
.
.
"لالیگا تنها جایی است که تا آخرین وقت برنده ی آن مشخص نیست؟ من خودم دوست دارم تا در وقتش (پایان فصل) برنده مشخص شود."
.
.
"دنی آلوز؟ مدافعین کناری بنابر کاری که انجام می دهند برای تیم مهم هستند و این فقط شامل دنی نمی شود ؛ اما معتقدم که دنی در این فصل فوق العاده بوده و جزو بهترین بازیکنان بود."
.
.
"بیشتر از 100 گل از msn ، اکنون وقت استراحت آنها نیست؟ همه چیز به من ربط دارد و من تعیین می کنم که چه چیزی بهتر است."
.
.
"گفته می شود فصل بعد با بارسا می مانید؟ بله ، بازی با کوردوبا بسیار مهم است. از این سوال شما متشکرم ... (خنده)"
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 88 مهمان ها)