بارسا از اولم محکوم به برد اتلتیکو بود...من میدونستم که رئال از بازی بارسا تو سانچز پیسخوان درس میگیره و پا پس نمیکشه
سویا ام بارسا بزرگش کرد و به نظرم عددی نبود.اون بازی بارسا 2تا زد و همه چیزو به اونجاش گرفت.دقیقا از بعد اون بازی واسه بارسا درس شد که هیشکیو دست کم نگیره و از گلزنی سیر نشه.در مورد والنسیا ام همین نظرو دارم...به جز اتلتیکو فاصله ی همه تیما با بارسا و رئال خیلیه
آقای عقده ام امشب به چیزی که تو 4 تا بازی واسش گریه کرده بود رسید
در ضمن بازم بعد از گل اول شعور نداشتشو با حرکت دستاش به همه نشون داد و خبری از جریمه کردنش نیست
تنها بازیکن تو دنیاست که هیس نشون میده و دعوت به سکوت میکنه و جریمه نمیشه!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاً اختصاصی
گزارش عملکرد دنی آلوس در بازی دیروز :
دقیقه 2 : سانتر تخیلی ِ دنی روی دروازه باز هم به نیمار رسید و زرت زد بیرون
دقیقه 4 : روی نفوذ الکی دنی ، نزدیک بود دروازه باز بشه که به خیر گذشت
دقیقه 10 : یکی از تخیلی ترین ارسال های دنی بود توپ عین بومرنگ پُشت 18 چرخید و دوباره به دنی رسید
دقیقه 21 : کرنر ارسالی راکیتیچ را دنی با خر شوتی به پشت بوم استادیوم فرستاد
در کل نیمه اول فقط از سمت دنی ضد حمله میخوردیم و بارها به به از همین سمت ضد حمله میزد تمام حملات کوردوبا از همین سمت بود
آما آما نیمه دوم
دقیقه 46 : ارسال تخیلی ِ دنی روی دروازه را مسی به گل سوم تبدیل کرد
دقیقه 53 : باز هم ارسال دنی ( اینبار بدتر ) را سوارز در حالتی شبیه به کمر شکن به گل چهارم تبدیل کرد
دقیقه 77 باز هم ارسال دنی ، که مسی با ضربه سر به بیرون زد
دقیقه 90 : دنی که جو گیر شده چند پاس دو متری را به حالتی شبیه به سانتر ارسال کرد ( اصن هر چی میومد میرخت رو دروازه )
و در آخر :
نیمه دوم یکی از بهترین نمایش ها و سانترهای دنی بود
بازم میگم فقط خدا کنه ریبری نرسه
میستری (نائب رییس باشگاه):
.
"مسی علی رغم اینکه متخصص پنالتی زدنه و مدعی اصلی جایزه پیچیچی هست، پنالتی رو به نیمار داد تا ثابت کنه شماره 1 جهان باید چجور باشه
MSN
108 گله شدن
ویرایش توسط HASSAN : 05-03-2015 در ساعت 11:59 AM
در مورد سویا کاملا باهات موافقم به قول تو اگه بارسا بازی با سویا به اونجاش نمی گرفت الان اختلافمون با رئال 4 امتیاز بود و خیالمون هم تا حدودی راحت، هر چند الانشم تیممون جوریه که خیالمون از همه لحاظ راحته.
ولی خداییش اگه از حق نگذریم رونالدو هم دیشب خوب گل میزد و این برای مسی هم خوبه که بهترین بازیاشو تو بازیهای باقی مونده انجام بده، انشالله امسال همه چیز متعلق به تیم ما و بازیکنای ما هست.
سوارز :
.
"می دانستیم که این بازی با اهمیت بوده و برد آن بسیار مهم است. ما روی همین بازی تمرکز کرده بودیم و اصلا به بازی با بایرن نمی اندیشیدیم."
.
"هتریک؟ بیشتر از اینکه به فکر گلزنی خودم باشم دوست دارم تا هم تیمی هایم را کمک کنم
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 55 مهمان ها)