لایی راکیتیج به شواینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایی راکیتیج به شواینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصیت !
مانوئل نویر؟ او واقعا فوق العاده بود و پیش از گل اول شانس های گلزنی ما را مهار کرد.
دریبل بواتنگ؟ در آن لحظه فکر کردم که تمرکز او روی پای اصلی من ( پای چپ ) است و برای همین توپ را به راست بردم
برچم بالاستمقایسه مسی با سایر بازیکن ها گناه کبیرست
![]()
دروازه بان والنسيا به بازي با رئال مادريد مي رسد
10 جمله برتر در مورد مسی :
لوییس انریکه : " با وجود مسی ، همه چیز آسان تر است "
جرارد پیکه : " گواردیولا درست میگفت ، مسی توقف ناپذیر بود "
ایوان راکیتیچ : " خدا را شکر که مسی را در تیممان داریم "
نیمار : " من اینجا هستم تا از مسی یاد بگیرم "
برنات : " مسی را باید ربود ، این غیر ممکن است که در طول 90 دقیقه او را کنترل کرد "
کلایورت : " مسی حقیقتا از سیاره ی دیگری است . حتی اگر شما طرفدار تیم دیگری باشید باید این را بپذیرید "
رونالدینیو : " پیروزی عالی امروز بارسا ، شما هم دیدید ؟ "
رافا مارکز : " بازی جذاب به تمام معنی ، آیا کسی در شماره یک بودن او شکی دارد ؟ "
گری لینکر : " هنوز کسی دلیل می خواهد ؟ او مسیح موعود است "
مارک مارکز ( قهرمان موتور سواری ) : " این مرد باور نکردنی است ! هیچ واژه ای برای توصیف او نیست "
در بازی دیشب جوردی آلبا بار دیگر آمار بیشترین تعداد پاس را با 60 پاس از آن خود کرد و پس از او دنی آلوز با 51 پاس بهترین بازیکن در این زمینه بود. دقت پاس هر دو 80% ثبت شده است و نقشی کلیدی را هم در حمله و هم در دفاع ایفا کردند.
در لیگ قهرمانان امسال لئو مسی هرکاری که دلش خواسته انجام داده . احداث تونل ، و .. ،
آمار لیگ قهرمانان تا پایان مسابقات نیمه نهایی :
بیشترین گل : لئو مسی
بیشترین پاس گل : لئو مسی
بیشترین پاس کلیدی : لئو مسی
بیشترین دریبل : لئو مسی
بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان : لئو مسی
![]()
کپی از ف ب:
به افتخار دنی ...دنی آلوز دیشب فوق العاده بازی کرد و یه بار دیگه نشون داد با اختلاف نسبت به بقیه بهترین دفاع راست دنیاس.آلوز در مقابل بایرن بارها مقابل حمله های بایرن ایستاد و اجازه نداد بازیکن مستقیمش یعنی خوآن برنات حتی یک بار هم ازش عبور کنه.روی گل اول آلوز نقش به سزایی داشت و با توپ ربایی عالی از برنات توپ رو به مسی رسوند و گل اول برای بارسا بدست اومد.
ازت ممنونیم دنی عزیز
ازت ممنونیم که انقدر خوبی
احسان عاشقتههههههههههه
احسان امیدواره که فصل آینده هم با ما بمونی
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)