قیافه کریس رونالدو قبل از پولدار شدن !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت سر بازیکن ما حرف نزنید
توپجمعکنی که تاریخ کاتالونیا را از نو نوشت!
آن پسر کوچولوی معصوم که تصویرش به صورت رنگی هایلایت شده،سالها بعد با دو قهرمانی در اروپا تاریخ بارسا را به قبل و بعد از خودش تقسیم کرد!
آن پسر کوچولوی معصوم که تصویرش به صورت رنگی هایلایت شده،سالها بعد با دو قهرمانی در اروپا تاریخ بارسا را به قبل و بعد از خودش تقسیم کرد!
بارسا نیوز
شایعه یا خبر موثقی که منابع زیادی تاییدش کردن و هنوزم در حال تایید شدن هست . مارکو رویس به بارسلونا میاد !!!!!!!
منابع تا الان : مارکا . یورو اسپورت و مهمتر از همه بارسا تی وی
پ.ن : مارکو رویس رابطه خوبی با تراشتگن داره پس همین میتونه یکی از دلایلی باشه که بارسلونا رو انتخاب کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیمریک لاپورته اذعان کرد که لینک شدن با بارسلونا باعث خوشحالی اوست اما به این نکته هم اشاره کرد که او هنوز 2 سال دیگر با اتلتیک بیلبائو قرارداد دارد.Sport گزارش داد که ملی پوش فرانسوی در گفتگو با L’Equipe عنوان کرده است که صحبت ها در مورد انتقال او به کمپ نو تقریباً او را بی صدا و خاموش کرده است.
این بازیکن 20 ساله گفت: "اینکه بارسلونا مرا تحت نظر گرفته، شگفت انگیز است. وقتی ما در مورد کارلس پویول صحبت می کنیم، در مورد یک اسطوره فوتبال صحبت می کنیم. و بارسا در سالهای اخیر با او عناوین قهرمانی زیادی به دست آورده است. این یک رؤیا خواهد بود.
اما من تا سال 2018 با اتلتیک قرارداد دارم. در حال حاضر هیچ چیز واقعی وجود ندارد. من در بیلبائو خوشحال هستم و رقم فسخ قراردادم 36 میلیون یورو است. اگر روزی زمان جدایی برسد در موردش فکر خواهم کرد اما در حال حاضر آرام هستم.
ماندن در اتلتیک باعث ناامیدی است؟ نه. در هر صورت من در تیم بزرگی هستم و در یکی از بهترین لیگ های دنیا بازی می کنم."
فوق ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا با ضربه ایستگاهی تماشایی خود در جریان دیدار دوستانه تیم ملی برزیل برابر پاناما توانستن 200امین گل دوران فوتبال حرفه ای خود را به ثمر برساند. گفتنی است نیمار این گل ها را با پیراهن تیم های سانتوس، بارسلونا و تیم ملی برزیل به ثمر رسانده است. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازگشت رافینیا و دلوفئو
سسک به چلسی می رود پیکه در کنفرانس مطبوعاتی چهارشنبه به دلبوسکه گفت که سسک با 33 میلیون تمام کرده! اما اشاره ای به اسم تیم نکرد. به گفته ی رادیو کاتالونیا فابرگاس به تیم چلسی خواهد پیوست و این انتقال تا هفته ی آینده نهایی و رسما اعلام خواهد شد.مبلغ نهایی این انتقال با بندهای اضافه بیش از 33 میلیون یورو خواهد بود.
انتقاد پیکه از مسئولان باشگاه در حمایت از دوست صمیمی اش جرارد پیکه : "در بارسا قدر سسک را نمی دانند" دوست صمیمی سسک در بارسا در آخرین مصاحبه اش به حمایت از فابرگاس پرداخت : من سسک را خیلی دوست دارم و امیدوارم بارسا را ترک نکند.او در هر باشگاهی در دنیا میتواند یک نقش اساسی داشته باشد.میدانم که او وضعیت سختی دارد چون باشگاه به آن اندازه که سسک شایستگی اش را دارد برایش ارزش قائل نیست.
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)