انقدر گفتین آلوز اومد عضو شد
اریک آبیدال:" در دوره ی سرطانم، دنی آلوز به من پیشنهاد پیوند کبدش را داد، اما من نمی توانستم آن را قبول کنم،
چون او خانواده داشت، دوره ی حرفه ای بازی در پیش داشت، این خیلی ارزشمند بود."
پیراهنایی که پیکه از بازیکنا گرفته
برای اولین بار در تاریخ، بارسا در 7 بازی پیاپی بدون دریافت حتی 1 گل، ییروز شده است.
اینیستا 31 ساله شد ... تولدت مبارک !
ویرایش توسط Rmin : 05-11-2015 در ساعت 05:05 PM
.
.
دیگو سیمئونه (اتلتيكو مادرید) :
.
.
"در بازی روز چهارشنبه مقابل بایرن مسی با استعداد درونی خارق العاده ی خودش بازی را حل و فصل کرد. او یک بازیکن بزرگ است و متوقف کردن او آسان نیست."
.
.
"در یک ربع پایانی بازی مقابل بایرن، بارسا بازی زیبایی به نمایش گذاشت ؛ فقط مسی خوب نبود بلکه همه ی تیم عالی بودند."
.
.
"سوارز آنچیزی را که خط حمله ی بارسا نیاز داشت به آنها هدیه داد. نیمار بازیکنی است که حمله های تیمی یا انفرادی تیم به او ختم می شود."
.
.
"راکیتیچ قوت را به وسط زمین بازگردانده است. در فصلی که پیکه عالی عمل کرده است ماسکرانو هم در قلب دفاع می درخشد."
.
.
"راکیتیچ خصوصیت های مختلفی از ژاوی و تیاگو آلکانترا را با هم در مرکز زمین برای بارسا آورده است."
.
.
"بارسا مانند یک تیم واحد بازی می کند و هدیه ی لئو بطور آشکار در این تیم دیده می شود ؛ اما مسی هم مطمئنا به کمک هم تیمی هایش نیاز دارد."
.
.
"فصل قبل تیم من 6 بار با بارسا مواجه شد و مسی موفق به گلزنی نشد اما او اکنون فصل خوبی را سپری می کند و تمامی حریفان را به ترس واداشته است."
.
.
کنفرانس مطبوعاتی انریکه :
.
پپ گفت که نمیخواد دیوانه وار حمله کنه چون بارسا بهترین تیم اروپا در ضدحمله است؟
"عصر بخیر.. اگه پپ اینو گفته پس فوق العادست"
.
"ما هم همچین بازی سریعی نمیخوایم. اگه هم اینطوری شد باید کنترلش کنیم. بایرن توپ رو از ما میخواد لذا باید از فضاهاشون استفاده کنیم"
.
احساس خیلی خوبی داری که فقط 90 دقیقه تا فینال واست مونده؟
"هیچ احساس خاصی ندارم. فقط میخوام به بازیکنام کمک کنم و خواهیم دید که مستحق حضور در برلین هستیم یا نه"
.
دفاع مهمتره یا حمله؟
"هر دو. باید مطمئن بشم که دو طرف توازن داشته باشن.. بازیکنا از اول بازی کارشون همینه"
.
انگیزه دادن به بازیکنا؟
"غیرممکنه که بازیکنا توی نیمه نهایی باشن و سرد رفتار کنن. حقیقت اینه که باید اونا رو آروم کنی"
.
"بازی رو به اشکال متفاوتی میشه خوند و بایرن تیم بزرگ و با تاریخ بزرگیه. بازی فردا خیلی سخت تر از بازی رفته"
.
"بایرن چیزی واسه از دست دادن نداره. توی 1/4 نهایی از شکست برگشتن و گل های زیادی زدن.. بایرن باشگاه بزرگیه و میدونیم که سختی میکشیم"
.
"میخوایم اتفاقی که توی بازی رفت افتاد رو تکرار کنیم و اون ایجاد موقعیت های گل بیشتر از حریفه.. سطح ما در بازی های خارج از خانه عالی بوده و امیدواریم بتونیم عملکردمونو فردا تکرار کنیم"
.
راکیتیچ؟
"ایوان از بهترین خریدهای فصله؛ میدونستیم که همه چیزهایی که برای بازی کردن در بارسا لازمه رو داره.. به ما قدرت و تاکتیک در خط هافبک اضافه کرده"
.
اگه یه گل بزنیم، صعودمون قطعیه؟
"خیلی نزدیک میشیم ولی ما در هر بازی لیگ قهرمانان با همین روش وارد شدیم"
.
آیا فردا مهم ترین بازی من توی مسیر مربی گریمه؟
"امیدوارم که مهم ترین بازی مسیر مربی گریم بعدا باشه"
.
مسی و msn?
"از تابستون که با سوارز قرارداد بستیم، هدف ما این بود.. اینکه با مسی و نیمار و پدرو هماهنگ بشه"
.
"بارسا برای تساوی بازی نمیکنه. سال هاست که فلسفه خاصی داریم.. میخوایم هر بازی رو ببریم"
.
نزدیک شدن ما به 3 گانه، دهن منتقدان رو میبنده؟
"هوادارا از ابتدا از ما حمایت کردن.. این مربوط به رسانه هاست نه هواداران"
.
پپ تاکید کرد که توی بایرن میمونه؛ آیا تو هم موندنت توی بارسا رو تاکید میکنی؟
"آینده من الان مهم نیست... مهم نیمه نهایی لیگ قهرمانانه"
.
آیا پپ حمله میکنه؟
"قطعا... هیچ شکی در این نیست"
آلابا (دفاع چپ بایرن) : بارسا رو 4-0 شکست خواهیم داد
این گوزو هم هوس لایی کرده
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 54 مهمان ها)