راکیتیچ:
بازیکنان میخواستند موهای من را بزنند ولی من با آنها گفتم که همسرم با تفنگی پر از فشنگ به استقبال آنها میآید.همسرم به من هم گفته بود که اگر موهایم را بزنم از پیش من میرود
راکیتیچ:
بازیکنان میخواستند موهای من را بزنند ولی من با آنها گفتم که همسرم با تفنگی پر از فشنگ به استقبال آنها میآید.همسرم به من هم گفته بود که اگر موهایم را بزنم از پیش من میرود
.
.
کنفرانس مطبوعاتی دنی آلوز به خاطر تمدید قراردادش :
.
"در حقیقت همانطور که در جشن هم گفتم طرفداران را دوست دارم ، قبل از آن شک داشتم اما وقتی قدردانی طرفداران را دیدم نظرم عوض شد."
.
.
"در طول زندگی ام من همیشه از قلبم اطاعت کرده ام و اکنون قلبم می گفت که ادامه دهم چرا که چیز های زیادی وجود دارد که می خواهم با باشگاه به دست بیاورم و در کنار بهترین مجموعه ی جهان تمرین کنم."
.
.
"با چند تیم دیگر هم بوده ام اما مجموعه ای فهیم تر و متحد تر از بارسا را ندیده ام."
.
.
"مساله تفاهم با مذاکرات وجود ندارد ؛ تا دو هفته قبل می خواستم تیم را ترک کنم چرا که به دلیل کارهایی که در باشگاه کرده بودم قدردان من نبودند."
.
.
"وقتی باشگاه در وضعیت بدی قرار داشت من بسیار زیر فشار بودم و حس می کردم که لیاقت این تیم را ندارم."
.
.
"از دری بزرگ وارد این این تیم شدم و می خواهم از دری بزرگ هم خارج شوم اما تاکید می کنم که شب جشن در نیوکمپ همه چیز را تغییر داد."
.
.
"هیئت رئيسه با تمدید قرارداد من شانس بیشتری در انتخابات دارند؟ حتمی نیست و این یک چالش سخت خواهد بود ؛ مساله ی من چیزی بود که روی آن توافق کردم و اصلا مادی نبود."
.
.
"اگر تمدید قرارداد صورت نمی گرفت مردم فکر می کردند به دلیل مشکلات مالی تیم را ترک کرده ام اما مساله ی اساسی نحوه ی برخورد بود که در نهایت قلبم را دنبال کردم."
.
.
"صفحات بسیاری در این کتاب وجود دارد که در آن هنوز چیزی ننوشته ایم ؛ چیز هایی زیادی وجود دارد که می خواهم به بارسا بیفزایم."
.
.
"گفته بودم رئیس می داند چه می خواهم؟ می خواهم یک چیز را توضیح بدهم که من از بارتومئو بدم نمی آید و بالعکس است اما همه ی ما باید از خودمان دفاع کنیم."
.
.
"بسیاری از اعضای باشگاه به من شک داشتند و می گفتند من تمام شده ام و من اصلا این مساله را دوست ندارم ؛ سخت تلاش کردم تا به آنها نشان دهم که اشتباه می کنند."
.
.
"مسی گفته بود که من بهترین مدافع راست جهان هستم؟ او همچنین به من گفت "دنی جایی بهتر از اینجا را پیدا نمی کنی و باید با ما بمانی".
الکس ویدال؟
بازیکن خوبیه و شایسته پوشیدن پیراهن بارساس, انگیزه و حس رقابت در من بیشتر و بیشتر شد.
.
ما بازیکنان جدید آوردیم و مربی جدید داشتیم, و باید از صفر شروع می کردیم . چالش بزرگی بود , شاید هیچ تیمی نمی تونست همچین کاری انجام بده.
.
من تا الان با ویدال حرف نزدم , ما باید فعلا از او استقبال کنیم تا در تیم جا بیفته.
.
لوییز انریکه؟
او همیشه به من اعتماد داشت , در ابتدای فصل به من گفت تاثیرم در تیم چقدر است, او به من گفت بمون تا یه فصل خوب دیگر در کنار هم باشیم.
.
همه نامزدهای ریاست باشگاه با من صحبت کردن و گفتن که میخوان تو تیم بمونم.
.
بارتومئو؟
وقتی تمدید کردم واقعا خوشحال شد.
.
رابطم با بارتومئو؟
واقعا دوسش دارم بخصوص الان که قراردادمو تمدید کردم.(خنده) .
.
من این باشگاه را دوست دارم بخاطر همه چیزایی که تا به الان به من داده و در آینده به من خواهد داد.
.
ژاوی؟
دیگر بازیکنی مثل او نخواهد آمد و نباید منتظر بمونیم کسی مثل اون بشه.
.
وقتی بخواهم از بارسا برم از درب کوچک نخواهم رفت , از اون نفرت دارم.
.
اشک در جشن؟
من واقعا خوشحال بودم, وقتی من و بازیکنا حرف زدیم و تماشاگرا مرا با اسمم تشویق کردن, واقعا نمیتونستم خودمو کنترل کنم.
.
همون احساس سه گانه اولو داشتی؟
نمیخواهم مقایسه کنم ولی فکر کنم در این تیم دوستی بیشتر بود.
.
آیا میخواستی بارتومئو نامزد بشه؟
برای او و بقیه آرزوی موفقیت دارم.
.
تمدید لوئیز انریکه؟
او این باشگاه را به جای اصلیش بازگردوند, فوتبال(بازی) خوبمونو بر گردوند, شور و حال و احساساتو به تیم برگردوند, خوشحالم.
ویرایش توسط HASSAN : 06-10-2015 در ساعت 05:43 PM
دنی جو گیر شده بود زارت کوبید رو دست پلاتینی اگه من به جای پلاتینی بودم مدالو عمود میکردم تو حلقش تازه رفتن عکس بگیرن یه در کیونی هم زد به یکی که اسمشو یادم رفت
در حال حاضر 140 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 140 مهمان ها)