نوشته اصلی توسط ehsan1361 به جان خودم آخرش بر میگرده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ehsan1361
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به جان خودم آخرش بر میگرده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 120-90
نوشته اصلی توسط reza67 120-90 حالا یه بازی بردینا بد باختیم فقط بازی بعدی رو ببریم تمومه کلیولند تو زیمین خودش یه تیم دیگس
reza67
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حالا یه بازی بردینا بد باختیم فقط بازی بعدی رو ببریم تمومه کلیولند تو زیمین خودش یه تیم دیگس من بدم میاد از کلیولند و از جیمزم خوشم نمیاد اما از گلدن استیت بیشتر بدم میاد
نوشته اصلی توسط reza67 من بدم میاد از کلیولند و از جیمزم خوشم نمیاد اما از گلدن استیت بیشتر بدم میاد منم بدم میاد از کلیولند و از جیمز خوشم نمیاد گلدن استیت در تاریخ ماندگار خواهد ماند اگه کُری مصدوم نمیشد راحت میبردیم ولی خب حالا هم اگه بازی بعدی رو ببریم قهرمانیم
نوشته اصلی توسط reza67 من بدم میاد از کلیولند و از جیمزم خوشم نمیاد اما از گلدن استیت بیشتر بدم میاد غلط کردی خوشت نمیاد
نوشته اصلی توسط top30 غلط کردی خوشت نمیاد از اولی یا دومی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن