صفحه 39 از 318 نخستنخست ... 2937383940414989139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 381 به 390 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    چی بودیم چی شدیم

ehsan1361
    Guest

اشک‌های بازیکن جدید بارسلونا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    اولین مصاحبه راکیتیچ پس از پیوستن به بارسلونا
    هافبک کروات در سالن کنفرانس در نیوکمپ گفت:" بله گفتنم به بارسلونا به اندازه بله گفتنم در مراسم ازدواج محکم و جدی بود."
    وی در مورد انگیزه های خود از پیوستن به آبی و اناری ها گفت:" می خواهم جامها را ببرم. در سویا پس از قهرمانی در لیگ اروپا اشباع شدم و حالا به بارسا ملحق شدم."

آندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی بارسلونا بیان کرد:" راکیتیچ توانایی بازی در پست های هافبک میانی ، هافبک دفاعی و هافبک هجومی را دارد. حضور او باعث می شود که تنوع سبک بازی ما بیشتر شود. او بازیکن شوتزنی است و ما خودمان زهر شوتهایش را چشیده ایم. او خیلی سریع با این انتقال موافقت کرد. این انتقال هم به سود ما بود و هم به سود سویا چرا که سویایی ها هم دنیس سوارز ، محصول آکادمی ما را در ازای راکیتیچ به خدمت گرفتند."
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

7. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest

9. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    راکيتيچ: مي‌خواهم تاريخ‌سازي کنم

هافبک جديد بارسلونا پس از امضاي قرارداد با اين تيم اعلام کرد مي‌خواهد با اين تيم تاريخ‌سازي کند.

ايوان راکيتيچ امروز و پس از آنکه آزمايش‌هاي پزشکي بارسلونا را پشت سر گذاشت به شکل رسمي با اين تيم قرارداد بست.

به نقل از فارس، ارزش قرارداد او 20 ميليون يورو اعلام شده و پيراهن شماره چهار را نيز به تن خواهد کرد. راکيتيچ که فصل گذشته به همراه سويا موفق شد عنوان قهرماني در ليگ اروپا را تجربه کند در مورد دليل اصلي حضورش در بارسلونا گفت: پس از آنکه با تيم پيشين‌ام عنوان قهرماني در اروپا را کسب کردم احساس کردم تشنه کسب جام‌هاي بيشتري هستم. مي‌خواهم در بارسلونا تاريخ‌سازي کنم.

پيراهن شماره چهار که فصل پيش بر تن سسک فابرگاس بود و پيشتر نيز جوزپه گوارديولا و رونالد کومان آن را به تن مي‌کردند اعلام کرده مسئوليت بزرگي به گردن او است. راکيتيچ در اين زمينه گفت: احساس به خصوصي دارم که پيراهن گوارديولا را به تن مي‌کنم. اميدوارم بتوانم همان موفقيت‌هايي که او در اين باشگاه کسب کرد را به دست بياورم. من در تيم‌هاي پيشين‌ام نقشي محوري داشتم و در بارسلونا هم هر چيزي که مربي از من بخواهد را انجام مي‌دهم.

11. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

حرفه ای
    تبریک تولد ممفیس به افسانه!

حرفه ای
    پاتریک

15. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    گزارش ویژه:آرسنال و بارسلونا برای انتقال الکسیس سانچز به یک توافق رسیدند.
    گزارش های رسیده از منابع انگلیسی حاکی از آن هستند که سانچز برای فصل بعد به آرسنال خواهد رفت.
    الکسیس سانچز پس از نمایش درخشانش در بارسا و جام جهانی ارزش بالایی پیدا کرده است و حالا باشگاه های یوونتوس،آرسنال،لیورپول جدی ترین دنبال کنندگان او هستند اما به نظر میرسد توپچی های لندن این رقابت را برده اند.
    شایعات جذب او توسط لیورپول قدرت گرفت آن هم به علت مذاکرات بارسلونا با لیورپول برای جذب لوئیز سوارز اما آرسنال پیشنهاد بالاتری داده است و همه چیز برای یک قرارداد آماده به نظر میرسد.
    الکسیس با مبلغ 32 میلیون پوند بارسلونا را ترک خواهد کرد و قرارداد 4 ساله ای را با تیم لندنی منعقد خواهد کرد.ممکن است این قرارداد در 48 ساعت آینده نهایی شود.
    آرسنال پیش بینی میکند این انتقال را رسما تا 5 روز دیگر اعلام رسمی کند.

17. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 39 از 318 نخستنخست ... 2937383940414989139 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)