امیدوارم با اومدن انریکه تیم جون تازه ای بگیره
امیدوارم با اومدن انریکه تیم جون تازه ای بگیره
بارسا سال هاس که به این شیوه داره بازی میکنه نمیتونه یه باره بیاد کلا سیستمشو عوض کنه . اما باید یه تغییراتی تو بازیش به وجود بیاره . استفاده از یه مهاجم شماره 9 میتونه مفید باشه.
اما مهمترین نکته تو بازی های اخیر بارسا مشکلات ذهنی بود که به نظر من کسی مثل انریکه میتونه مفید باشه
به نظر من به دو دفاع میانی ( یکی شاخص و باتجربه یکیم یه خورده جوون تر ، یه دفاع راست که بتونه در مواقع مناسب جایگزین آلوز شه و یک مهاجم نوک نیاز داره . اگه پول دستشون بود یه هافبک هجومیم بیاد خوبه )
تاتا رفت.....
کنفرانس مطبوعاتی تاتا مارتینو :
می خواهم اینجا اعلام کنم که با رضایت دو طرف قرارداد من به پایان رسیده است
بارسا تاریخ بزرگی هم از نظر هوادار و هم از نظر افتخارات دارد ، از انها عذر خواهی میکنم
حقیقتا دلیل تاخیر من برای کنفرانس این بود که خواستم با مدیران باشگاه در مورد پایان قراردادم صحبت کنم تا بتوانم الان اعلام کنم
میخواهم از همه تشکر کنم ، تیم ، هواداران و مدیران
باعث افتخار من بود که تیمی مانند بارسا را مربیگری کنم
از هواداران نهایت تشکر را دارم و از انها معذرت میخواهم
به اتلتیکو تبریک میگویم ، آنها خیلی خوب بودنند و مستحق این قهرمانی هستند
تاتا مارتینو کنفرانس را ترک میکند و حاضر به پاسخ به خبرنگاران نمیشود . . . . . . . . .
فصل خوبی نداشتیم . بی لیاقتی مسئولین بارسا باعث شد اینجوری بری. به خاطر همه چی ممنون
ویرایش توسط reza67 : 05-18-2014 در ساعت 01:24 AM
اولا دوست عزیز
نوشته تاپیک هواداران بارسا
جای کل کل نیست اینجا
ثانیا هر چی بودیم این فصل شما رو دبل کردیم . الانم شدیم فصل پیش شما . پس شما هم خیلی با این وضعیت غریبه نیستید.
اولا که من حرفی نزدم مخاطب خاصم اون حسن ببعی ه
دوما چون اینجا جای کل کل و جواب دادن نیست جوابتو نمیدم حتی اگه رئال رو فحش کش کنی
سوما والا تو تاپیک رئال همیشه بارسایی هاش بیشتر بودن
من هم رئال رو دوست دارم هم بارسا رو ولی انصافا امسال حق اتلتیکو بود قهرمان بشه
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)