صفحه 62 از 318 نخستنخست ... 1252606162636472112162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 611 به 620 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    پس از پایان بازی بارسلونا و رکریتیوو تعدادی از بازیکنان نظر خودشان را در مورد بازی گفتند . در ادامه نظر دلوفئو , ماسیپ , هالیلوویچ و تر اشتگن را مرور خواهیم کرد .

دلوفئو : " احساس خوبی دارم " .

دلوفئو همچنین دلیل آمادگی اعضای تیم را تمرینات خوب دانست . او هنچنین گفت : " من تمایل زیادی دارم بازی در لیگ را زودتر تجربه کنم " .

ماسیپ : " این یک شب آرام بود "

ماسیپ گفت : " ما کارهای زیادی برای انجام دادن داریم . نیاز به تمرینات بیشتر داریم " . ماسیپ همچنین به ستایش از عملکرد تر اشتگن پرداخت و گفت : " او بسیار کامل است و تمام ویژگی های لازم برای بازی در بارسلونا را دارد " .

آلن هالیلوویچ : " من بسیار خوشحال هستم " .

آلن گفت : " من برای انجام اولین بازی خود در بارسلونا خوشحال هستم . من احساس راحتی خاصی با سبک بازی تیم داشتم . البته بارها و بارها در تلویزیون دیده بودم " .

تر اشتگن : " من فکر میکنم بازی آسانی بود " .

تر اشتگن دروزاه بان آلمانی بارسلونا از این که تیم برنده ی میدان بود ابراز خوشحالی کرد . تر اشتگن گفت : " این به سبک بازی بارسلونا مربوط است . هنوز هم نیاز است خودم را با تیم وفق دهم " .

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    امیر لاشی خودتو و حسن اینجا چه میکنین تو این 24 ساعت
    50-50 ایا
    حسن دیگه تکراری شده بیا با هم *** داشته باشیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    مالک باشگاه فیورنتینا امیدوار است بتواند ملی‌پوش کلمبیا را از رفتن به اسپانیا باز دارد. آندرا دلا واله به بارسلونا هشدار داد که هر کار ممکنی برای نگه داشتن خوان کوادرادو در تیمش انجام خواهد داد.
    این بازیکن 26 ساله به فیورنتینا کمک کرد تا فصل گذشته در مکان چهارم سری آ قرار بگیرند و سپس به همراه کلمبیا تا مرحله یک‌چهارم نهایی جام‌جهانی صعود کرد.

بارسلونا به شدت خواهان جذب این بازیکن است اما رؤسای باشگاه ایتالیایی امیدوارند که کوادرادو را برای ماندن در ایتالیا قانع کنند.

دلا واله در این باره اظهار داشت: وقتی کوادرادو برگردد می‌خواهیم ببینیم که آیا به ماندن در فیورنتینا تمایلی نشان می‌دهد یا نه. اگر او واقعا بخواهد بماند برای حل مشکل با او مذاکره خواهیم کرد.

وی ادامه داد: موضوع پیچیده است اما غیرممکن نیست. هرکاری که بتوانم برای نگه داشتن او انجام می‌دهم. حتی اگر مجبور شویم در جای دیگری چیزی را قربانی کنیم اما اگر کوادرادو تمایلی به ماندن نداشته باشد، ما فقط می‌توانیم این موضوع را بپذیریم.

5. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    رقابت برای به خدمت گرفتن دالی بلیند بسیار شدت یافته است. علاوه بر بارسلونا و منچستر یونایتد، آرسنال، لیورپول و دورتمند هم خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن جوان شده اند.

پس از این که بلیند در مسابقات جام جهانی 2014 نمایش خوبی از خودش نشان داد، باشگاه های بزرگ اروپا به فکر امضای قرارداد با این بازیکن آینده دار افتادند.

بلیند در باشگاه آژاکس رشد کرده است، آن ها دوست دارند او یک فصل دیگر با تیمشان بماند، اما شرایط اقتصادی و پیشنهادهای مالی ممکن است باشگاه هلندی را راضی کند که او را به تیم دیگری منتقل نماید.

لوئیز فن خال، مربی او در تیم ملی هلند بوده و قصد دارد این بازیکن را برای تیم جدیدش، منچستر یونایتد استخدام کند، با توجه به گزارش الموندو دپورتیوو، قیمت بلیند 22 میلیون یورو است، اما با وجود رقابت تیم های بزرگ، امکان دارد این مبلغ بالاتر هم برود.

گفته می شود بلیند در یک پیغام به باشگاه بارسا، بیان کرده که او عاشق این تیم است؛ حال که جرمی متئو دیگر در اولویت نیست، زوبی زارتا می تواند بلیند را به تیم منتقل نماید.

این برنامه می تواند پیش برود، اما آژاکس در حال حاضر نشان داده، عجله ای ندارد.

مربی بلیند و تیم ژاکس، فرانک دی بوئر بازیکن و اسطوره سابق باشگاه بارسلونا است، مربی که نامش همیشه در لیست گزینه های آبی اناری ها برای هدایت تیم قرار داشته است، او در مورد مذاکرات به اسکای اسپورت گفته: " من شخصا فکر می کنم چنین چیزی است."

لازم به ذکر است، دی بوئر سال 2012، فرتونگن را به باشگاه بارسا پیشنهاد داد، اما مربی وقت تیم از خرید این مدافع امتناع کرد و او به تاتنهام ملحق شد.

7. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    - آلن هلیلوویچ خرید جوان بارسا در بازی امروز با رکرتیوو عملکرد درخشانی داشت. او که تکنیک خوبی دارد با مسی مقایسه می‌شود. عکس بالا لئو را در محاصره مدافعان کره جنوبی نشان می‌دهد و عکس پایین آلن را در شرایط مشابه، در بازی دوستانه امروز بارسا.

9. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    ستاره سابق تیم ملی فرانسه و هم‌تیمی سابق لیونل مسی او را بهترین بازیکن فوتبال جهان می‌داند اما برای کریستیانو رونالدو نیز احترام زیادی قائل است.
    لیونل مسی در جام‌ جهانی 2014 تلاش زیادی کرد تا تیمش را به قهرمانی برساند اما در نهایت موفق نشد چرا که تیمش در دیدار فینال به سد بزرگ آلمان خورد و با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان نتوانست به قهرمانی برسد. تیری آنری، ستاره سابق تیم ملی فرانسه به تمجید از این بازیکن پرداخت و گفت: مسی همه ویژگی‌های یک بازیکن خوب را دارد و بازیکنی است که می‌تواند گل‌های زیادی را برای تیمش به ثمر برساند. او همیشه در خدمت تیم است و نباید از این موضوع چشم‌پوشی کرد. مسی بازیکنی است که می‌داند چطور گلزنی کند. در واقع او از کوچک‌ترین فرصت‌ها گل می‌سازد که این باعث شده به یک بازیکن ارزشمند تبدیل شود. به همین خاطر فکر می‌کنم مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد بهترین بازیکن جهان است. البته کار رونالدو را نیز تمجید می‌کنم. او تلاش زیادی کرده است تا به این جایگاه برسد.
    آنری در ادامه گفت: درست است که رونالدو بازیکنی است که با تمرین و تلاش به این جایگاه رسیده است اما مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد توانسته خودش را به جایگاه بهترین فوتبالیست جهان برساند و الگوی خیلی خوبی برای کودکان است. البته بحث درباره این که مسی بهتر است یا رونالدو در سال‌های گذشته به موضوعی تکراری تبدیل شده است. دوست من، لوئیس ساها به من گفت که رونالدو در تمرینات منچستر چقدر تمرین می‌کند. برای رونالدو احترام زیادی قائلم اما با توجه به استعداد ذاتی که مسی از آن برخوردار است، او را بهترین بازیکن جهان می‌دانم.

نام «لیونل مسی» و «کریستیانو رونالدو» در فهرست اولیه نامزدهای بهترین بازیکنان اروپا در فصل گذشته دیده می‌شود اما با توجه به قهرمانی آلمان به نظر می رسد یک بازیکن آلمانی به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شود.

11. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    عکسهای بازی دیشب..

13. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

حرفه ای
    ..

حرفه ای
    ...

صفحه 62 از 318 نخستنخست ... 1252606162636472112162 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)