صفحه 7 از 318 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    پرچم بالاست

2. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها

4. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    - امروز عصر مارک آندره ترشتگن آلمانی توسط باشگاه بارسلونا به رسانه ها معرفی شد.
    ترشتگن 22 ساله با قراردادی 5 ساله و انتقالی 12 میلیون یورویی راهی بارسلونا شده است.ترشتگن در کنفرانس خبری معارفه اش شرکت کرد و به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.
    "فعلا زیاد اسپانیولی و کاتالونی بلد نیستم اما تلاش خواهم کرد که اسپانیولی یاد بگیرم چون خیلی مهم است."از همه برای خوش آمد گویی گرمشان تشکر می کنم. من از بودن در اینجا بسیار خوشحالم و امیدوارم در بارسا موفق باشم.
    "بارسلونا از همان اول از اهیمتم در سیستم شان من را مطلع کرده بودند. بودن در بارسا برای من یک امتیاز و افتخار است و من خوشحالم که توانستم اعتماد بارسا را برای چند سال جلب کنم.
    "بارسا باشگاهی بزرگ و فوق العاده است و من در آمدن به این هرگز دو دل نشدم. بارسا باشگاهی ویژه و قدیمی است.
    "پیشنهادی این چنینی هر روز برای برای شما نخواهد آمد. بارسا یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است. این انتقال را برای خودم یک چالش شخصی می دانم. امیدوارم که بتوانیم فوتبالی چشم نواز و زیبا ارائه دهیم.
    "حفاظت از دروازه بهترین چیز در زندگی من است. می خواهم هر چه زودتر خود را با محیط جدید وفق دهم و بازی های خوبی به نمایش بگذارم.
    "هنگامی که من برای اولین بار از علاقه بارسا به خودم شنیدم نیشم تا بنا گوش باز شد! آمدن به اینجا رویای من بود، جایی بهتر از بارسا وجود ندارد.
    "هر بازیکنی یک اسطوره و الگو دارد، الگوی من اولیور کان است و می خواهم مثل او باشم.
    "والدز گلری فوق العاده بود و سال های زیادی را در باشگاه سپری کرد. او بسیار خوب کار کرد و قهرمانی های زیادی را کسب کرد. من سبک خاص خود را دارم و نمی خواهم با کسی مقایسه شوم و می خواهم خودم باشم.از توانایی های خود مطلعم و اینکه بارسا من را زیر نظر گرفت و انتخاب کرد مایه افتخار من است. کارهای زیادی برای انجام دادن دارم.
    "فردا می خواهم برای اولین بار با لوئیس انریکه ملاقات کنم و از این اتفاق بسیار خوشحال هستم. او بسیار باتجربه و حرفه ای است. او می تواند کمک های زیادی به تیم بکند و فردی ایده آل برای این کار است.
    ترشتگن در آخر صحبت هایش درباره نحوه بازی بارسا و فلسفه حاکم بر باشگاه گفت: "تیم بسیار خوبی داریم. بازیکنان سطح بالایی اینجا حضور دارند.
    "تعداد کمی از تیم ها چنین بازیکنان مهم و باشخصیتی در اختیار دارند. مسی بهترین بازیکن جهان است و فکر می کنم سمبل باشگاه محسوب می شود.
    "بارسا فلسفه خود را در فوتبال نشان داده است و خوشحالم که می توانم بازی آن ها را ببینم.
    "می خواهم با تمام وجود در اختیار تیم باشم. در آلمان بارسا به عنوان یکی از بزرگترین باشگاه های جهان مطرح است.
    "حتی کسانی که به طور جدی فوتبال را دنبال نمی کنند می دانند که بارسا فوتبالی زیبا و دلپذیر ارائه می دهد. وقتی تیم روی دور باشد گرفتن توپ از آن ها بسیار سخت است. "

6. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    لوییز انریکه کار سختی در پیش دارد، او با یک عالمه پیشنهاد و خواسته جدید برای بارسلونا بر روی نیمکت بارسا می نشیند. خیلی ها می گویند تیم بهتر شده، اما بازیکنان ضعیف تر بازی می کنند. بعضی دیگر می گویند بازیکنان بی انگیزه هستند و سختگیری ها کمتر شده و …
    لوییز انریکه اعتقاد دارد برای تقویت تیم، بازیکنان جدیدی باید به خدمت گرفته شوند و اینکه تغییرات گسترده ای در بین بارسایی ها دیده خواهد شد:

“بازیکنان باید درک کنند که اگز در سطح قابل قبولی نباشند، تغییر و تحولات طبیعی خواهد بود. بازار نقل و انتقالات برای همین روزهاست و باید بتوانید مسائل بسیاری را مدیریت کنید. باشگاه کاملا از نیاز ضروری برای تقویت در بخش های متعدد، آگاه است و خواسته همگان هم همین است. بازیکنان هم انسان هستند. آنها را به عنوان یک هوادار و صاحب بلیط کل بازی های فصل، ارج خواهم نمود و به آنها کمک خواهم کرد. کار من این است که به آنها بیاموزم به عنوان یک تیم فکر کنند و تفکرات فردی را کنار بگذارند. نیازی به رویکرد تندرو و خشک نیست. باید با آنها ارتباطی روان و همکاری دسته جمعی ترتیب داد، ولی من کلا فرد سخت گیری هستم. مهم این است که بازیکنان از جلسات تمرینی و کاری که می کنند، لذت ببرند، چون شغلی دارند که به زودی، به انتهای راه می رسد.بعضی بازیکنان، تاثیر بیشتری نسبت به بقیه دارند، ولی هر کس صاحب نقشی مخصوص به خود است و وظیفه من مدیریت همه این هاست.” لوییز انریکه به دنبال رضایت همگانی است، او می خواهد به همه نظرات جواب مثبت بدهد، کاری که بسیاری پیش از او که ناموفق بوده اند انجام داده اند. باید دید چه سرنوشتی منتظر اوست.

8. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    10 نکته كه درباره مارک اندره تراشتگن بايد بدانيد
    نام:مارك اندره تراشتگن
    تولد:٣٠/٤/١٩٩٢
    محل تولد:مونشن گلادباخ(المان)
    موقعيت:دروازبان
    ١)مارك اندره تراشتگن اولين بازى خود را در بوندسليگا در تاريخ ١٠ اوريل ٢٠١١ انجام داد در بازى با اف سى كلن كه توانست ٥به ١ پيروز شود
    ٢)او دروازبانى است كه در شش بازى پر قدرت و حساس بوندسليگا تنها ٣ گل دريافت كرده است
    ٣)در بازى هفتم و هشتم براى تيمش مسئوليتهاى سنگينى متحمل شد تيمش(بورسيا)براى بقا در بوندسليگا ميجنگيد كه در بازى اخر با نتيجه ٢به١بوخوم را شكست دادن و در ليگ باقى ماندند.
    ٤)در فصل ٢٠١١-٢٠١٢ او به عنوان دروازبان اول بورسيا بازى كرد و خيلى زود به عنوان بهترين دروازه بان در بوندسليگا شناخته شد
    ٥)در تاريخ ٦ژوئن ٢٠١٤ اقاى ماكس ابرل مدير ورزشى بورسيا مونشن گلادباخ اعلام كرد كه تراشتگن قرارداد خود را كه در تاريخ ٣٠ ژانویه ٢٠١٥به پايان ميرسد،تمديد نميكند
    ٦)در ٣٤ بازى خود در اين فصل توانست در ٩ بازى دروازه اش را بدون گل نگه دارد
    ٧)در بورسيا او با بازيكنان زيادى هم بازى بود كه بعد از ترك بورسيا به اسمهاى بزرگى تبديل شدن از جمله دانتى (بايرن ) ، ماركو رویس( دورتموند) الوارو دومينگز( اتلتيكو ) و خوان ارانگو (مايوركا)
    ٨)او ٤بار براى تيم ملى المان به ميدان رفت از جمله بازى مقابل لهستان اما براى جام جهانى دعوت نشد
    ٩)نام سوم او كه stegen است يك اسم مشترك در المان است و منشاء ان به نسب هلندى است
    ١٠)حضورش در شبكه هاى اجتماعى Facebook.commarcterstegen

10. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    سرخط خبرها :
    اسپورت : لوئیز انریکه میتواند مسی را به اوج برگرداند ؟ 90 % کاربران بله
    موندو دیپورتیوو : گزينه هاى بارسا براى خط ميانى- گوستاوو ،پوگبا، كوكه . ويدال
    تعداد بازیهای لوئیز انريكه به عنوان يك بازيكن : ٣٠٠ بازى با خيخون و رئال و بارسا و ١٠٩ گل زده
    والدز در ٣٤ بازى ١٧ بار دروازه اش بسته ماند پینتو در ٢٦ بازى ٨ بار
    bbc : منچستر از خرید تیاگو آلکانترا منصرف شد زیرا بر این باور بود که فابرگاس گزینه بهتری هست
    دیلی استار : با اینکه بارسا مبلغ فروش سسک رو 54 میلیون اعلام کرده ولی منچستر حاضر به پرداخت این مبلغ هست
    اتلتیکو مادرید وجود پیشنهادی از سوی بارسا برای میراندا رد کرده
    لاگزيتا دل اسپورت : اگه دروگبا به يونتوس برود انها يورنته رو ميفروشند
    مدیر برنامه های آدریانو : ما پیشنهادی از یووه نداشتیم . آدریانو با بارسا قرارداد بلند مدت دارد
    نيمار : بهترينها را براى مسى در جام جهانى آرزو دارم اميدوارم به فينال جام جهانى برسد اما در فينال جلو ما ببازد(ميخندد)
    ادوين وان درسار : والدز يكى از اسطوره هاى بارسلوناست در اوايل گلهای عجیب میخورد اما بعدش به بهترين دروازبان تبديل شد او مر ياد خودم ميندازد
    تراشتگن : پنالتى رو كه مسى زد و من مهارش كردم ؟ من واقعا يادم نبود اما وقتى او را ديدم در اين موضوع باهاش حرف نميزنم

بارترا و دوس دخنرش تو مالدیو!

بارترا ماله من دوز دخترش ماله رضا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    سرخط خبرها :
    اسپورت : لوئیز انریکه میتواند مسی را به اوج برگرداند ؟ 90 % کاربران بله
    موندو دیپورتیوو : گزينه هاى بارسا براى خط ميانى- گوستاوو ،پوگبا، كوكه . ويدال
    تعداد بازیهای لوئیز انريكه به عنوان يك بازيكن : ٣٠٠ بازى با خيخون و رئال و بارسا و ١٠٩ گل زده
    والدز در ٣٤ بازى ١٧ بار دروازه اش بسته ماند پینتو در ٢٦ بازى ٨ بار
    bbc : منچستر از خرید تیاگو آلکانترا منصرف شد زیرا بر این باور بود که فابرگاس گزینه بهتری هست
    دیلی استار : با اینکه بارسا مبلغ فروش سسک رو 54 میلیون اعلام کرده ولی منچستر حاضر به پرداخت این مبلغ هست
    اتلتیکو مادرید وجود پیشنهادی از سوی بارسا برای میراندا رد کرده
    لاگزيتا دل اسپورت : اگه دروگبا به يونتوس برود انها يورنته رو ميفروشند
    مدیر برنامه های آدریانو : ما پیشنهادی از یووه نداشتیم . آدریانو با بارسا قرارداد بلند مدت دارد
    نيمار : بهترينها را براى مسى در جام جهانى آرزو دارم اميدوارم به فينال جام جهانى برسد اما در فينال جلو ما ببازد(ميخندد)
    ادوين وان درسار : والدز يكى از اسطوره هاى بارسلوناست در اوايل گلهای عجیب میخورد اما بعدش به بهترين دروازبان تبديل شد او مر ياد خودم ميندازد
    تراشتگن : پنالتى رو كه مسى زد و من مهارش كردم ؟ من واقعا يادم نبود اما وقتى او را ديدم در اين موضوع باهاش حرف نميزنم

بارترا و دوس دخنرش تو مالدیو!

بارترا ماله من دوز دخترش ماله رضا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دهنت

14. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    عصر روز گذشته مسئولان بارسلونا دروازه‌بان آلمانی و 22 ساله خود مارک آندره تراشتگن را در ورزشگاه نیوکمپ معرفی کردند.

این دروازه‌بان آلمانی سابق مونشن‌گلادباخ قراردادی 5 ساله تا سال 2019 با بارسا منعقد کرده است.

16. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    در بازی دوستانه تیم‌های ملی فوتبال آلمان و آرژانتین مارک آندره تراشتگن پس از ورود به زمین، درون دروازه ژرمن‌ها قرار گرفت و این در شرایطی بود که یک ضربه پنالتی برای آرژانتینی‌ها توسط داور گرفته شده بود.

لیونل مسی ستاره بارسلونا پشت این توپ قرار گرفت و دروازه‌بان جوان ژرمن‌ها به خوبی این ضربه را مهار کرد تا از معدود دروازه‌بانانی باشد که ضربه دارنده چهار توپ طلای فوتبال جهان را مهار کرده باشد.

تراشتگن روز گذشته قرارداد 5 ساله خود را تا سال 2019 با بارسلونا به امضا رساند تا در کنار لیونل مسی مقابل حریفان فصل آینده بارسا قرار بگیرد.
    دانلود :
    ویرایش توسط ehsan1361 : 05-23-2014 در ساعت 08:55 AM

18. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    انریکه : مورینیو فقط مترجم باشگاه بوده

لوییس انریکه که به تازگی هدایت بارسلونا را به دست گرفته به مدت چهار سال در ترکیب کاتالان‌ها با ژوزه مورینیو کار کرده بود.

بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۰ و زمانی که بابی رابسون هدایت بارسلونا را به دست داشت، مورینیو به عنوان مترجم در این باشگاه کار می‌کرد.
    سال ۲۰۰۹ و زمانی که انریکه هدایت بارسلونا B را به دست داشت و مورینیو هم سرمربی رئال مادرید بود، آقای خاص در یک کنفرانس خبری جوزپه گواردیولا را به چالش کشید. انریکه که رابطه خوبی با مورینیو داشت به حمایت از گواردیولا پرداخت و از مورینیو انتقاد کرد. وی در این زمینه گفت: به خاطر دارم زمانی که او در بارسلونا بود شخصیت بالایی داشت. اگر بخواهم صادق باشم، فکر می‌کردم مورینیو به یک مربی بزرگ و الگو بدل می‌شود اما اینطور نشد.

20. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 7 از 318 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 56 مهمان ها)