تراشتگن: پيوستنم به بارسا انتخاب درستي بود
دروازهبان پيشين بورسيا مونشنگلادباخ با ابراز رضايت از پيوستن به بارسلونا گفت: ميدانم وظيفهام چيست و از اينکه به اين تيم پيوستم خوشحالم.
مارکآندره تِراشتگن که اخيراً با قراردادي پنج ساله به بارسلونا پيوست، گفت: آرزويم محقق شد. ملحق شدن به بارسا انتخاب درستي براي من بود. اگر همه چيز طبق روال پيش برود ميتوانم چندين سال براي اين تيم بازي کنم. در حال حاضر مهمترين چيز براي من جا افتادن در بارسلوناست. از اينکه همتيميهاي جديدي پيدا کردم و در حال يادگيري زبان جديدي هستم، خوشحالم.
به گزارش تسنيم، سنگربان 22 ساله آبيواناري پوشان همچنين با تمجيد از والدس عنوان کرد: ويکتور والدس دروازهبان فوقالعادهاي است و کارهاي زيادي براي بارسلونا انجام داده است. او در مدتي که در اين تيم عضويت داشته عملکرد عالي از خود ارائه داده و چندين عناوين قهرماني هم با کاتالانها کسب کرده ولي او ديگر اينجا نيست و حالا من در نيوکمپ هستم. ميدانم وظيفهام در بارسلونا چيست و از اينکه به اين تيم پيوستم خوشحالم.
نام تِراشتگن در فهرست 30 نفرهاي که يوآخيم لو براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل به فيفا ارسال کرده، نيست و وي شانس حضور در اين تورنمنت معتبر را ندارد.
آندوني سوبيسارتا، مدير ورزشي تيم فوتبال بارسلونا هم اظهار داشت: تِراشتگن کار دشواري در پيش دارد ولي او دروازهباني فوقالعادهاي است. حفاظت از دروازه بارسلونا يکي از بزرگترين چالشهاست اما از نظر ما مارکآندره ميتواند از عهده اين کار به خوبي برآيد. او دروازهباني چالاک و مطمئن است که روي هوا و موقعيتهاي تک به تک خيلي خوب کار ميکند. تِراشتگن هنوز جاي پيشرفت دارد و نه تنها او بلکه تمامي بازيکنان بارسا ميتوانند بهتر از اين باشند.
وي افزود: مارکآندره دروازهبان خيلي جواني است ولي تجربه کمي در بازي در يکي از تيمهاي قدرتمند بوندسليگا آلمان را دارد. عملي شدن اين انتقال زمان زيادي برد ولي او در اين مدت وفادارياش را به ما نشان داد چون به بورسيا مونشنگلادباخ متعهد بود.
به نقل از روزنامه های اسپانیا , لوئیز انریکه آماده خوش آمدگویی و امضای قرارداد با ستاره فیورنتینا " خوان کوادرادو " می باشد.باشگاه بارسلونا نیز به نظر می رسد به این انتقال علاقه ویژه ای نشان دهد از این رو می توان به زودی شاهد این انتقال باشیم.
کوادرادو یکی از پدیده های این فصل سری آ بود و توانست برای فیورنتینا نیز 11 گل به ثمر برساند , گفته می شود این ملی پوش کلمبیایی گزینه مورد نظر تیم های " آرسنال - منچستر یونایتد - بایرن مونیخ - زنیت سنت پترزبورگ " برای تقویت خط دفاعی تیمشان می باشد که به نظر می رسد.
باتوجه علاقه قلبی این بازیکن به بارسا اولین خرید تابستانی آبی و اناری ها کوادرادو باشد. به گزارش روزنامه ال موندو لوئیز انریکه سرمربی فصل بعد بارسا با این انتقال موافقت کرده است و به باشگاه اجازه مذاکرات جدی با این ستاره کلمبیایی فیورنتینا داده است , هنوز جزئیاتی از رقم پیشنهادی بارسا منتشر نشده است.
این درحالیست که فیورنتینا با اودینزه به صورت مشترک مالکین این بازیکن کلمبیایی هستند و در صورتی که بارسا به کوادرادو رقمی پیشنهاد دهد و مورد توافق صورت گیرد این رقم توافقی به دو باشگاه فیورتینا و اودینزه خواهد رسید. اگر آرسنال و منچستر یونایتد کوادرادو را می خواهند به خدمت بگیرند باید بیشتر از قبل به تلاش خود ادامه دهند و سریعا" با او و یا باشگاه فعلی او به مذاکره بنشینند.
نام کامل : خوان گیلرمو کوادرادو
محل تولد : آنتیوکویا , کلمبیا
قد : 176
وزن : 66
پست اصلی بازی : هافبک - هافبک راست
آمار فصل گذشته سری آ : 43 بازی - 15 گل - 9 پاس گل - 15 کارت زرد - 1 کارت قرمز
به صورت قرضی در سال 2011 از اودینزه به لچه رفت و بعد از بازگشت از لچه به تیم فیورنتینا قرض داده شد
داوید لوئیز پرید
قرارداد با پارسن ژرمن با 49 ملیون یورو !!
گرانقیمت ترین مدافع جهان !!!!!!!!!!
داوید لوییز با موفقیت تست های پزشکی پاریسی ها را گذراند و برای انتقال 50 میلیون پوندی با این باشگاه به توافق رسید.
50 میلیون پوند
این جور که بوش میاد بعید نیست امسالم زوبی بگه خریدمون مارک بارترا تو دفاع همون طور که پارسال گفته بود خریدمون کارلس پویوله
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 29 مهمان ها)