صفحه 30 از 318 نخستنخست ... 2028293031324080130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 291 به 300 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    فن‌پرسي مجروح شد

فدراسيون فوتبال هلند از مجروح شدن کاپيتان تيم ملي اين کشور و هم‌تيمي او در يکي از سواحل برزيل خبر داد.

فدراسيون فوتبال هلند اعلام کرد که روبين فن‌پرسي و هم‌تيمي او داريل يانمات روز گذشته پس از تمرين تيم‌شان، در ساحل ايپانماي شهر ريودوژانيرو مشغول قدم زدن بودند که برخورد يک موج‌سوار با آنها مجروح‌شان کرده است. طبق اعلام اين فدراسيون در اين برخورد فن‌پرسي و يانمات دچار جراحات سطحي و خراشيدگي پوست و سردرد شده‌اند اما مشکل جدي سلامت آنها را تهديد نمي‌کند.

به نقل از تسنيم، خبر جدي نبودن مصدوميت فن‌پرسي خيال بسياري از هواداران تيم ملي هلند را آسوده کرد، چرا که کاپيتان آنها سابقه بدي در دچار شدن به مصدوميت بي‌موقع دارد. از دست دادن فن‌پرسي مي‌توانست ضربه سنگيني به شانس موفقيت لاله‌ها در جام جهاني بزند، چون او يکي از مؤثرترين مهره‌هاي ترکيب اصلي هلند در چند وقت اخير بوده است و در 84 بازي ملي خود 43 گل به ثمر رسانده است. يانمات، مدافع تيم فاينورد هم 16 بازي ملي در کارنامه خود دارد.

اولين بازي تيم ملي هلند در جام جهاني برابر تيم ملي اسپانيا در تاريخ 23 خرداد است. هلندي‌ها پس از آن با تيم‌هاي ملي شيلي و استراليا روبه‌رو خواهند شد.
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ehsan1361
    Guest
    نيمار: تصوراتم از مسي کاملا اشتباه بود

مهاجم بارسلونا مي گويد که تصورات او از مسي کاملا اشتباه بوده و او انساني قابل احترام و بسيار خوب است.

نيمار سرانجام پس از کش و قوس هاي زياد به بارسلونا پيوست تا در کنار ليونل مسي زوج خطرناکي را در خط حمله آبي- اناري‌ها تشکيل دهد. اين بازيکن برزيلي که بسياري از او به عنوان يکي از بهترين بازيکنان حال حاضر فوتبال جهان ياد مي کنند در نخستين فصل حضورش در آبي-اناري‌ها نمايش خوبي نداشت و اين را خود او هم قبول دارد.

او در اين باره گفت: شروع سختي با بارسلونا داشتم. قبول دارم که نتوانستم انتظارات را برآورده کنم اما بد هم نبودم. اميدوارم که در ادامه عملکرد بهتري داشته باشم و بتوانم به تيمم کمک کنم.

وقتي نيمار به بارسلونا پيوست بسياري مي گفتند که او نمي تواند با مسي کنار بيايد و بايد هر چه سريعتر يکي از اين دو بازيکن از آبي-اناريها جدا شود اما به نظر مي رسد که پيش بيني ها اشتباه از آب درآمد چرا که نيمار از رابطه بسيار خوبش با مسي سخن گفت:" قبل از اينکه به بارسلونا بپيوندم تصورات بسيار بدي درباره مسي داشتم. اطرافيانم مي گفتند که او آدم بسيار گوشه گير و محافظه کاري است و با هيچ کس صحبت نمي کند اما واقعيت چيز ديگري بود."

او همچنين گفت: الان همه چيز متفاوت شده است. درست برعکس تصورات و برداشت هاي قبلي من. مسي گذشته از اين که يک نابغه است رفتار بسيار خوبي هم چه در مستطيل سبز و چه در خارج از آن دارد. من رابطه بسيار خوبي با مسي دارم. او نه تنها با من بلکه با ديگران هم بسيار خوب است. وقتي رفتار مسي با ديگران را مشاهده مي کني يقين پيدا مي کني که او شخصيت لطيفي دارد. اصلا نمي توانم درباره مسي سخنان بدي را بر زبان آورم، چرا که او آدم محترم و قابل احترامي است و من اصلا با او مشکلي ندارم.

تيم ملي فوتبال برزيل با تيم هاي مکزيک، کرواسي و کامرون همگروه است و در بازي افتتاحيه بامداد جمعه به مصاف کرواسي مي رود.

فوق حرفه ای
    اگر خبر انصراف موناکو از خرید والدس صحت داشته باشد، بارسلونا از ماندن این دروازه بان استقبال خواهد کرد. به گزارش بیست چهارده، علیرغم اعلام رسمی والدس در مورد جدا شدن از بارسلونا ، هیچ بعید نیست که این دروازه بان در تیمی که سالها در آن حضور داشته و رشد کرده است ، بماند.
    بارسلونا علیرغم خرید تر اشتگن ، درها را به روی ماندن والدس باز گذاشته است. البته منچسترسیتی و چند تیم دیگر لیگ انگلیسی می توانند گزینه های این دروازه بان باشند.

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    امضارو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    لوئیس انریکه در حال حاضر برای استراحت به خانه ی خود منتقل شده است . مربی بارسلونا که روز دوشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت و بیماری او مربوط به آپاندیس تشخیص داده شد به خانه ی خود بازگشته است .

مدتی پس از ترک بیمارستان لوئیس انریکه از طریق توییتر تشکر کرد . او در توییتر نوشت : " با تشکر از تمام کسانی که در موتوا د تراسا برای مراقبت و درمان من تلاش کردند . احساس میکنم تازه متولد شده ام " .

انریکه کارهای زیادی در بارسلونا دارد از قبیل : تجزیه و تحلیل ترکیب فعلی بارسلونا و نقل و انتقالات و مسائل فوری دیگر که نیاز به مشاوره با زوبی زارتا و بارمتئو نیز دارد .

حرفه ای
    شانس کیریمون هرکی میاد یا سرطان داره یا مریضه یا کسخله یا....

حرفه ای

فوق حرفه ای
    این کیفیتش پایینه ... اگه کیفیت بالا دارید بزارین ...

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    امضارو
    این بازی بی شک ماورایی هستش

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    این کیفیتش پایینه ... اگه کیفیت بالا دارید بزارین ...

14. کاربر مقابل از AkbaR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 30 از 318 نخستنخست ... 2028293031324080130 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 173 مهمان ها)