یهویی دلم خاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهویی دلم خاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن و بچه فن پرسی
سسک : مورینیو مرا به چلسی برد
فابرگاس در مصاحبه ی امروزش در برزیل در مورد دلیل رفتنش از بارسا صحبت کرد : "تصمیم گرفتم که زمان ترک بارسا فرا رسیده و باید به دنبال بهترین گزینه برای دوران ورزشی ام باشم.اول با ونگر صحبت کردم،او گفت که در پست من اوزیل را دارد و خیلی مشکل خواهد بود که از هر دوی ما در یک پست استفاده کند.سپس با مورینیو صحبت کردم و او دقیقا چیزهایی رو به من گفت که میخواستم بشنوم.او مرا متقاعد کرد که بهترین گزینه چلسی است.من چندین پیشنهاد واقعا خوب داشتم اما همیشه بازگشت به لیگ برتر اولویتم بوده و فکر میکنم تصمیم درستی گرفتم."
سسک همچنین درباره تیم ملی اسپانیا گفت : "اگر شیلی را نبریم باید به خانه برگردیم،راه دومی وجود ندارد.ما هر چه در توان داریم به کار خواهیم گرفت تا پیروز شویم"
تيرى هانرى :
نميدانم بعضى از اشخاص چطور ميتونن از بازيكنانى مثل ژاوى و مسى بیرحمانه انتقاد كنن :
ژاوی و مسی هديه اى از خداوند براى فوتبال هستن . . . . . . . .
ژوزه مورینیو :
فابرگاس چيزاى زيادى به خط میانی چلسی اضافه ميكند سبك بازى او متفاوت است از ماتيچ ،اوسكار و راميرز الان ما بهترين خط ميانى رو داريم ! ! !
مشكلات سابق با فابرگاس ؟ آنها اتفاقات گذشته هستن من و او 5 دقيقه حرف زديم و همه چيز به خوبى پيش رفت
خرید بازیکن از رئال ؟ علاقه ای به هیچکدوم از بازیکنان رئالی ندارم ! ! !
ايگواين به بارسلونا نميرود
باشگاه ناپولي شايعه رسانههاي اروپايي در خصوص پيوستن مهاجم آرژانتيني اين تيم به آبي و اناريپوشان کاتالونيا را تکذيب کرد.
روز گذشته نشريه مارکاي اسپانيا در نسخه اينترنتي خود در تيتري برجسته نوشت « ايگواين در يکقدمي بارسلونا». کمي بعد اسپورت، ديگر نشريه اسپانيايي خبري در تکذيب ادعاي مارکا منتشر کرد و در آن نوشت: ما با باشگاه بارسلونا در خصوص اين خبر گفت و گو کردهايم. ايگواين جايي در برنامههاي لوئيس انريکه (سرمربي جديد بارسلونا) ندارد و هيچ تماسي با باشگاه ناپولي گرفته نشده است. اطرافيان ايگواين او را به بارسلونا پيشنهاد کردهاند اما هيچ مذاکرهاي صورت نگرفته است.
به نقل از تسنيم، تناقض در اخبار دو نشريه اسپانيايي باعث ايجاد شک و شبهاتي در خصوص آينده ايگواين شد که سايت باشگاه ناپولي آن را کاملاً برطرف کرد. در بيانيه اين سايت آمده است: گزارش رسانهها حاکي از احتمال فروش ايگواين به بارسلونا هستند که هيچ کدام از آنها پايه و اساس ندارند.
ايگواين در حال حاضر تيم ملي آرژانتين را در جام جهاني 2014 همراهي و خود را براي دومين بازي آلبي سلسته در اين رقابتها که برابر تيم ملي ايران است آماده ميکند.
ايوان راکيتيچ به بارسلونا پيوست
لحظاتي پيش راکيتيچ در کمپ تمريني تيمملي کرواسي در برزيل، تستهاي پزشکي باشگاه بارسلونا را با موفقيت پشت سر گذاشت و تا ساعاتي ديگر با امضاي رسمي قراردادش به بازيکن بارسا تبديل خواهد شد.
مبلغ توافق شده براي اين انتقال 18 ميليون يورو بعلاوه دنيس سوارس بازيکن تيم ب بارسا است.
سويا در حال چانه زني با بارساست تا مدت قرض گرفتن سوارس را از يک به دو سال افزايش دهد.
نشست خبري مسئولان بارسا امشب برگزار خواهد شد و راکيتيچ پس از پايان بازي هاي کرواسي در جام جهاني رسما به هواداران بارسا معرقي خواهد شد.
پيشنهاد وسوسهانگيز السد به ژاوي
هافبک تيم فوتبال بارسلونا احتمالا فصل آينده را در ليگ قطر بازي خواهد کرد.
به نقل از سايت قطري الکاس گزارشهاي رسانهاي حاکي است ژاوي، بازيکن طراح بارسلوناي اسپانيا در حال جدا شدن از اين باشگاه و انتقال به قطر براي بازي در ليگ ستارگان اين کشور است.
ژاوي از باشگاه السد قطر يک پيشنهاد وسوسهانگيز دارد و اين در حالي است که او تا دو سال آينده با باشگاه بارسلونا قرارداد دارد.
با اين حال طبق اخباري که اين روزها از باشگاه بارسلونا به گوش ميرسد گويا اين بازيکن در ليست اصلي لوئيز انريکه، سرمربي جديد بارسا قرار ندارد که همين موضوع امکان انتقال ژاوي به قطر را قوت بخشيده است.
در حال حاضر ژاوي با تيم ملي اسپانيا در برزيل به سر ميبرد.
ویرایش توسط ehsan1361 : 06-16-2014 در ساعت 09:45 PM
در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 151 مهمان ها)