صفحه 83 از 318 نخستنخست ... 3373818283848593133183 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 821 به 830 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 2 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

4. کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

لوییز سوارز در عربستان

تیم ملی اروگوئه و عربستان پس فردا یعنی 9 اکتبر طی یک بازی دوستانه در جده به مصاف یک دیگر خواهند رفت
    سوارز که به تیم ملی اروگوئه دعوت شده بود ، مشکلی واسه بازی کردن ندارد و در این بازی می تواند از ابتدا به میدان برود

پ.ن : این مسابقه تدارکاتی خیلی خوبه از اون جهت که سوارز میتونه برای بازی تو الکلاسیکو اماده بشه

6. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    Viva Barca !

8. کاربر مقابل از Tintin10 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    رکورد زارا موند برا ال کلاسیکو

حرفه ای
    صحبت های لوییز انریکه بعد بازی با ایبار

لوییز انریکه:تیم حریف عملا با پنج دفاع بازی میکرد و این کار رو برای ما سخت کرده بود و دیدید که در نیمه اول فرصت زیادی به ما ندادند.. بازی کردن با تیمی که تعداد زیادی بازیکن در خط دفاعی خود قرار داده اصلا آسان نیست زیرا این احتمال گلزنی ما ر
    و کاهش میده... .ما همه چیز را تجزیه و تحلیل میکنیم...تیم ما هنوز به وضعیت ایده آل خود نرسیده همه بازیکنان تمام سعی خود را میکنند که به بهترین سطح خود برسند آنها هنوز میخواهند که بهتر بشن

لوییز انریکه:استراحت دادن به مسی در این بازی؟انجام دادن این کار ممکن بود اما اگر به نتیجه نمیرسیدیم ممکن بود به هدف خود نرسیم.. لوییز انریکه:من تا قبل از این ماسکرانو رو فقط در خط دفاع بازی میدادم اما امروز با دیدن بازی او در خط هافبک متوجه شدم او در این نقطه هم میتواند کمک زیادی به ما بکند..لوییز انریکه:به نظر من دانی آلوس در حال حاظر یکی از بهترین بازیکنان در پست خودش است..او خیلی خوب توپ را به مناطق مختلف زمین ارسال میکند و تمرکز خوبی در بازی دارد..او بسیار خوب در حمله و دفاع به تیم کمک میکند

لوییز انریکه:وضعیت خوب ما در چهار بازی قبل از ال کلاسیکو؟وضعیت برای ما خوب میشد اگر رئال در بازی های قبل از ال کلاسیکو امتیازی نمیگرفت..شرایط این بازی با بقیه بازی ها فرق میکند و نمیتوان گفت که بازی های قبل به این بازی مربوط است..من افتخار میکنم که مربی چنین بازیکنانی هستم..

لوییز انریکه:ال کلاسیکو؟ما در هر بازی فقط به فکر سه امتیاز هستیم مانند سال های قبل...در حال حاظر مهمترین نکته این است که بازیکنان ریکاوری کنند و برای بازی بعدی آماده شوند..
    لوییز انریکه:ما نباید به خاطر از دست دادن چیزی ذهن خود را درگیر کنیم و عصبی شویم..ما باید ذهنیت خود را فقط برای رفتن به جلو و رسدین به پیروزی آماده کنیم..این که ژاوی چه موقع بازی کند یا نکند مهم نیست مهم این است که او کمک زیادی به تیم میکند و این بسیار برای ما مهم و ارزشمند است..

لوییز انریکه:من شخصا خیلی دوست دارم که هواداران تیم ما رو تشویق کنند..همه هواداران هم میدانند که بعضی اوقات کار ما به مشکل میخوره اما با این حال میخواهم که به خاطر حمایتشون از اون ها تشکر کنم

ویوا بارسلونا
    ویرایش توسط reza67 : 10-19-2014 در ساعت 02:10 AM

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    رکورد زارا موند برا ال کلاسیکو

حرفه ای
    تمرین امروز

فوق حرفه ای
    میخوان کیونش بزارن ؟
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

نیمه فعال
    برگرفته از داستان شیث و نصرتی
    ...............................

من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت

..........................

صفحه 83 از 318 نخستنخست ... 3373818283848593133183 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 157 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 157 مهمان ها)