صفحه 36 از 318 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 351 به 360 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

ehsan1361
    Guest
    راکيتيچ:

پيوستن به بارسا گامي بزرگ در زندگي‌ام است

هافبک پيشين سويا پيوستن به جمع آبي‌و‌اناري پوشان را ثبت گامي بزرگ در دوران حرفه‌اي‌اش مي‌داند.

ايوان راکيتيچ، هافبک تيم ملي فوتبال کرواسي با تيم بارسلونا به توافق رسيده و قرار است پس از اتمام رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل با قراردادي پنج ساله و در ازاي دريافت 20 ميليون يورو به اين باشگاه اسپانيايي ملحق شود.

راکيتيچ در اين باره گفت: پيوستن به بارسلونا برداشتن گامي بزرگ در دوران حرفه‌اي است. مايلم از مسئولان باشگاه بارسلونا تشکر کنم که در مذاکرات عدالت را رعايت کردند و باشگاه سويا را هم راضي نگه داشتند.

اين هافبک 26 ساله در سه سالي که پيراهن سويا اسپانيا را به تن کرد در 149 بازي، 32 گل به ثمر رساند و فصل اخير هم با اين تيم به قهرماني در ليگ اروپا رسيد.

وي افزود: سويا باشگاه من است و از اينکه مجبور به ترک اين تيم هستم ناراحتم. سه سال خيلي خوب در سويا داشتم و در طول حضورم در اين تيم بود که ازدواج کردم و صاحب يک دختر هم شدم. لحظات فوق‌العاده‌اي با سويا داشتم.

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    خبرهای کوتاه :
    لوئيز سوارز اعلام كرده كه فصل اينده ليگ انگلستان رو ترك ميكند و در لاليگا بازى خواهد كرد
    روزنامه نويس james pearce از روزنامه bbc انگليسى: ليورپول فكر ميكند سوارز ميتواند ٨٠ مليون يورو براى تيمش بياورد و هيچ تيمى از ليگ انگليس نميتواند اين مبلغ را بپردازد
    ماركا : بعد از بازی اسپانیا با استرالیا و زمانی که ژاوی به بارسلون برگشت خروجش از بارسلونا رو به طور رسمی اعلام خواهد کرد
    شبكه d d s اندنسى : راكیتيچ ٢میليون يورو از دستمزدشو بخاطر اومدن به بارسا به سویا داده
    اسكولارى : مسی با زدن گل حساس دقایق پایانی به ایران نبوغشو به همه ثابت کرد
    موندو : بارسا بصورت رسمى در روز چهارشنبه يا پنجشنبه قرارداد براوو را اعلام ميكند
    اسپورت : تيم فيورينتينا بابت كواردادو ٥٠ مليون يورو ميخواهد
    Lolo Jones در تویترش : اميدوارم روزى از روزهاكسى پيدا شود كه به همان اندازه كه كريستيانو رونالدو،كريستيانو رونالدو رو دوست دارد منو هم انقدر دوست داشته
    باشد..
    راديو كاتالونيا : بارسا از سال ٢٠٠٨ هست كه سوارز را زير نظر دارد خانواده اش در بارسا زندگى ميكند و در همان محله مسكونى مسى هستن.
    موندو : مدير برنامه هاى كوادرادو روز دوشنبه به بارسا ميرود ودر مورد انتقال موكلش با بارسا حرف ميزند و اخباری همراه خود دارد كه پيشنهادهاى از سوى تيمهاى ارسنال و بايرن است
    ليورپول در مرد انتقال الكسیس با بارسا در تماس است
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لوئيز سوارز اعلام كرده كه فصل اينده ليگ انگلستان رو ترك ميكند و در لاليگا بازى خواهد كرد

6. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    بارسا از سال ٢٠٠٨ هست كه سوارز را زير نظر دارد

6 سال! احتمالا به عنوان سرمربی میخوادش

8. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    گویا فالکائو با رئال به تواق رسیده . اگه مسئولان عرضه داشته باشن دیگه وقت اومدن سوارزه

10. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    گویا فالکائو با رئال به تواق رسیده . اگه مسئولان عرضه داشته باشن دیگه وقت اومدن سوارزه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    این شکلک داشت به فراموشی سپرده میشد تا اینکه من پیداش کردم و دادم امیر و حالا شده خوراک انجمن وحسین

حرفه ای
    بعد از بازی پرتغال آمریکا بعضی ها اعلام كردن كه كريستيانو مدل موهايش را بخاطر يه پسر بچه مريض طراحى كرده اما امروز مادر اون پسر بچه گفت :

"من هم اين دو روز تو شبكه هاى اجتماعى و رسانه ها اين اخبار را زياد ديدم اما اين هرگز راست نيست و دروغ محض است و در جواب سوالى كه آيا جزئى از مبلغ جراحى كه براى پسرش انجام داده رو پرداخت كرده؟مادر اين پسر بچه گفت خدا رو شكر پسرم اصلا زير تيغ جراحى نرفته است

حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها

صفحه 36 از 318 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 94 مهمان ها)