جر خوردن
جر خوردن
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
بازی 3-2 به نفع بارسا به اتمام رسید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنفرانس مطبوعاتی لوییز انریکه بعد از بازی مقابل اتلتیکو مادرید
پنالتی؟ حرفه داوری همیشه سخت و مشکل است ، بازی امروز پر از درگیری و بسیار فشرده بود نمیتوانیم آنها را مقصر بدانیم .
چه اتفاقی افتاده که تیم به این سرعت پیشرفت کرده ؟ همیشه نوسان وجود دارد و تیم به سطح خود باز میگردد اما در فوتبال هر شگفتی ممکن است رخ دهد .
آیا میخواهید همچنان از ترشتگن در جام های حذفی و از براوو در لیگ استفاده کنید ؟
هر چیزی ممکن است اتفاق بیافتد من همیشه بازیکنان مناسب را برای بازی ها انتخاب میکنم و راغب این هستم که استعداد همه را در تمام بازی ها ببینمما الان دوران واقعا خوبی رو سپری می کنیم ، نتایج و به نفع ماست و اعتماد به نفس خوبی داریم ولی در فوتبال همیشه شگفتی و اتفاقات ناگهانی ممکن است اتفاق بیوفتد .
سرعت انتقال توپ در بازی بسیار بالا بود خوشبختانه ما موفق شدیم و توانستیم بازی آنها را کنترل کنیم.
امروز همه چیز تیمم را دوست داشتم . حتی گل اول و اتفاقات عجیبی که افتاد
بعد از تساوی , تیم با وجود سختی ها بسیار خوب ظاهر شد .
ما امروز توانستیم به خوبی توپ را از دفاع به خط حمله انتقال دهیم و من بخاطر عملکرد تیم بسیار خوشحالم , در تیم ما همه به یک اندازه عالی بازی کردند .
اینجا 4 داور وجود دارد ، کادر مربیگری تیم ها وظیفه دارند به داور احترام بگذارند تا جو از حالت مسابقه خارج شود .
امروز دیدیم متئو بعد از مصدومیتش خوب بود گرچه بعد از اخراج بازیکن حریف به میدان آمد .
نیمار قدرت و شجاعت بسیاری دارد علیرغم خطا هایی که روی او میشود و تداخلاتی که صورت میگیرد .
وقتی بازی روند خشن را در پیش گرفت تصمیم گرفتم که نیمار را بیرون بیاورم .
نیمار همیشه به یک شکل بازی میکند و ما او را دوست داریم
همه باید بدانند هم تیمی هایی که دارند بازی میکنند که به اندازه ای حرفه ای هستند و نه بیشتر !
ما میدانستیم امروز میتوانیم از روی ضربات بازگشتی ( ریباند ) به گل برسم لذا میخواستیم نهایت بهره را به بهترین شکل از این تاکتیک ببریم .
نیمار را برای حمایت از او بیرون آوردیم ( خطر مصدومیت احتمالاً یا درگیری های پیش آمده ) .
همه نتایج بدست آمده برای تیم نشانه پیروزی است اما آخر فصل وقت نهایی ارزیابی است .
ترجمه از ویوا بارسلونا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیمئونه: مسی به تنهایی از کریستیانو، بنزما و بیل در کنار هم خطرناکتره
نیمار بهترین بازیکن میدان شد
شب گذشته بارسلونا در ویسنته کالدرون موفق شد تا قرمز و سفید پوشان شهر مادرید را این بار در خانه شکست دهد و راهی نیمه نهایی شود . آنچه که در این دیدار کاملا به چشم می آمد درخشش
دو فوق ستاره آماده این روزهای بارسلونا بود . نیمار در نیمه اول این دیدار دو بار برای بارسلونا گلزنی کرد . البته او در این نیمه نیز می توانست یک هت تریک به نام خود ثبت کند اما اشتباه داوری مانع از هت تریک وی شد .
نیمار با عملکرد خوب خود در این دیدار بهترین بازیکن زمین انتخاب شد . او علاوه بر دو گلی که وارد دروازه میزبان کرد بارها با حرکات ویرانگر خود در سمت چپ بازیکنان اتلتیکو را کلافه کرده بود . لیونل مسی نیز به دلیل عملکرد
خوب خود در این دیدار نمره 8 را دریافت کرد . او نیز بارها با حرکات تکنیکی خود مدافعان حریف را وادار به خطا کرد و سرانجام ماریو سوارز در دقایق پایانی از بازی اخراج شد . مسی همچنین روی دو گل بارسلونا نقشی مهم ایفا کرد .
نمرات داده شده به بازیکنان از سوی سایت whoscored صورت گرفته است . سایر آمارهای بازی را نیز در زیر مشاهده می فرمایید که نکته بارز آن تعداد پاس های بازیکنان بارسلونا نسبت به اتلتیکو در صد تصاحب توپ و میدان می باشد .
در این دیدار بازیکنان بارسلونا در مجموع بیش از سه برابر بازیکنان اتلتیکو پاس دادند و مالکیت توپ را در اختیا داشتند .
نیمار اولین بازیکن تاریخ بارسلونا هستش،که موفق شده به اتلتیکو،در 4 رقابت مختلف،گل بزنه.
سیمئونه: مسی به تنهایی از کریستیانو، بنزما و بیل در کنار هم خطرناکتره
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 64 مهمان ها)