معلوم نشد از کجا پیداش شد این تو فروم هوادرا مسخرش میکردیم چندین سال
این چند بازی عجیب غریب خوب بوده
تابستون هم اشنایدرلین میاد دیگه بعد ویرا و گیلبرتو بلاخره صاحب هافک دفاعی میشیم یکی از بزرگترین انتقاد های من به ونگر اینکه چرا به پست هافک دفاعی اعتقادی ندراه و این همه سال تیمو بدون هافک دفاعی میچید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جور میگه اماراتیس هر کی ندونه فکر میکنه چه خبره! عملا ورزشگاه دوم خیلی از تیما بوده این سال ها
ارزش اونو نداره ولی بالاخره جام دیگه...این میکی موسم اون روباه پیر انداخت تو دهن ملت چون خودش ناتوان بود در بردن این جام!
محال لیگ رُ از دست بدیم امسال... افت مقطعیمونم طی شد تقریبا دوباره اوج میگیریم اون اواخر...
سابقه شما که درخشانه یه مدتم به رمزی فحش میدادین
همون وقت که به رمزی فحش میدادن همه من به یه ارسنالی گفتم این بازیکن خوبی میشه! الانم به اعتقادم اگر رو نبری سرمایه گذاری کنین از این چمبرلن بیشتر به دردتون میخوره
2 تا مشکل بزرگ ونگر یکی همین هافبک دفاعی یکی هم مدافع! تو زمان نقل و انتقالات جای این که بره اینا رُ حل کنه هی بره هافبک اضافه کنه حالا |:
یه هافبک دفاعی خوب بگیرین 2 تا مدافع درست درمون تیمتون عالیه الان از نظر مهره من ارزوم بود والکات واسه ما بود
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 48 مهمان ها)