birdman فیلم خوبیه! به جز دوربینش البته |: ولی خیلی همه کس پسند نیست!
birdman فیلم خوبیه! به جز دوربینش البته |: ولی خیلی همه کس پسند نیست!
اولا فوتبال منطقی داریم و اتوبوس
این دوتا رو باید از هم تفکیک کرد تو فوتبال - فوتبال منطقی اینکه درست دفاع کنی و برنامه داتشه باشی برای ضد حمله و بتونی موقعیت خلق کنی
تو بازی سیتی موقعیت ها و شوت ها چارچوب ارسنال از سیتی بیشتر بود
همنطور تو خیلی از بازی های چلسی مورنیو بخصوص تو رئال
ولی اینکه نتونی یه شوت به سمت دروازه داشته باشی تو خونه خودت مصداق بارز اتوبوسه
کلا باید اول اتوبوس رو بشناسیم هر نوع دفاع کردنی اتوبوس نیست
همیشه هم گفتم از این شیوه ملامت اور چلسی ( تو برخی بازیا ) فقط و فقط هوداری چلسی لذت میرن و بس !
نمیدونم چرا چگونه بخاطر چی ولی دیگه واقعا باورم میشه خوشتون میاد
ولی میدونم اتوبوس از هر فحشی برای چلسی قن ها بدتره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاری کنی باز یه عده فقط به تیم محبوبشون رای میدن و منطق این چیرا حالیشون نیست نظر سنجی مردمی همینه
نمونه بارزش در مورد توپ طلا که صدرصد سلیقه ایه نه فنی
دروزاه بانی که بیشتر سیو داشته باشه بیشترم تو چشم میاد وگرنه ایور کان هم باشی تو دروزاه بیستی توپ سمتت نیاد به چشم نمیای و این کاملا طبعیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورنیو تو رئال
فیلم بعدی Alejandro Gonzalez - تام هاردی و دیکارپیو
اول جمله اخرت
فکر میکنی! به خدا کیف میکنیم این طور میگن اصن هیچ لذتی بالاتر از این نیست که از فرط استیصال چیزی جز این اتوبس ندارین!
اگر بازی سیتی مثال میزنی گفتم دلیلشُ بازیکنا توان ضد حمله نداشتن نه این که نخوان...نیمه دوم عملا 11 تا جنازه تو بازی بود و الا ما برد میخواستیم از سیتی و مساوی زیادنتیجه خوبی نبود هر چند هیچ جزوه هم نیمخواستیم فاصله امتیاز کم شه!
حتی چلسی اون قدر بد بود که شاید اگر تیم مقابل یکمی میل به برد داشت راحت میتونست ببره اون بازیو ولی من مطئنم اگر ارسنال با شرایط ما میخواست بره به این بازی یه حماسه دیگه خلق میشد
والا ابن فصل 80 درصد بازیا ما تیمی بودیم که حمله میکردیم و مالکیت هم داشتیم و لی همه اون 20 درصدُ میبینن که اونم به نظر من کاملا منطقی بوده
امین فیلم جدید چی اومده تازگیا ؟
آقا ما بریم
شبتون خوش
برامون دعا کنید که شر این پایان نامه لعنتی هر چه زودتر کنده شه
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)