صفحه 118 از 318 نخستنخست ... 1868108116117118119120128168218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,171 به 1,180 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

نیمه حرفه ای
    مسی: اراده کرده ام دوباره بهترین بازیکن دنیاشوم

درخشش و اوجگیری ناگهانی مسی در سال 2015، باعث شد تا فاصله ایجاد شده بین او و رونالدو به کمترین میزان خود برسد و با گلزنی های متوالی این فوق ستاره آرژانتینی بوده که بارسا توانسته تا بدینجا 11 برد متوالی کسب کند.
    مسی که فصل گذشته، فصلی کابوس وار را سپری کرده بود، حالا آماده تر از همیشه قصد دارد به بارسا برای جبران ناکامی های فصل گذشته کمک کند. او در مصاحبه با "موندو لئو" گفت:

فصل گذشته؛ فصلی ناموفق
    حقیقت این است که در سال جدید اراده کردم تا به بهترین فرم خودم برگردم و بازهم بهترین بازیکن دنیا شوم. می دانستم که سال گذشته سال خوب و بزرگی برای من نبود. بیرون و داخل زمین فوتبال، مشکلات زیادی داشتم.

تحول در سال جدید

عوض کردن همه آنچه که از سال گذشته به جا مانده بود، چالش بزرگی بود که پیش رو داشتم.بازگشت به فرم سال های پیش، مهمترین هدف من در سال 2015 است و با همین انگیزه، سال جدید را شروع کردم.
    وضعیت فعلی بارسا

در واقع در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.خوشبختانه پس از بازی ناامید کننده مقابل سوسیداد، توانستیم همه چیز را عوض کنیم. حالا تیم از حداکثر اعتماد به نفس و اطمینان برخوردار است و انگیزه و پشتکار بازیکنان نسبت به سال گذشته تغییر کرده است. هدفمان کسب همه جام های ممکن است اما هنوز راه زیادی در پیش داریم.

لیگ قهرمانان

مثل سال گذشته در یک هشتم باید به مصاف سیتی برویم. تیمی که پر از بازیکنان بزرگ است.دو بازی رفت و برگشت بسیار دشوار پیش رو داریم.هدف سیتی جبران شکست سال گذشته و صعود به مرحله بعد است. بازی برابری خواهد شد و جزئیات، تعیین کننده تیم پیروز هستند.منچسترسیتی به نسبت سال گذشته تقویت شده و بی شک بازی جذابی خواهد شد.

نیمه حرفه ای
    این مدت داشته حال میداده به بقیه

نیمه حرفه ای
    مدافع برزیلی تیم فوتبال بارسلونا احتمالا در پایان فصل از این تیم جدا خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، آدریانو کوریا گفت :« پیشنهادهایی را دریافت کرده ام که در پایان فصل آن ها را بررسی خواهم کرد.در حال حاضر تنها به موفقیت بارسا فکر می کنم و منتظر پیشنهاد باشگاه هستم.من از وضعیت حضور در ترکیب تیم راضی نیستم و به عنوان یک بازیکن دوست دارم برای دقایق بیشتری در ترکیب تیم قرار بگیرم.»

وی با اشاره به وضعیت ادامه حضور دنی آلوز مدافع هموطنش که او نیز تا پایان فصل با بارسا قرارداد دارد گفت :« آلوز هم مایل است در بارسلونا بماند و قرارداد خود را تمدید کند.»

ehsan1361
    Guest
    امیر قوام گی

حرفه ای
    .
    .
    مقاله پل اسکولز درباره مسی در روزنامه اندیبنیتنی انگلیسی: (قسمت اول)
    .
    لیونل مسی نابغست. به یه ثانیه نیاز داره تا تو رو مجبور به خطایی کنه که ازش پشیمون بشی!
    .
    سال 2008 بود که در نیمه نهایی مقابل بارسا بازی میکردیم. درسته که گل پیروزیمونو زدم ولی خطایی که روی مسی کردم رو هیچوقت یادم نمیره! بهترین بازیکن جهان از کنارم رد میشد که یکباره پامو جلوش گذاشتم تا بندازمش. اون صحنه باید پنالتی میشد ولی داور اونو نگرفت؛ میتونست یه گل برای اونها توی اولدترافورد باشه! مسی اونجا زیاد اعتراض نکرد و من هم نفس راحت کشیدم!
    .
    هفته آینده بهترین بازیکن تاریخ فوتبال به منچستر میاد تا مقابل سیتی بازی کنه. و مطمئنا یه بازی فوق العاده ای خواهد بود که دیدنیه
    .
    توصیف های زیادی راجب این فوق ستاره شده ولی یه چیزهایی هست که نمیتونی پشت تلویزیون بفهمی و باید مقابلش بازی کنی تا اینارو بفهمی:
    اولاً اینکه این پسر اصلاً حرف نمیزنه! در 4 بازی که مقابلش بازی کردم ندیدم حتی 1 بار حرف بزنه. دوما باور نکردنیه که پسری با این حجم، انقدر قوی باشه!
    .
    خجالتی نداره اینو بگم که همیشه تو بازی های مقابل بارسا، آرزو داشتم مسی تو یه پستی دور از پست من بازی کنه تا مجبور نباشم اونو کنترل کنم! فکر میکنی که اونو داری مهار میکنی ولی ناگهان تو یه لحظه بووووووم مخفی میشه و جایی دیگه ظاهر میشه!
    .
    وقتی توپ دستشه کاملاً میفهمی که میخواد با توپ چیکار کنه ولی مشکل اینه که نمیتونی توپو ازش بگیری!

حرفه ای
    .
    .
    مقاله پل اسکولز درباره بارسا و مسی در روزنامه اندیبنیتنی انگلیسی: (قسمت دوم و آخر)
    .
    .
    در فینال رم، واسه بازی خوب آماده نشده بودیم. ما کریستیانو و رونی رو کنار هم داشتیم. ما بیشتر به خودمون فکر میکردیم تا بارسا! فک میکردیم که میتونیم اونا رو اذیت کنیم
    .
    وقتی بارسا و نقطه ضعفاشونو آنالیز میکنی، میگی که پیکه سریع نیست و ماسکرانو مدافع واقعی نیست ولی واسه اینکه از نقطه ضعف هاشون استفاده کنی باید توپ رو در اختیار داشته باشی! اون بازی مالکیت توپ ما فقط 37% بود و توپ همش زیر پاهای اونا بود!
    .
    مسی بازیکنی بسیار معروفه. ولی راجبش میخونم که مرد خونوادست. دوست داره وقتشو با خونوادش بگذرونه و با سگ هاش قدم بزنه. و این خیلی چیز خوبیه به خصوص تو این زمونه که همه مشکلات و احساساتشونو توی توییتر و ... منتشر میکنن. فوق العادست که از رازت حفاظت کنی. این یه قدرته!
    .
    من شوق زیادی برای تماشای بازی مسی در زمین اتحاد (ورزشگاه منچسترسیتی) دارم. و اگه سیتی نتیجه خوبی میخواد، باید تو فرم خیلی خوبی باشن و تمام 90 دقیقه رو تمرکز کنن چون صاحب شماره 10 فقط به یه لحظه بی دقتی تو نیاز داره تا تو رو مرتکب خطا کنه! و نمیتونی به اینکه همیشه داور اون خطا رو نبینه اعتماد کنی.........

نیمه حرفه ای
    نشد که بشه

نیمه فعال
    ...............................

من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت

..........................

نیمه حرفه ای
    ایشالا بازی با منسیتی

نیمه حرفه ای

11. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 118 از 318 نخستنخست ... 1868108116117118119120128168218 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 183 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 183 مهمان ها)