☺لوييز انريكه:بدشانسى آورديم؟ نه! رقيبمون بدشانسى آورده که قراره مقابل بارسا بازى کنه.
گواردیولا: این بازی ویژه خواهد بود؛ بارسلونا بهترین تیم کنونی جهان است
دانته و ژابی فیکس باشن
مالکیت رو میدیم دست بایرن، ضد حمله میزنیم
.
کنفرانس مطبوعاتی کامل انریکه :
.
"امروز فقط یک بازی تو ذهن منه و اون بازی اسپانیوله. یک دیدار بسیار مهم و دربی"
.
مقابل بایرن، رفت و برگشت بازی کردن بهتره؟
"معلوم نیس یک بازی بهتر باشه یا 2 تا یا 4 تا. فوتبال سرشار از سورپرایزه"
.
"بازی خاصی خواهد بود چون پر از احساساته. پپ به نیوکمپ برمیگرده و این اولین باری خواهد بود که به عنوان سرمربی مقابل اون قرار میگیرم"
.
"مهم نیست که رفت و برگشت کجا باشه. ما برای پیروزی وارد هر دو بازی میشیم"
.
"فکر کنم رقابت سر لالیگا تا آخر فصل ادامه داشته باشه"
.
"من خیلی خوشحالم. شغلم چیزیه که بیشتر از همه دوسش دارم؛ مربی گری بارسا!"
.
خطرناک ترین بازیکن اسپانیول؟
"سرخیو گارسیا"
.
"به نظرم تیم های بالای جدول، در این 6 بازی باقی مانده لیگ، امتیاز از دست میدن. امیدواریم بین اونا نباشیم"
.
"قدرت پیروزی در 6 بازی باقی مانده لیگ رو داریم ولی کار بسیار سختیه"
.
تو قرعه کشی بدشانس بودیم؟
"به نظرم توی این قرعه کشی تیمی بدشانسه که مقابل بارسا بازی میکنه"
.
"قطعا هدف بایرن رسیدن به فینال و بازی کردن توی کشورشونه. درست مثل ما. اونا بهترین سرمربی جهان رو دارن"
.
"بدون شک پپ بهترین سرمربی جهانه. به خاطر جام هایی که گرفت... به خاطر روشی که توی فوتبال اورد... به خاطر همه چیزی که از فوتبال میدونیم"
.
سیستم چرخشی دلیل وضعیت جسمی خوب ماست؟
"نه دلیلش کار خوب کادر فنیه. پزشک و مربی بدنسازی و خود بازیکنا که خیلی به خودشون اهمیت میدن"
.
"یک روز استراحت داشتیم. واقعا میتونی تفاوت انرژی بازیکنا رو بعد از یک روز استراحت توی چهرشون ببینی. این خیلی به دردمون میخوره"
.
رئال به آسون ترین تیم خورد؟
"در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، تیم آسونی وجود نداره"
آی عشق میکنم با جوابایی که لوچو به خبرنگارا میده
خیلی کوتاهه ولی رو حیه بخشه.مختصر و مفید
دوس داشتم به رئال بخوریم ولی بایرنم شکست دادنش لذت بخشه و پای انتقام وسطه...همین انگیزه رو چندبرابر میکنه
بعدشم به نظر من دفاع بایرن خوراک MSN ـه.فقط امیدوارم لئو بازم بشه لئوی یه ماه پیش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره انریکه کلا خوب مصاحبه میکنه
یک سال گذشت ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 160 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 160 مهمان ها)