کنفرانس مطبوعاتی لوییز انریکه:
بازگشت ورمالن؟ "امروز روز زیبایی برای ما و توماس بود. اون یک مدافعه و رقابت بالایی برای حضور در ترکیب اصلی داره. قطعا چیزهای زیادی رو به تیم اضافه میکنه و به ما کمک زیادی خواهد کرد" .
بعضیا معتقدن که فردا حتما میبریم؟ "همه بازیکنای من میدونن که برای بردن هر تیمی باید تلاش زیادی کرد" .
بایرن قهرمان لیگ شد و الان واسه ما آماده میشن؟ "چیکار میتونم بکنم؟ واقعیت اینه که قهرمان شدن. وقتی نوبت اون بازی برسه، بهشون فکر میکنیم" .
احساس الان بازیکنا؟ "اونا حرفه ای هستن و خوب میدونن که توی این بازی های باقی مونده باید چیکار کنن" .
بعضیا میگن که بردن اسپانیول، قهرمانی رو قطعی کرد؟ "مادرید دنبال ماست و هنوز چند تا بازی مونده. همینطوری ادامه میدیم" . "هدف ما دستیابی به بالاترین افتخارات و قهرمانی در تمام رقابت هاست. برای رسیدن به این هدف باید مثل قبل عمل کنیم و پیروز بشیم" .
رافینیا؟ "فصل قبلی به طور قرضی در تیم دیگه ای توپ میزد ولی درخشید و الان فصل خوبی رو میگذرونه. به نظرم خیلی پیشرفت میکنه و بازیکن بسیار مهمی برای باشگاه میشه" .
جدول بازی های باقی مونده به سود ماست؟ "هر کسی نظر خودشو داره ولی ما باید جلوی تمام تیم ها با همون جدیت بازی کنیم. اشتباهه که بردن تیمی رو آسون بدونیم" . "ختافه تیم قدرتمندیه. فصل قبلی در این زمین خیلی خوب بازی کردن. تعدادی از بازیکناشون حضور ندارن ولی کار ما رو سخت میکنن" .
داور ها؟ "بازیکنا باید به تصمیمات داور ها احترام بذارن و داور ها هم باید به تلاش بازیکنا احترام بذارن"
. تیم الان به خاطر نقشه های ما کامله؟ "همونطور که گفتم مصدومیت هایی ایجاد میشه چون فوتبال یه ورزش خشنی هستش و این به شانس بستگی داره" .
سرجی روبرتو و پدرو فردا بازی میکنن؟ "دوست دارم به همه فرصت بازی کردن رو بدم ولی متاسفانه باید بهترین ترکیب رو برای هر بازی انتخاب کنم" .
مسی-نیمار-سوارز؟ "مثل همیشه بازی میکنن. گلزنی میکنن و پاس گل میدن و در کارهای دفاعی نیز کمک میکنن. اونا فوق العادن" .
هوادارای اسپانیول به بازیکنا بی احترامی کردن؟ "راستش تمام تمرکزم روی بازی بود و حواسم به اونا نبود. ولی این اتفاقات نباید بیفته" .
ورمالن فردا بازی میکنه؟ "باید دوباره ریتمشو پیدا کنه ولی امکان حضورش اندازه تمام بازیکناس" . "بازیکنا امروز به گرمی از ورمالن استقبال کردن. همه از بازگشتش خوشحال هستیم" .
در حال حاضر 116 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 116 مهمان ها)