فعلا یووه و بارسا فقط میتونن یگانه رو بردارن بزارن جیبشون بردارن برن
فعلا یووه و بارسا فقط میتونن یگانه رو بردارن بزارن جیبشون بردارن برن
سرجی گفت" نمیتوانم دوستی خودم با انریکه رو کتمان کنم و تمام تلاش ما این است
که از رئال به نفع بارسا امتیاز بگیرم ، البته خود ما هم به شدت به امتیاز در این بازی نیاز داریم و میخواهیم یک شگفتی در برنابئو خلق کنیم".
اگه بتونن یه مساوی هم بگیرن عالیه
به گزارش سرویس بین المللی وب سایت گل اریک آبیدال مدافع چپ سابق باشگاه بارسلونا که هم اکنون با احداث یک انجمن خیریه به حمایت از بیماران سرطانی می پردازد. در صحبت هایی به تمجید از عملکرد شاگردان لوئیز انریکه در هفته های اخیر پرداخت.
از تک تک چیز هایی که گواردیولا به بارسلونا بخشید، آگاهم، اما باید بگویم که بارسلونا را حالا قدرتمندتر از آن دوران می بینم. آن ها در فرم ایده آلی هستند و باید علاوه بر رقابت های لالیگا به استقبال بازی های دشوار لیگ قهرمانان بروند. این باشگاه به خوبی با حضور در این مرحله از لیگ قهرمانان آشنا است و می داند برای رسیدن به فینال همواره باید بیشترین تلاش و فداکاری ممکن را انجام دهد.
گفتنی است آبیدال که در این روزها به عنوان نماینده آبی اناری ها در مسابقات دوستانه تابستان آینده در جام بین المللی قهرمانان که در کشور آمریکا برگزار خواهد شد، نیز فعالیت می کند پیرامون مثلث تهاجمی تیم انریکه نیز گفت:
مهم ترین نکته این است که هر سه آن ها به درک فوق العاده ای در زمین مسابقه رسیده اند. نگه داشتن ستاره ها در شرایط آرمانی به هیچ عنوان کار ساده ای نیست، اما خوشبختانه آن ها در اصلی ترین مقطع فصل به اوج آمادگی رسیده اند.
پول بزارید رو هم یکی برام بگیرید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدمم نزدیکه
خودمم یه جوری نشون میدم مثلا سورپرایز شدم
در حال حاضر 183 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 183 مهمان ها)