صفحه 184 از 318 نخستنخست ... 84134174182183184185186194234284 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,831 به 1,840 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

نیمه حرفه ای
    10 سال از اولین گل لئو برای بارسلونا گذشت ...

نیمه حرفه ای
    خبر اختصاصی برای احسان

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. 2 کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rmin نمایش پست ها
    خبر اختصاصی برای احسان

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    احسان : فصل بعد سمت راستمون میشه اتوبان
    هیچ جامی نمیگیریم
    میریم دسته سه

5. 3 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    هیچ جامی نمیگیریم
    میریم دسته سه

نیمه حرفه ای

8. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای

در مجموع به نظرتان بهترین بازیکن چه کسی است؟خوشبختانه شانس این را داشتم که با بازیکنانی نظیر فیگو، زیدان، رونالدو، کریستیانو و ... بازی کنم،
    اما مسی واقعا متفاوت با سایرین است. او همه چیز حتی غیر ممکن ها را بسیار ساده می کند و احساس می کنید که دارد
    با دوستانش در خیابان فوتبال بازی می کند! البته از میان بازیکنان ابتدای دوران حضورم در فوتبال نیز می توانم از روبرتو باجو و رایان گیگز نام ببرم.

نیمه حرفه ای
    الان رئالیا و کریس فنا رائولو میگیرن به فحش

حرفه ای

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rmin نمایش پست ها
    خبر اختصاصی برای احسان

پس بازم باید حرص بخورم از دست دنی

نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    هیچ جامی نمیگیریم
    میریم دسته سه
    بازی با ختافه ، مسی دو متری ِ دنی بود ، جوری پاس داد انگار میخواد سانتر کنه اصن این بشر عادت کنه هی بره اون گوشه سانتر کنه اگه ریبری برسه رسماً بیچاره ایم دنی رفته کنار پرچم کرنر ، ریبری این ور داره ضد حمله میزنه فصل بعد هم باید حرص بخورم

13. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    .
    .
    لوئیس انریکه (کنفرانس مطبوعاتی)
    .
    "تیم به وضوح نشان داده است که آنها به خود اطمینان داشته و در این فصل اهداف بزرگی را دنبال می کنند."
    .
    .
    "مادرید فردا شکست می خورد؟ من اینجا نیستم تا از مادرید صحبت کنم. اگر تمامی بازی های خود را ببریم وضعيت حریمانمان برایمان مهم نخواهد بود."
    .
    .
    "مطمئنا شکست مادرید برای ما بهتر است اما نکته ی مهم برای من بازی فردا مقابل کوردوبا است که می تواند کلید بازی های دیگر باشد."
    .
    .
    "اکنون ما فرصت جنگیدن در همه ی جام ها را داریم. اما نباید از احتمال ها حرف زد و هر وقت جام ها را بردیم صحبت خواهیم کرد."
    .
    .
    "پدرو؟ وضعیت بعضی از بازیکنان را درک می کنم. فعلا باید روی تیم کنونی تمرکز کنیم و در انتهای فصل از مشکلات بازیکنان صحبت خواهیم کرد."
    .
    .
    "در این مرحله از فصل تمامی بازیکنان می دانند که از آنها چه می خواهم و چگونه باید بازی کنند ؛ من اکنون فقط بازیکنانی که آمادگی بازی دارند را انتخاب می کنم."
    .
    .
    "کوردوبا در قعر جدول است؟ آنها مثل بقیه ی فصل فردا هم بازی بزرگی را نشان خواهند داد. آنها به امتیاز نیاز دارند و بازی آسانی نخواهد بود."
    .
    "امسال به دلیل جام هایی که می خواهیم سال متفاوتی خواهد بود و ما نیز اکنون در مرحله ی تعیین کننده ی فصل قرار داریم. اکنون هر تیمی می خواهد تا بهترین نمایش خود را داشته باشد."
    .
    "این بارسا تحسین برانگيز است؟ در این فصل حالت های مختلفی وجود داشت ؛ در بعضی از بازی ها ما خوب نبودیم اما در اکثر بازی ها ما خوب ظاهر شدیم."
    .
    "خواهان تغییر سوارز بودم؟ واضح است که او در جام جهانی دچار اشتباه شده و مجازات خود را هم گذراند اما او اکنون به خوبی با ما هماهنگ شده است و همانطور که می بینید اعتماد به نفس خود را بازیافته است."
    .
    .
    "عدم مصدومیت msn تا آخر فصل؟ مانند بقیه ی بازیکنان تیم حالت فیزیکی آنها هم فوق العاده است."
    .
    .
    "لالیگا تنها جایی است که تا آخرین وقت برنده ی آن مشخص نیست؟ من خودم دوست دارم تا در وقتش (پایان فصل) برنده مشخص شود."
    .
    .
    "دنی آلوز؟ مدافعین کناری بنابر کاری که انجام می دهند برای تیم مهم هستند و این فقط شامل دنی نمی شود ؛ اما معتقدم که دنی در این فصل فوق العاده بوده و جزو بهترین بازیکنان بود."
    .
    .
    "بیشتر از 100 گل از msn ، اکنون وقت استراحت آنها نیست؟ همه چیز به من ربط دارد و من تعیین می کنم که چه چیزی بهتر است."
    .
    .
    "گفته می شود فصل بعد با بارسا می مانید؟ بله ، بازی با کوردوبا بسیار مهم است. از این سوال شما متشکرم ... (خنده)"

15. کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 184 از 318 نخستنخست ... 84134174182183184185186194234284 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 143 مهمان ها)