خدایی ریدن به پنالدو
خدایی ریدن به پنالدو
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
شرایط در لالیگا؛ برای برد در لالیگا ما به مسیر خود ادامه می دهیم و در مقابل هر حریف و هر استادیومی همین روند را ادامه خواهیم داد و اکنون باید ببینیم امشب چه اتفاقی رخ خواهد داد در بازی رئال و سویا.
جوردی آلبا؛ هیچ مشکلی در او دیده نمیشود و وضعیت خوبی دارد جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
گرمای بیش از حد هوا؛ امروز هوا مانند روزهای تابستانی داغ و سوزاننده بود اما کل تیم نشان دادند که می توانند از پس آن بر بیایند.
پنالتی مسی که به نیمار داد؛ چیز عجیبی نیست و هر بازیکن متخصصی چنین کار هایی را می کند ، ما قبلا هم چنین چیز هایی از بین مسی و نیمار دیده ایم.
بازی در مقابل بایرن؛ در حال حاضر تمام تمرکز تیم روی بازی روز چهارشنبه مقابل بایرن مونیخ است ؛ قبل از رویارویی با بایرن تیم در وضعیت بدنی خوبی قرار دارد،اکنون به مرحله سخت فصل رسیده ایم.
دنی الوز؛ دنی امروز نشان داد که یکی از بهترین ها در پست خود است او موفق شد که 2 پاس گل زیبا به مسی و سوارز یدهد او فوق العاده بود.
CP7 همون پنالدو خودمون
حالا امشب کاراش دیدنی تر میشه...
جر بده خودتوووووو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر راکیتیج در حال تماشای شادی پس از گل پدر !
اینستا شلوار گرفته جلوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سفر بودم بازیو ندیدم
به رفیقم گفتم اس بده وقایع بازیو هر دو مین در میون اس میداد گل
رئالم شخمی شخمی برد
کار خطرناکه هنوز
بازی با اتلتیکو سخته
آندرس بعد از 402 روز توو لالیگا پاس گل داد
در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 124 مهمان ها)