صدمین بازی اروپایی مسی برای بارسلونا
مسی اگر چهارشنبه شب برابر بایرن در ترکیب حضور داشته باشد صدمین بازی اروپایی خود برای بارسلونا را انجام داده است.
صدمین بازی اروپایی مسی برای بارسلونا
مسی اگر چهارشنبه شب برابر بایرن در ترکیب حضور داشته باشد صدمین بازی اروپایی خود برای بارسلونا را انجام داده است.
فقط لایی رو محکم ببند زیاد ازش رد نشه /نویر: به مسی ثابت می کنم چه کسی بهتر است
.
رسمی؛
متیو توی تمرینات مصدوم شد و بازی رفت مقابل بایرن رو از دست میده!
جوردی آلبا هم الان داره طبیعی با تیم تمرین میکنه
.
بازیکنای بایرن که با تیم به بارسلونا نیومدن:
روبن ، آلابا ، ریبری ، بدشتوبر، سارتکی ، رودی
.
.
کنفرانس مطبوعاتی لئو مسی:
.
انتقام گرفتن از بایرن؟
"این بازی واسه ما خیلی مهمه. نیمه نهاییه و ما مقابل بایرن بازی میکنیم و همه میدونن که چقدر اونا قوی هستن"
.
"دو سال پیش با نتیجه بدی از بایرن باختیم. ولی الان همه چیز فرق کرده. فکر نکنم که مثل اون بازی بشه"
.
مقابل پپ گواردیولا؟
"با پپ جام های زیادی رو گرفتیم.. نه فقط من.. پپ با بیشتر بازیکنای اینجا دوسته"
.
آیا هنوز با پپ دوست هستی؟
"بله چند بار اونو دیدم ولی قطعا مثل وقتی نیست که سرمربی من بود"
.
"شوق زیادی برای بازی فردا داریم. برای ما بازی بسیار مهمیه و میخواهیم به برلین برویم"
.
بازی کردن مقابل گواردیولا انگیزه تو رو بالا میبره؟
"نه. چیزی که انگیزه منو توی این بازی بالا میبره رسیدن به فیناله"
.
مصدومیت ها؟
"این بازی خیلی بزرگتر از اینه که مصدومیت ها رو بهانه کنیم"
.
"احساس خیلی خوبی داریم و آرام هستیم. قدم به قدم پیش میریم و فقط به بازی بعدی فکر میکنیم"
.
رابطه من با لوییز انریکه؟
"اتفاقی که قبلا افتاد مربوط به گذشتست. هیچ مشکلی وجود نداره و الان رابطه ما طبیعیه"
.
"رابطه من و لوییز انریکه خوبه. مثل رابطم با تمام بازیکنا"
.
مسی،سوارز،نیمار؟
"ما از بازی همدیگه لذت میبریم و داخل و خارج از زمین با هم هماهنگ میشیم"
.
مقایسه بین msn و مسی،اتو،هانری؟
"الان هم تیمی های فوق العاده ای دارم و قبلا هم با بازیکنان فوق العاده ای هم تیمی بودم. مقایسه ای وجود نداره"
.
"تغییر حق پخش بازی ها در لیگ اسپانیا؟
"متخصص ها مسؤول این هستن. ما بازیکنا از تصمیم ها حمایت میکنیم"
.
8 بار در نیمه نهایی؟
"لحظات بسیار زیباییه.. فرصت به دست اوردن جام ها و رسیدن به اهدافمون رو داریم. ما خوش شانسیم که برای گرفتن تمام جام ها رقابت میکنیم"
.
دو سال از آخرین جام؟
"همیشه گفتم و میگم که جام ها خیلی مهم تر از جوایز فردیه"
.
.
آیا آرزوی بالا بردن جام در برلین رو داری؟
"تنها چیزی که به اون فکر میکنم بازی فرداست. وقت کافی برای فکر کردن به بقیه چیزا و آرزوها رو ندارم"
.
آیا بارسا شانس بیشتری برای پیروزی داره؟
"هیچ تیمی شانس بیشتری نداره. بایرن تیم فوق العاده ایه و فصل بسیار خوبی رو سپری میکنه و بازیکنان فوق العاده ای داره"
.
"بازی نیوکمپ مهمه. هوادارای ما پشتمونن ولی مثل همیشه بازی خواهیم کرد. ما دنبال نتیجه خوبی قبل از بازی برگشت هستیم"
.
تراشتگن؟
"تصمیم گرفتیم بازی ها رو اینطوری بین دو دروازه بان تقسیم کنیم. ولی تراشتگن از اولین روز توی تمرینا منو سورپرایز کرد. اون دروازه بان فوق العاده ایه و میتونه بهترین دروازه بان جهان بشه"
.
تفاوت بین مسی پپ و مسی الان؟
"خیلی کامل تر شدم"
.
نیمار و سوارز؟
"این دو از بهترین بازیکنان جهان هستن. بازی کردن کنارشون باعث میشه بازیکن خوشحال باشه. ما همدیگه رو خیلی خوب میفهمیم"
.
دادن پنالتی به نیمار؟
"صحنه ای بسیار عادی بود. گفتم که جام ها هدف اصلی تمام تیمه"
.
لواندوسکی با ماسک؟
"فکر نکنم مشکلی با ماسک داشته باشه. به نظرم مشکلی به وجود نمیاد"
.
پپ ما رو خوب میشناسه؟
"ما هم اونو خوب میشناسیم. اون میدونه که ما میتونیم چه کارهایی بکنیم و ما هم میدونیم که اون از بازیکناش چه چیزی رو میخواد"
.
بهترین چیز در بارسای فعلی؟
"فصل رو با سرمربی جدید و بازیکنانی جدید و روشی جدید شروع کردیم. الان ما وضعیت خیلی خوبی داریم و گشنه جام گرفتن هستیم"
.
کدوم تیم فشار بیشتری روش خواهد بود؟ بارسا یا پپ؟
"هر دو تیم! ما و اونا پیروزی و رسیدن به فینال رو میخوایم.. در تیم هایی مثل بارسا و بایرن همیشه پیروزی مهمه"
.
هوادارای نیوکمپ از پپ قدردانی میکنن؟
"فکر کنم.. برای تمام کارهایی که واسه باشگاه کرد... اون پسر این باشگاست"
.
چه کسی تصمیم میگیره کجا بازی کنم؟ مهاجم راست یا نوک؟
"سرمربی به من آزادی انتخاب میده. من دوست دارم همیشه به توپ نزدیک باشم تا به تیم کمک کنم"
.
آیا فصل گذشته شادی رو از دست دادیم؟
"مشکلات و مصدومیت های زیادی داشتیم. امسال کاملا با پارسال متقاوته و من خیلی خوش بینم"
.
پپ×انریکه؟
"این دو رو با هم مقایسه نمیکنم.. هر سرمربی روش خاص خودشو داره. هر کدوم از اونا با بازیکناش به روشی رفتار میکنه"
.
آیا من رهبر تیمم؟
"من فقط یه بازیکنم. تمام بازیکنا توی رختکن مهم هستن"
.
.
.
کنفرانس مطبوعاتی لوییز انریکه:
.
"پپ رو خوب میشناسم. بعید نیست که فردا با ترکیب عجیبی ما رو غافلگیر کنه و کار رو روی ما سخت کنه"
.
"حس خوبی نسبت به بازی فردا دارم. بازی مهمی در برابر تیمی بسیار قدرتمند"
.
"بایرن مونیخ رو دوست دارم. اونا از بهترین تیم های اروپا هستن"
.
"پپ گواردیولا شماره 1 جهانه. اون دوست منه"
.
"ما مقابل پپ بازی نداریم.. مقابل بایرن بازی داریم! باید اونا رو ببریم تا به فینال برسیم"
.
مصدومیت های بایرن؟
"مهم نیست. اونا با این وجود هم همونقدر خطرناکن"
.
دوست ندارم کلمه سه گانه رو بشنوم؟
"کی گفته؟ خیلی این کلمه رو دوست دارم ولی الان زوده بخوایم راجع بهش صحبت کنیم. ممکنه 3 جام رو بگیریم و ممکنه هیچی نگیریم"
.
فردا چگونه بازی میکنیم؟
"مثل همیشه.. نقشه های جدیدی نداریم.. فقط میخوایم پیروز بشیم"
.
"4 تا تیم وجود دارن که بهترین تیم های اروپا هستن و همشون میخوان به برلین برسن.. ما میخوایم بین 2 تای آخر باشیم"
.
بازی مقابل بایرن در آلیانز آرنا با نیوکمپ متفاوته؟
"در بازی برگشت هم به روش رفت بازی میکنیم.. پیروزی!"
.
"فکر نکنم که پپ شکی توی روش بازی ما داشته باشه... اون بازیکنا و منو خوب میشناسه"
.
"دو تیم واسه در اختیار داشتن توپ میجنگن... بازی بسیار زیبایی خواهد بود.. لذت بخش ترین بازی اروپا"
.
.
.
.
پپ، مسی رو خوب میشناسه؟
"هیچ تاثیری روی مسی نمیذاره"
"شناختن مسی یه بحثه و متوقف کردنش یه بحث دیگه..."
.
"من و پپ شوخی میکردیم و میگفتیم که توی برلین همدیگه رو میبینیم. الان باید ببینیم کدوم تیم به برلین میره"
.
"سه دروازه بان فوق العاده دارم. در لیگ قهرمانان، تراشتگن دروازه بان منه که از عملکردش خیلی راضیم"
.
پپ وقت بیشتری واسه تیم میذاشت یا من؟
"بدون شک پپ"
.
رافینیا در برابر تیاگو؟
"نمیدونم قبلا اتفاق افتاده که دو برادر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل هم بازی کنن یا نه.. ولی فرقی نمیکنه و هر بازیکن میخواد تیمش ببره"
.
درباره آینده نظر نمیدی؟
"اگه موضوع درباره بازی بعدی نباشه نه! بقیه چیزا واسم مهم نیست"
.
بازگشت پپ اتفاقی عاطفیه؟
"فکر نکنم... به نظرم چیز زیباییه که بازیکنا در مقابل سرمربی سابقشون قرار بگیرن ولی خوب میدونن که مهم پیروزیه نه پیروزی بر پپ"
.
دوست داشتی تیاگو بمونه؟
"این تصمیم تیاگو بود.. دیدن اون توی بارسا فوق العاده بود ولی اون تصمیمشو گرفت.. باید این سؤالو از اون بپرسی"
.
از این بازی نمیترسی؟
"این بازی ها آسونه چون نیازی نیست به بازیکنا انگیزه بدی و اهمیتشو به اونا بگی.. نگرانی فقط میتونه روی تاکتیک ها باشه"
.
"ما انگیزه زیادی برای بازی فردا داریم"
.
آیا نویر بهترین دروازه بان جهانه؟
"به نظر من بهترین دروازه بانان جهان، دروازه بان های من هستن" (خنده)
.
مهارت های ما در برابر تاکتیک بایرن؟
"مهارت های فردی بازیکنا خیلی جاها به پیروزی تیم کمک میکنه؛ ولی تیم ما به عنوان یه مجموعه، فوق العاده بازی میکنه"
ویرایش توسط HASSAN : 05-05-2015 در ساعت 05:53 PM
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)