لایی راکیتیج به شواینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایی راکیتیج به شواینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصیت !
مانوئل نویر؟ او واقعا فوق العاده بود و پیش از گل اول شانس های گلزنی ما را مهار کرد.
دریبل بواتنگ؟ در آن لحظه فکر کردم که تمرکز او روی پای اصلی من ( پای چپ ) است و برای همین توپ را به راست بردم
برچم بالاستمقایسه مسی با سایر بازیکن ها گناه کبیرست
![]()
دروازه بان والنسيا به بازي با رئال مادريد مي رسد
10 جمله برتر در مورد مسی :
لوییس انریکه : " با وجود مسی ، همه چیز آسان تر است "
جرارد پیکه : " گواردیولا درست میگفت ، مسی توقف ناپذیر بود "
ایوان راکیتیچ : " خدا را شکر که مسی را در تیممان داریم "
نیمار : " من اینجا هستم تا از مسی یاد بگیرم "
برنات : " مسی را باید ربود ، این غیر ممکن است که در طول 90 دقیقه او را کنترل کرد "
کلایورت : " مسی حقیقتا از سیاره ی دیگری است . حتی اگر شما طرفدار تیم دیگری باشید باید این را بپذیرید "
رونالدینیو : " پیروزی عالی امروز بارسا ، شما هم دیدید ؟ "
رافا مارکز : " بازی جذاب به تمام معنی ، آیا کسی در شماره یک بودن او شکی دارد ؟ "
گری لینکر : " هنوز کسی دلیل می خواهد ؟ او مسیح موعود است "
مارک مارکز ( قهرمان موتور سواری ) : " این مرد باور نکردنی است ! هیچ واژه ای برای توصیف او نیست "
در بازی دیشب جوردی آلبا بار دیگر آمار بیشترین تعداد پاس را با 60 پاس از آن خود کرد و پس از او دنی آلوز با 51 پاس بهترین بازیکن در این زمینه بود. دقت پاس هر دو 80% ثبت شده است و نقشی کلیدی را هم در حمله و هم در دفاع ایفا کردند.
در لیگ قهرمانان امسال لئو مسی هرکاری که دلش خواسته انجام داده . احداث تونل ، و .. ،
آمار لیگ قهرمانان تا پایان مسابقات نیمه نهایی :
بیشترین گل : لئو مسی
بیشترین پاس گل : لئو مسی
بیشترین پاس کلیدی : لئو مسی
بیشترین دریبل : لئو مسی
بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان : لئو مسی
![]()
کپی از ف ب:
به افتخار دنی ...دنی آلوز دیشب فوق العاده بازی کرد و یه بار دیگه نشون داد با اختلاف نسبت به بقیه بهترین دفاع راست دنیاس.آلوز در مقابل بایرن بارها مقابل حمله های بایرن ایستاد و اجازه نداد بازیکن مستقیمش یعنی خوآن برنات حتی یک بار هم ازش عبور کنه.روی گل اول آلوز نقش به سزایی داشت و با توپ ربایی عالی از برنات توپ رو به مسی رسوند و گل اول برای بارسا بدست اومد.
ازت ممنونیم دنی عزیز
ازت ممنونیم که انقدر خوبی
احسان عاشقتههههههههههه
احسان امیدواره که فصل آینده هم با ما بمونی
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)